8°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

IZROVALI SU MI OTEKLI BRAZDU Moja malena ga je svojski primala, a ja sam se samo trzala

Veoma često, ljudi govore da su najvatrenije jebačine dogode spontano, ali eto meni ova ugovorena karačina s novom prijateljicom Anitom, već sad na polasku u njen stan, budi neizmerno uzbuđenje. I moj prijatelj je već uveliko uzbuđen i pomalo već dosadan, s pitanjima o novoj dami u čiju kuću smo se uputili.

- Ne brini, biće super. Mala voli kitu, obožava. Garantujem - palio sam ga.

Negde, početkom večeri, stigosmo do njenog stana. Nakon žurno izmenjenih pozdrava, nađosmo se u sobi u kojoj sam još sinoć zalazio našoj domaćici u prelepu guzu. Podsećanje, na neke od scena već sad činilo me napaljenim.

- Ovo je prijatelj, koji voli obrijane pice. A ovo je Anita koja će noćas udovoljiti našim željama - učtivo, predstavih jedno drugom.

Umesto rukovanje moj prijatelj Miki, zavuče ruku u kosu naše domaćice, primaknu glavu i usnama potraži njene. Jezici im se isprepletoše kao da se radi o dugogodišnjim ljubavnicima. Odvoji se od nje, uz kratak komentar:

- Dobar izbor - i sede na ležaj.

Dok je ona otišla po piće, smestih se na trosed do njega. Posmatrali smo je dok je sipala vino u čaše. Bila je zgodna u toj kratkoj haljini bez bretelica, sašivenoj tako da pobudi bludne misli svakog muškarca.

- Ostavi sad vino i sedi između nas. Neophodna si nam.

Uskočila je, kao dete koje se veseli igri s omiljenom igračkom. Kad joj se telo umirilo, tu između nas, kao po dogovoru, izvadismo njene sise iz haljine - svako sa svoje strane. Bile su već dovoljno tvrde da otkriju njeno uzbuđenje. Spustih usne na bradavicu. Cuclajući je, osećao sam njeno bubrenje pod usnama. U momentu kad sam je, od uzbuđenja počeo i blago da grizem, osetio sam Mikijevu glavu kako se češe o moju. I on je obrađivao svoju sisu ustima.

- Mmmm - omaklo se iz usta naše dame.

Krenuo sam prstima pod haljinu ne bih li se dočepao pičke i povećao uzbuđenost domaćice, ali sam zakasnio. Miki je svoje prste već smestio u nju. Nisam očajavao, samo sam prešao s spoljne strane butina i podvukao prste do ulaza u anus. Cuclajući i dalje sisu, uvukao sam jagodicu srednjaka u čmar.

- Ah… Ah… - odobravala je naše kretnje.

Čuo sam mljackanje njene obrijane pice.

- Već si dobro vlažna, navlaži i nas - kratko će Miki.

Kao po dogovoru, skinusmo se u tili čas i zauzesmo ista mesta. Naša dama, spusti se na kolena i dohvati nas za nadignute kurčeve, stavljajući u svaku ruku po jedan.

- Oh, divni komadi!

Simultano je počela da ih drka. Igrala se tako neko vreme, a onda se nabi ustima na Mikijev klip. Dok je tako slasno obrađivala mog prijatelja, mene je i dalje dirala svojim nestašnim prstima. U jednom momentu, izvukoh se iz njene šake, uzeh ga svojom rukom i prislonih već ljubičasti glavić na njenu ušnu školjku. Verovatno sam otkrio njenu skrivenu erogenu zonu, jer je načisto poludela. Brzo sam okrenu glavu i strpao moju kurčinu u usta. S neskrivenim užitkom cuclala je moj otečeni klobuk. 

Menjala je kurčeve u pohotnim ustima, sve brže i brže, kao da nije znala za koju lizalicu da se odluči. Sobu su ispunjavali vrlo glasni uzdasi. U jednom momentu, dok se gušila Mikijevom kitom, ustao sam, kleknuo iza nje i sjurio joj svoju purpurnu kurčinu u obrijanu picu. Caklila se od sokova koji su obilno cedili niz njene usmine. Vrlo brzo uhvatili smo ritam mojih naleta i njenih pokreta glave niz batinu mog prijatelja.

- A da se zamenite? - očigledno uživajući, predloži naša dama.

Bez pogovora, Miki je sad pumpao njenu brazdu, dok sam ja ispunjavao njeno grlo. Kad sam je uspeo da je dohvatim za sise, koje su se tresle u ritmu udara s leđa, izustila je:

- Ah… Kako je dobro!

I mi smo dahtali. Soba je odzvanjala nekontrolisanim zvucima.

- Daj kurvicu na redaljku - povikah.

Postavismo je na ležaj da kleči i počesmo da se menjamo u njenoj maci. Dok je jedan guzio, drugi je nadrkavao svoj klip, kako bi što čvršći upao u njenu razjarenu pičku. Prekidajući naše nalete kad bismo osetili navalu sperme i prepuštajući našu pičkicu jedan drugom, mogli smo da kontrolišemo siutuaciju. Tako je naša domaćica mogla dugo da uživa u ubodima kita. Činilo mi se, da što više guslamo, kurva sve razvratnije prihvata. Sedoh.

- Nabij se!

Ona se skine s Mikijeve kite i nabi se na mene, lagano se spuštajući. Naravno, dok je klizila gore-dole, ponovno ustima potraži Mikijev klip. Sisao sam njene grudi, a ona je vrtela glavom ne ispuštajući ga ni trenutak.

- Hoćeš da ti ga složim u guzu, da probaš sendvič? - upita je on.

- Oh, oh… - klimnula je glavom kao znak prihvatanja.

Miki se namesti iza nje i prisloni glavić uz otvor guze. Ne silazeći s moje batine, podvi se malo napred da bi mu olakšala put. I velika kurčina poče polako da nestaje u njoj. Osećao sam kroz zidove pičke njegovo prisustvo. Njeni uzdasi su postajali sve glasniji. Kad se smestio skoro sav u njen maleni šupak, napravi par energičnih trzaja i ja osetih kako se njeni sokovi razlivaju po mojim mudima. Uz grčenje i snažan vrisak dočekasmo njeno svršavanje. Izvukosmo se iz nje, pustivši je da legne na trosed. Stali smo obojica iznad nje energično drkajući. Ubrzo, jedan za drugim izlismo liker po njenom telu, kosi, licu i usnama što se smešiše u znak odobravanja.

To veče smo ponovili jebačinu, ubadajući je sa svih strana. Doveli smo je do još jedne ekstaze, dopustivši joj da upozna ukus našeg svršavanja. Posle burno provedene večeri, objasnivši joj naše druženje i zajedničke vikende sa suprugama, pozvasmo je da nam se pridruži.

- Želeo bih da upoznaš moju ženu. Pokazaće ti kako je lizati drugu pičku i kako možeš da svršavaš na vribratoru - objašnjavao sam joj.

- Ako pođeš s nama, obećavamo ti orgiju bez granica - dodao je Miki.

- S obzirom na argumente koje ste noćas pokazali, verujem izletu u nepoznato. Čujemo se sredinom nedelje - obećala je.

Juče mi je Miki javio da za vikend dođem sa suprugom u njegovu gajbu. Dolazi i naša nova prijateljica. To je povod što idem da kupi supruzi neki dobar izazovni donji veš. Ne znam to da objasnim, ali voleo bih da moja žena izgleda najjebozovnije od sve tri kurvice koje ću sutra navlačiti na kurac.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti