6°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

HOĆEŠ DA BUDEŠ POSLUŠNA ILI DA TE KAZNIM Sestra moje bivše je imala izvajano telo i morao sam da je otkinem

Svaki seks sa Slađanom bio je poseban i jedinstven na svoj način. S vremena na vreme i dalje pomislim na nju i prođe mi kroz glavu šta smo sve radili. Evo već 8 meseci prošlo je od martovske večeri kada sam je poslednji put jebao kod nje kući, a više od godinu dana kako sam je jebao u svojoj kući, kada mi je tadašnja devojka, a njena ćerka našla njene gaće i raskinula sa mnom. Želeo sam opet da je jebem, ali priliku nisam imao. Jedino što sam mogao je da drkam na nju s vremena na vreme. Ali, ipak, u današnjoj priči, tema je druga devojka.

Godina korone, zabrane svega i svačega, mučna i depresivna za sve nas. Za nas mlade izlazak početkom leta bio je vraćen na normalno radno vreme. Ipak kako je leto prolazilo, najavljivali su da će ponovo skratiti do 23 sata što se i desilo krajem septembra. Početkom oktobra, prve subote, izašao sam sa društvom u grad, ostavio sam sto u jednoj od dve kafane gde najčešće idemo. Nas četvorica smo izašli i krenuli sa cirkanjem oko 20 sati. Kafana se brzo napunila, i svi su uživali uz alcohol I dobru muziku. Oko 21 konobar me je pitao da li ima mesta da sa nama sednu dve devojke. Rekao sam mu:

- Neka sednu, napravićemo.

U sledećem momentu ka nama su krenule njih dve. Jedna meni dobro poznata, nerođena sestra od moje bivše. Milica, crne duge kose, delovala je ozbiljno, dok je koračala iza drugarice ka nama. Tu drugaricu, nisam poznavao, ali ona prva priđe i reče:

- Ćao, možemo kod vas?

- Može, može.

To potvrdiše i moji drugovi. Mi smo ustali, a ja im rekoh:

- Prođite ovde, pomerićemo se mi.

Milica me samo pogleda nekako nadrkano uz blag osmeh. Drug I ja ostali smo da stojimo tražeći od konobara još dve stolice. Ipak dobili smo samo jednu, koju sam prepustio njemu. Tada se meni obrati Miličina drugarica.

- Sad ćemo se nas dve skupiti, sedi pored nas.

Milica nastavi:

- Da, ionako je ovo vaš sto.

Iako se nikada nismo nešto preterano mirisali Milica i ja, čak šta više mislim da je bila protiv veze sa njenom sestrom, nervirala me je jer glumila je neku ribu i držala previše do sebe. Ali ne mogu reći da je izgledala loše. Iako nije imala bog zna kakvu lepotu, imala je lep osmeh, a i jebozovnu facu. Išla je u teretanu i uvek je imala zgodne i jake noge i dobro dupe, a sa sisama je bila slaba. Seo sam tada pored nje i odmah sam se zagledao u njene butine. Odevena u neku crnu suknju i tamno braon ili crne najlonke koje su prekrivale njene noge, do nekih zatvorenih štikli. A inače, te njene noge su me ložile još otkad sam je upoznao pre 4 godine dok sam bio u ljubavi sa njenom sestrom. Tada je nosila i naočare za vid i bila je baš da napali čoveka svojom pojavom. Čak i ja koji sam tada bio ludo zaljubljen u njenu sestru, poželeo sam da je pojebem kad god sam je uživo video.

NAJVAŽNIJE DANAS

PLJUŠTE KAZNE ZA SLAVE I ŽURKE SA VIŠE OD 5 LJUDI: Po novom zakonu domaćinu preti kazna od 150.000 dinara

DR PELEMIŠ: Ako ne bude efekta mera već danas ili sutra, moramo ODMAH DA POOŠTRIMO MERE

DANAS PRETEŽNO SUNČANO I OSETNO TOPLIJE: Od petka naoblačenje

GEJTS O PANDEMIJI KORONE: Sama ideja da neko odbija da nosi masku meni je neverovatno čudna!

GRAĐANI U PANICI: U Zemunu i na Paliluli tokom noći pregledano 205 pacijenata

Sećam se, pre godinu i po dana, pred leto, došla je u teretanu u kojoj sam ja vežbao. Iznenadio sam se kada sam je video sa distance, trčala je na traci 15, 20 minuta. Posle je sišla, i radila vežbe za noge. Ja sam stajao po strani i vežbao za sebe dok nije došla do sprave za čučanj. Tada smo samo razmenili "ćao". Ja sam pored nje radio neku vežbu za leđa sa bučicama, dok je ona stavila po 5 kilograma sa strane, namestila se, digla šipku i krenula da se spušta u dubok čučanj. Spontano sam je odmerio sa strane gledajući joj dupe kako se spušta i širi kao lepeza. Gledajući samo pravo u ogledalo, nije se obazirala da li je neko gleda. Uradila je još 3 serije postepeno povećavajući kilažu, a ja sam i dalje radio tu vežbu za leđa želeći da je odmeravam. Sa raširenim nogama, rukama na šipci, ozbiljnog pogleda spuštala se gore-dole. Prizor je zaista bio nezaboravan.

Gledajući njeno dupe dok ona stoji pravo, pa dok butine zatežu, a dupe se širi spuštajući, ne samo da sam poželeo da jebem, već i da mi sedne na facu. Dok prošlo leto kada sam jedan dan bio sa drugovima na bazenu, došle su tadašnja moja devojka i njena sestra. Lagao bih ako bih rekao da tada više nisam gledao u Milicu. Dok sam bio u vodi, njih dve su krenule ka bazenu, i dok su se kvasile ispod tuša, Milica se par puta okrenula.

Ostao sam šokiran njenim zelenim tanga kupaćem koji se savršeno uklapao uz njeno dobro i čvrsto oblikovano dupe

Kasnije dok smo bili u vodi i dok sam se ljubio sa devojkom i mazio, kurac mi je bio ukrućen, što je i moja bivša draga primetila i malo ga pipkala uz osmeh, dok je Milica bila po strani. Od tada, pa sve do sada, video sam je možda 10 do 15 puta, i to najčešće u gradu vikendom. Kada sam viđao svoju bivšu, viđao sam i njenu sestru, jer smo izlazili na ista mesta. Gotovo svaki vikend išli smo u noćni klub posle ponoći i tamo se sretali. Dok sam sa distance gledao svoju bivšu, jer smo tada bili u fazi da se pomirimo, pogledi su mi skretali na njenu sestru i njen donji sloj.

Najčešće je nosila kratke suknje i najlon čarape od jeseni do leta, ili je oblačila panatlone koje su ocrtavale njeno fantastično dupe. No da se vratimo, kafani i noći u kojoj smo sada. Naručili smo piće, mi smo pili špricer, dok njena drugarica naruči vermut, a Milica duplu votku. Njih dve su nešto pričale međusobno, dok smo se mi smejali i pogledima davali signale ko će koju da napadne. Ja sam pokazao glavom da neću nijednu, i rekao drugu:

- Ti si lud, ovo je sestra od moje bivše, evo ti sedi ovde pa je muvaj, a druga nije po mom ukusu.

Drugar što je sedeo do mene, naravno nije bio poznat po prilascima u gradu, tako da je samo odmahnuo rukom na moj predlog. Drugi drugar je samo cirkao i veselio se uz muziku, dok ovaj treći počeo je nešto da priča sa njenom drugaricom. Milica se zagledala u telefon, pa ga spustila na sto i uzela gutljaj votke. Tada sam opet spustio pogled ka njenim butinama, pa se nageh ka njoj i upitah:

- Pa Milice, šta ima novo kod tebe, kako je?

Tada sam osetio njen parfem.

- Ej, pa nema ništa, standardno, radim, dođem kući, malo odspavam, posle ili odem do grada, ili čitam nešto. Sad sam i teretanu bila zabatalila zbog ove korone, razmišljam opet da krenem, ali plašim se da će opet da zatvore.

Reče mi ona:

- A pa dobro, jesi zadovoljna na poslu? A što se tiče teretane, pa i ne treba ti, super izgledaš, ti si zgodna otkad sam te upoznao.

- Dobro je, zadovoljna sam, vikend mi je uvek slobodan. E pa hvala ti, mada ja sam jako samokritična, sad sam malo i ugojila, a sve mi ide dole u noge i zadnjicu.

- Baš mi je drago, ma super si, ne opterećuj se. Kako ljubav, jesi našla dečka kao tvoja sestra?

- Joj nisam, sve nešto bezveze, ili nema dug period ili bude na kratko, a sad mi je glupo da kažem, ali njoj je stvarno lepo sa novim dečkom, baš se slažu, mada mi je žao niste uspeli. Ima li kod tebe kakva devojka?

A ja u sebi: "ma baš ti je žao, vidim kako se smeješ, kučkice jedna guzata." Odgovaram joj:

- Pa dobro naći ćeš kad se najmanje nadaš, mada sigurno imaš dosta obožavatelja? A kod mene sve nešto neobavezno, nijedna me još nije zaintrigirala onako baš.

U tom trenutku, jedan od drugova reče:

- Hoće li se ovde nazdravljati, ajde živeli.

PROČITAJTE JOŠ OVO...

Ukidaju se pokloni i bonusi za državne službenike

OD SINOĆ BEZ NOĆNOG JAVNOG PREVOZA U BEOGRADU: Linije će biti ponovo uspostavljene po ukidanju donetih mera

TUMBAKOVIĆA PITALI O OSTAVCI: Ovo je odgovor selektora Srbije

Zbog pokazne vežbe "OBRUČ 2020" ovaj deo grada biće ZATVOREN

ŠOKANTNO: Mafijaše sahranjuju u "elitnom" delu groblja, grobnice koštaju više od 20.000 evra!

ĐOKOVIĆ IZGUBIO OD MEDVEDEVA: Novak će put u polufinale tražiti protiv Zvereva

Svi se kucnusmo, Milica iskapi čašicu votke, a njena drugarica joj reče da odu do tolaeta. Obe su ustale, i krenuli, tada sam joj odmerio noge i dupe, kurac mi je već bio dignut. Nas četvorica nešto između sebe smo pričali. Ovaj što je sedeo do njene drugarice, reče kako mu je dala njen insta i da se čuju, pa mene sva trojica.

- A ti Micu, ušao si u priču?

Opet im ponovih kako je to sestra od moje bivše i da me ne zanima. Naručili smo novu turu, ubrzo je konobar doneo piće, a njih dve su se vratile iz toaleta.

- Pa vi niste normalni, što ste naručili još, mi smo bile na rođendanu od 6, već smo dosta popile.

Govori Milica, a drugarica njena nastavi:

- Oni hoće da nas napiju, haha.

Drug moj reče:

- Vi ste pile na rođendanu ko zna koliko i sad kao mi da vas napijemo.

One se nasmejaše. Češući se uz Milicu nogu, stavih desnu ruku iza nje na naslon.

- Gde smo ono stali?

- Joj ne znam stvarno - nekako nadrkano mi odgovori, pa prekrsti levu nogu preko desne i okrenu da priča nešto drugarici.

Leva butina joj se sada baš došla do izražaja, skoro da se videlo i pola dupeta, a ja u sebi.

- Au al me iskulira.

Ja nastavih da pričam sa drugovima i između sebe uz osmeh rekosmo:

- Ajmo stvarno da ih napijemo.

Naručili smo još jednu duplu votku i jedan vermut. Drugar koji je bio najveseliji ustade da igra, mi ga takođe, dok njih dve su i dalje sedele. Ja digoh čašicu da nazdravim, kucnusmo se i sa njima dvema, a moj drugar ubedi njenu drugaricu da ustanu njih dve. Ustale su i zajedno počele da igraju i vrckaju. Igrali smo svi zajedno 15 minuta, možda čak i više i nazdravljali pićem na svaka 2, 3 minuta. Iskapi Milica još jednu duplu votku, čujem kako reče drugarici da je već pijana. Milica je zatim sela, a njena drugarica i mi igrali uz još 2 naredne pesme. Fajront je već bio blizu. Nazdravili smo opet uz votku i vermut koje je doneo konobar. Opet sam joj pogledao u noge koje je prekrstila, pa sam joj rekao:

- Milice, kako si se provela večeras?

- Super je, mada me već uhvatilo, popila sam ovde 3 duple i na rođendanu najmanje toliko.

- Hoćeš vodu da ti naručim?

- Ne, ne, sad ćemo da idemo.

- Pa sad ćemo i mi, samo da tražimo račun.

Drug je tražio račun od konobara, one su se uhvatile za torbe da traže novčanik, dok smo mi rekli da ni govora nema one da plate nešto, na šta su one jedva pristale. Izašli smo iz kafane svi zajedno, njih dve rekoše kako čekajući taksi, drugar i ja isto, dok ostala dva drugara pozdraviše se s nama i odoše kući peške. Pozvao sam taksi, Milici je bilo muka, na šta njena drugarica nama reče:

- Ako dođe pre vaš taksi, hoćete nas pustiti da odemo mi?

Moj drug koji se opustio od pića uz smejanje reče:

- Pa kakvi bi to mi bili džentlmeni?

Na šta se ja nasmejah gledajući i odmeravajući Milicu. Posle nekih 7, 8 minuta, svi smo već bili nervozni što nema taksija, plus je bilo dosta ljudi tu koji su čekali taksi. Ja sam se pomerio malo napred ka ulici i prvom taksiju koji je dolazio u sesret mahnuo mu. On je stao, rekao sam drugu, Milici i njenoj drugarici.

- Ajde ulazite, idemo svi sa jednim.

Njih troje su seli pozadi, a ja napred. Taksista je upitao:

- Gde idemo?

Mi smo se između sebe prvo dogovorili, da prvo odbacimo njih dve. Spletom okolnosti, u povratku 3 ulice levo, živeo je i moj drug. Nas dvoje smo ostali sami i nastavili vožnju sa periferije ka centru grada gde je Milica živela. Taksi je stigao do ulaza njene zgrade, na šta mi taksista reče:

- Jel ti ovo drugarica ili devojka?

- Poznanica.

- Bolje joj pomozi, vidiš da ne može sama da izađe.

Na šta sam se ja okrenuo i video Milicu kako sto godina izlazi iz taksija, sva zanesena, opijena. Platio sam taksisti i izašao iz taksija, otvarajući zadnja vrata. Uhvatio sam Milicu za ruku i pomogao joj da izađe.

- Ma mogu sama, ne treba pomoć.

Čak je u tom pijanstvu bila puna sebe. Krenula je ka prolazu u kom je živela, pa se zateturala levo desno i naslonila uza zid. Odmah sam potrčao za njoj i uhvatio je.

- Polako samo, stabilizuj se. Jel ulaz levi ili desni?

- Desni.

- Ajde, idemo polako. Koji broj, da pristinem interfon, jesu ti budni kući?

- Nema nikog, otac u selu do sutra popodne, brat u Beogradu.

- Gde ti je ključ?

Jedva je stajala na nogama i tražila ključ u torbi. Dala mi je ključ, i krenuli smo ka njenom stanu. Otključao sam vrata stana i držeći je da ne padne ušao sa njom zatvorivši vrata.

- Jel možeš da se izuješ, skineš jaknu i središ sama?

- Mogu, mogu, hvala ti, možeš da ideš, dovoljno je.

Ona se opet zatetura pokušavajući da se izuje. Opet je uhvatih da ne padne.

- Možeš ti malo sutra.

Pomogao sam joj da skine jaknu pa je potom sela na stolicu. Uhvatio sam je za noge i svukao štikle sa nje. Najlon čarape prekrivale su njena stopala, odmah sam se naložio.

- Joj muka mi je, muka - počela je da kuka.

- Hoćeš da povraćaš?

- Ne mogu, daj mi vode.

Otišao sam do kuhinje i dao joj vode, popila je pola čaše.

- Ajde ti do kupatila da se umiješ malo, pa u krevet?

- Hajde - kratko je odgovorila.

Otišao sam sa njom do kupatila, pomogao sam joj da se umije, odmeravajući joj dupe u suknji i noge u najlonkama. Izašli smo polako i ušli u njenu sobu. Upalio sam svetlo, Milica se samo bacila na krevet.

- Milice, moraš se raspremiti i skinuti šminku, ne možeš takva da spavaš.

- Ugasi mi svetlo smeta mi, upali TV.

Uradio sam kako je rekla, vratio sam se do nje naložen sav, nisam znao šta dalje da uradim. Zagledali smo se, pa sam skrenuo pogled ka njenim nogama.

- Ne možeš tako spavati, raspremi se, a ja idem kući.

- Ostavljaš me samu ovakvu, nemoj da ideš, raspremi me ti.

- Kako ja da te raspremam, nije u redu to, znas da sam bio u vezi sa tvojom sestrom.

- Ti još patiš za njom, a ona se jebe sa drugim.

Kad mi je to rekla, iznerviran, uhvatio sam je za ruku i pridigao.

- Digni ruke.

Nekako sam uspeo da joj skinem gornji deo sa njenim blago podignutim rukama, sa strane sam uhvatio šnir sukjne i krenuo da je svlačim.

Tada sam video njene crne gaćice koje su bile prekrivene najlon čarapama. Kurac mi je bio kao stena. Razmišljao sam da li da je jebem onako pijanu ili da odem kući

U prvi mah ustao sam i krenuo ka vratima, uhvativši se za kvaku, zastao sam. Napaljenost na sestru moje bivše i želja da je jebem dostigla je vrhunac. Ovo je prilika jednom u životu, ključ sam okrenuo zaključavši vrata, skinuo jaknu i cipele i vratio se u njenu sobu. Milica opružena na krevet, zatvorenih očiju u brusu i najlonkama. Seo sam na njen krevet ispod nje i digao njena stopala koja su bila na podu. Stavio sam ih na svoje butine i sageo se ka njima. Njena stopala pomešana sa znojem najlonki i štikli mirisala su na neki gorući šmek. Uhvatio sam joj oba stopala i nageo se ustima ka njima. Počeo sam da joj ližem i čupijam sve prste preko najlonki, potom tabane. Milica je isputila prve uzdisaje, gledajući me reče:

- Jel ja ovo sanjam ili mi ti ližeš stopala, jao bože načisto sam pijana.

- Rekla si mi da te ne ostavljam.

- Bolje da si uzeo da mi ližeš nešto drugo - reče uz smejanje.

- A jel, ovo ti se ne sviđa?

- Niko mi do sad nije lizao stopala. Ja sam u štiklama provela 6 sati, a ti ih ližes.

- Tvoje noge i stopala mirišu neobjašnjivo.

Nastavio sam da joj ljubim i ližem noge preko najlonki penjući se polako ka međunožju. Šakama sam dodirivao njene noge i butine, ne prestajući usnama da se naslađujem. Osećao sam sve veću toplinu, desnom šakom protrljao sam po njenom međunožju.

- Uh, to mi prija.

astavio sam da češkam njeno međunožje, dok sam se telom povukao kao njoj, želeći da je poljubim. Ona primičući usne ka mojim u poslednjem momentu okrenu glavu i reče:

- Zar da se ljubim s tobom, a lizao si mi noge, šalim se.

Uhvatio sam je šakom za vrat I stegao je gledajući je u oči.

- Ja se nimalo ne šalim!

Šakom sam je pljesnuo po međunožju. Ustao sam sa kreveta i uhvatio je za ruke dižući je sa kreveta. Desnu ruku sam joj uvrnuo iza leđa i rekao:

- Klekni i naguzi se kučkice umišljena.

- Ahh, to me boli, pusti mi ruki, molim te.

- Uradi šta sam rekao.

Milica klečeći na kolenima guzi se i naslanja gornji deo tela na krevet. Gledao sam je u njeno čvrsto dupe i butine prekrivene najlonkama i crnim tangama. Šakom počeo sam da je šljepam snažno po guzovima.

- Hoćeš biti dobra i poslušna ili da te kaznim kučkice pijana?

- Biću dobra, jesam pijana, ahh, nisam kučkica, ne zovi me tako.

Levom šakom hvatam je za kosu i vučem glavu ka meni, dok je desnom i dalje udaram po dupetu. Primičem joj se i dišem u vrat, pa šakom trljam po njenom međunožju ponovo.

Osećam vrelinu i mokrost preko tangi i najlonki. Spuštam se, i krećem da joj ljubim dupe i ližem preko najlonki. Ona ćuti, ne govori ništa

- Znaš li da se ložim na tebe otkad sam te upoznao? Drkao sam na tebe nebrojano puta.

- Lažeš, perverznjaku jedan, mislila sam da si ludo voleo moju sestru.

- Pa jesam, ali ti si uvek bila jebozovna, tvoje noge i dupe su me do ludila dovodili.

U tom trenutku, hvatam šakama njene najlonke i cepam ih preko dupeta.

- Ti nisi normalan, pocepao si mi čarape.

Šakama je hvatam za tange i svlačim ih do butina. Milicino golo dupe sevalo je ispred mene. Kurac je hteo da mi iskoči iz farmerica. Kako sam obožavao da pored pičke ližem i čmar bivšoj devojci, potom i njenoj majici, isto sam poželeo tada i njenoj sestri. Šake sam stavio na njene guzove, malo ih raširio i polako licem počeo da se nabijam u njeno dupe. Naježio sam se i krenuo jezikom da ližem njen čmar. Osetio sam ustima sočan i jak šmek. Ona iznenađeno odgovori.

- Mmm, opet si me iznenadio, ližeš mi guzicu, uh.

Nisaam stajao, pravio sam naizmenične pokrete jezikom, onda sam zatim spustio glavu i jezikom počeo da ližem njenu pičku. Bila je sva mokra i lepljiva, Milica je ćutala i jako uzdisala. Nisam mogao više da se suzdržim, otkopčao sam farmerke, svukao ih sa sve boksericama. Moja kurčina sevnula je kao praćka. Uhvatio sam ga šakom i polako počeo da primičem njenoj pički. Uz svom tom uzbuđenju ni na pamet mi nije bilo da stavim kondom. Kurac je počeo sve dublje da prodire unutar nje. Vrelina i neobjašnjiv osećaj ispunjavao me je. Tada sam konačno počeo da jebem nerođenu sestru bivše devojke, predrkanu Milicu. Krenuo sam da zabijam sve jače i jače, uhvativši je za kosu, vukao sam je unazad.

- Jel ti lepo kučkice?

- Ahhh, jeste, uhh, kučkica, ja sam tvoja svastiika, uh, nesuđena.

- Tako je, predrkana moja svastiko, drkanju je došao kraj, još ne mogu da verujem da te jebem.

- Uhh, jebi me, jebi, željna sam dobrog kurca.

Pijana Milica, govorila je iz dubine duše.

- Tvoje reči za mene su zapovest.

Usporio sam tempo, zabio ga ceo i zastao, to sam ponovio nekoliko puta.

- AHH, AHH, UHH, UHHH.

Opet sam ubrzao i krenuo da je šljepam po desnom guzu koji se zacrveneo, nedugo zatim svršila je uz jak uzdisaj i grčenje. Izvadio sam ga polako, zatim skroz skinuo sa mene svaki deo odeće. Ostao sam potpuno go, dok je ona i dalje bila u pocepanim najlonkama, tange sam joj svukao skroz i bacio u stranu. Seo sam na krevet, a Milica kleknu na pod i bez reči uhvati moj kurac i krete da ga drka, dok me pogleda u lice i nasmeja se.

- Jel ti se sviđa moj kurac?

- Aham - reče ona i poče da ga liže i puši.

Šakom je trljala po mojim mudima, dok se usnama i jezikom naslađivala i dudlala ga. Uživao sam i gledao je kako se zanima, u sebi sam pomislio "prava je kurožderka, nema šta". Pušila ga je tako par minuta. Onda se digla i krenula da me poljubi. Sada sam joj uzvratio rečima:

- Pušila si moj kurac i sad očekuješ da se ljubim s tobom, haha!

Uhvatio sam je šakama i naveo da legne na leđa što je i učinila. Legao sam ispod nje, i glavom zaronio u njeno međunožje. Pička joj je bila glatka i ovlažena. Prvo sam prstima protrljao njen klitoris, a onda sam jezikom počeo da ližem. Milica je ležala opruženo i uživala. Miris i ukus njene pičke dovodio me je do nekih granica izvan realnosti, dok mi je kurac sve više pulsirao i želeo ponovo da uđe u nju. Pridigao sam se, raširila je noge još više dajući signal da je ponovo jebem. Nacentrirao sam ga i ponovo počeo da nabijam svoj debeli kurac unutar nje. Jebao sam je tako par minuta. Zatim sam ga izvadio, digao njene noge u najlonkama na svoja ramena. Rukom sam uhvatio njeno levo stopalo i krenuo da ližem tabane. Miris njenih tabana pomešan sa znojem nošenih štikli dodatno me je palio. Osećao sam hrapavost najlonki na jeziku.

- Uhh, ti si stvarno lud, opet sam ovlažila, prija mi ovo - izgovori pijana Milica.

Nasmejao sam se i pogledao je, pa sam joj polizao i drugi taban. Opet sam uhvatio kurac, prineo ga njenoj sočnoj pički i zabio joj jako. Samo je uzviknula:

- Aaaaah, uhh, to.

Krenuo sam žestoko da je jebem, ubrzao sam tempo maksimalno i razvaljivao je. Uhvatio sam šakama njene i stegao ih i krenuo još brže da zakivam.

- Ahhhh, uhhh, to, to, jebi me, jebi.

- Kučkice pijana, šteta što te nisam jebao pre, osećaj je neverovatan.

Jebao sam je tako par minuta, pa ga izvadio. Pomerio sam se sa strane, protrljao njenu navlaženu pičku i ubacio dva prsta i počeo da klizam tražeći g tačku. Krenula je da se uvija, grči, počela je sve više da se znoji. Dok sam je ja prstima jebao sve jače i brže. Odjednom je počela da prska i svršava uz jake uzdisaje i reči:

- TO, TO, AHHHH, UHHH, JAO MENI, OVO JE BILO VRH.

Sestra moje bivše svršila je po drugi put. Pridigla se i rekla hoću da ti ga popušim i spavam, ne mogu više da gledam na oči, razjebao si me i zadovoljio.

Ja sam želeo još da je jebem, ali videvši u kakvom je stanju odustao sam. Legao sam na krevet, ona se povukla do mog međunožja

- Okreni se leđima, hoću da ti trljam po dupetu dok ga pušiš.

- Vidim ja da ti se baš sviđa moje dupe - nasmeja se Milica i u sledećem momentu gutala je ceo moj kurac.

Ja sam desnom šakom češkao njene guzove, protrljao suvu pičku, a onda sa srednjim prstom krenuo da pravim kružne pokrete i masiram njen čmar. Ona se nije obazirala, opustila je dupe i pušila moj kurac. Izvadila ga je iz usta i spustila se do muda koje je počela da sisa, dok je kurac obuhvatila šakom i krenula da drka. Ubrzavala je tempo, ubrzavao sam i ja prstom po njenom čmaru.

- Milice, kako bih ti ga sad zabio u dupe.

- A jel bi, e pa ne može, u dupe se ne jebem.

- A što, ajde da probamo?

Tada sam počeo da guram prst u njeno dupe.

- Zadovolji se tim, uh lakše, boli me.

Drkala je kurac sve brže, osećao sam se da je svršavanje blizu.

- Stavi ga usta, i ne vadi, rekla si da hoćeš da ga popušiš, blizu sam svršavanja.

- Hoću rekla sam, evo.

Olizala ga je spolja celog, potom oko glavića, pa ponovo ga proguta celog. Pušila ga je do kraja i naslađivala se. Gurao sam sve jače i dublje prst u njeno dupe, zamišljaći u glavi kako je jebem u dupe. Počeo sam da praznim muda, kurac je ispaljivao mlazove sperme unutar Milicinih dubokih usta.

- Uhhh, al je ovo bilo dobro - rekoh joj izvadivši prst iz njenog dupeta.

Milica izvadi ga polako iz svojih usta pogleda me i obliza se jezikom oko svojih usana.

- Kako mi je drago što sam ti ga popušila, imaš predobar kurac.

Legla je preko mene i nastavila:

- Baš si me izjebao, hajde sad da spavamo.

- Kako ćemo ovako, hajde da se tušnemo prvo?

- Ne, hoću ovako, ulepljena znojem, tvojoj spermom i divljim seksom, zar i ti ne bih voleo upijen mojim mirisom čarapama, mog međunožja i guzice, mirisom mog tela?

- Pa voleo bih.

- Onda spavamo, pokrij nas samo.

- Važi.

zeo sam ćebe koje je stajalo sa strane i pokrio nas oboje. Zaspali smo tako. Ujutru sam se probudio dignutog kurca, dok je Milica ležala na stranu, okrenuta kontra od mene. Primetio sam na podu bačene njene crne tange želeći da ih ponesem kući kad krenem. Gledao sam u plafon i češao kurac razmišljajući šta se desilo prethodne noći. Onda sam se okrenuo ka Milici i prstom počeo da trljam među njene guzove. Pod prstima sam osetio vlažnost njene pičke. Milica je polako počela da se okreće i budi. Unezvereno me pogledala i rekla:

- Otkud ti, nismo valjda mi noćas?

- Zar se ne sećaš, bili smo u gradu zajedno, opila si se, ispratio sam te kući i završili smo zajedno ovde?

- Joj bože, sećam se grada i da si me doveo do stana, da si me raspremio…

Hvata se za glavu, a ja šakama po njenoj mokroj pički.

- Jebali smo se Milice i bilo je ekstra, napaljen sam, a vidim i ti si, hajde da ponovimo?

Hvata me rukom za šaku i sklanja mi sa njene pičke.

- Skloni ruku, ne mogu i ne želim ponovo, ti si ipak bivši dečko moje sestre, sinoć sam bila pijana, trezna nikad ne bih pristala.

- Znači tako, dobro, dobro.

Ustao sam, ljutit, uzeo svoje bokserice i farmerke, ali i njene crne tange da ona ne primeti. Izašao sam iz sobe i krenuo u dnevom boravku da se oblačim. Ona je ustala umotana u ćebe, i sa vrata reče:

- Izvini stvarno, al bolje za oboje ovako. Nadam se da ovo ostaje između nas?

Pogledao sam je ozbiljno i rekao:

- Naravno, bez brige, ja sam diskretan momak.

Obukao sam jaknu i cipele i izašao iz njenog stana. Došao sam kući taksijem, upisao još jednu recku, izvadio njene tange iz džepa i stavio bih na tajno mesto gde držim gaćice od devojaka. Uveče sam ih izvadio i izdrkao na Milicu mirisajući njene tange natopljene mirisom i sokom njene pičkice. Posle majke od moje bivše, jebao sam i njenu nerođenu sestru. Kako je svet mali, zar ne?

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti