4°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

OSEĆALA SAM SE MOĆNO, OBELEŽILA SAM TERITORIJU Prešla sam rukom preko nabrekline i nabila se

Bilo mi je preko glave praznih priča, loših ljudi i jeftinih cigara. U svojoj glavi sam već odavno konstruisala mnogo drugačiji scenario za to veče….

Uživala sam u tome da me baš on odvede nakon grada. Ni sama ne znam zašto sam mu bila toliko privržena. Opominjali su me i horoskopi, a i drugarice da ne smem da budem tako isključiva, da moram da se osvrnem oko sebe, da verovatno propuštam neke dobre prilike jer im ni ne dam šansu da mi se približe. Ali, za mene je on bio on. Tako čudan, tako mističan. Muškarac kojeg ne mogu da pročitam ni protumačim. Nikome nije bilo jasno šta me je toliko privlačilo kod njega, mada znam da su mu se potajno divili svi ti koji su mi pridikovali.

Visok, ali ne previše, taman za mene. Nisam morala da se propinjem na prste kada ga ljubim, niti da krivim vrat. Crna kosa i brada, ali ne ona predugačka, nikada mi nije smetala. Uvek je vodio računa o njoj i uvek je bila uredna. Imala sam običaj da je mirišem dok ležim u njegovom zagrljaju. Volela sam blago bockanje i pomesan miris parfema, miris njega i miris moje pljuvačke nakon što bih ga obasipala poljupcima obeležavajući svoju teritoriju. Osetila bih se tako moćno!

UPOKOJEN SRPSKI PATRIJARH

SRBIMA U AMANET: Patrijarh Irinej OSTAVIO PISMO, i u njemu VAŽNU PORUKU!

ISPRAĆAJ PATRIJARHA IRINEJA: U Patrijaršiju uneto telo patrijarha, počasna garda ispred Saborne crkve

SRPSKA CRKVA OSTALA BEZ DVE MOĆNE LIČNOSTI: Evo šta smrti patrijarha Irineja i mitropolita Amfilohija znače za budućnost SPC

U njegovim zamišljenim, pomalo ozbiljnim očima, ogledala se sva njegova tajnovitost. Kakve su to oči! U istom trenu su mogle da mi zalede svaku žilu u telu ali i da me obaspu toplinom koja bi se iz glave preko srča uvek slila u donji deo stomaka. Nekada sam samoj sebi govorila da mi vodimo ljubav očima. Do sada mi je svaki muškarac govorio da su moje oči izazivačke i prelepe, iako ih ja nikada nisam tako dozivljavala, ali on to nikada nije rekao. On bi me pogledao i znala bih da to misli. Bio je tako van svih dešavanja, pomalo autsajder, naizgled nezainteresovan, ali spreman da začepi usta svakome kada se u nešto uključi. Tačnije, kada želi da se uključi. Prevukla bih mu kažiprst preko punih, mekanih usna kada se iznervira.

Dok se smejao svojim prelepim osmehom nikada nisam bila sigurna da li je on neko čudno, crnokoso, preseksi vanzemaljsko stvorenje ili je tu iz kraja i pije pivo svakog četvrtka sa ortacima u obližnjem kafiću. Voleo je mužiku, ali nije plesao. Učiteljica mu je govorila kako ima savršene prste za klavir, ali nikada nije svirao. Voleo je da uživa u slušanju, baš kao i ja. Čisto da mu ništa ne bi promaklo. Ti prsti su na mom telu odsvirali najbolje simfonije. U naletu strasti liznula bih mu svaku jagodicu ponaosob, a onda bih naglo strpala u usta ceo prst i sisala ga diveći se tim divnim, urednim, dugim, magičnim prstima. Sa njegovim prstom u ustima imala sam utisak da je njegovo biće moje. A kako i ne bi bilo?

Tim rukama i prstima stvara, mazi, pali cigaretu, kuca, steže me, piše, jede… te snažne ruke izraženih vena, sa lepim prstima u mojim ustima, obloženih mojom toplom pljuvačkom su me tako ložile! Posebno kada taj topli prst izvadim iz usta i klizeći spustim do napupele bradavice, pa se pljuvačka u međuvremnu ohladi i nadraži mi ih još više. Želela sam da ga imam za sebe, ma šta god to značilo. Tužno je što, kada slepo volimo, imamo želju da ograničimo. Ja sam se uvek borila sa tim. Pustila sam ga jer nisam želela da budem granica. A još manje bescarinska zona…

OVO JE BIO POGLAVAR SPC

NA ČELU SPC JE BIO 10 GODINA, ZVALI SU GA POMIRITELJ: Ovo je ŽIVOTNA PRIČA patrijarha Irineja

OSTAĆE UPAMĆEN: Patrijarh Irinej je bio pravi ujedinitelj i slab na tešku sudbinu naroda

ŽIVOTOPIS PATRIJARHA IRINEJA: Rodio se kao Miroslav, evo kad je prelomio da se zamonaši

OVAKO JE GOVORIO PATRIJARH SRPSKI IRINEJ: Ja program nemam, moj program je program naše svete Crkve

To veče nije došao na Jelenin rođendan. Ona nas je upoznala, jer je on ortak njenog brata. Možda je i zažalila zbog toga, jer me je poznavala odlično i znala je da zbog njegovog odusustva moje uživanje u muzici izgleda mehanički i izveštačeno. A zaista, svaki takt pesme bi na mene delovao pogrešno i spuštao bi me umesto da me podigne. Trudila sam se da izgledam srećno, ali znala sam da njene prozračne oči skeniraju moju lobanju i vide da mom mozgu fali neki podsticaj. Postajalo je sve zagušljivije i naizgled sve glasnije, ispila sam svoje piće i pozdravila se sa ekipom koja je ljubopitljivim pogledima pokušavala da protumači da li sam normalna što idem tako rano. Rekla sam Jeci da ću je pozvati sutradan. Znam da je brinula za mene. Ali sam ja mnogo više brinula za sebe.

Uputila sam se ka stanu. Odahnula sam čim sam izašla iz kluba. U vazduhu se osećala pozna jesen. Nije bilo ni prijatno a ni hladno - nekako između ali sam tako slutila predstojeću hladnoću. Pripila sam jaknu još bliže telu. A kako sam se samo sredila za njega to veče! Obukla sam omiljenu crnu haljinu i izbacila grudi, uvila sam kosu i stavila crveni karmin. Bila sam tako lepa i tako sama. Čeznula sam za njegovim prisustvom. Stiskala sam ruke oko sebe simulirajući njegov zagrljaj… ONDA SAM ODLUČILA! Idem pravo kod njega! Pomalo trapavo sam ušla u taksi, dok sam razmišljala o tome šta sledi, već se zaustavio ispred njegove zgrade. Sreća pa se u ovim štiklama penjem samo na treći sprat, pomislih! Ni sama ne znam kako sam se uspentrala uz stepenice od uzbuđenja….

I eto me… pred njegovim vratima. Tamno drvo. Srebrna kvaka, naravno pomeren otirač. Ćušnula sam ga nogom i pozvonila. Kroz vrata je dopirao Džo Koker. Uz njega se opuštao, toliko sam znala. Nisam ga videla dva meseca. I inače bi muzika u njegovom stanu uvek odnekud dopirala. Stotine orgazama doživela sam uz zvuke španskih gitara, arapskih instrumentala i zavodljivog saksofona. Trenutak poput večnosti. Da li me je čuo? Nije. Nije kući. Znala sam da je ovo glupa ideja. Čekaj! Kvaka se pomera, vrata se otvaraju. Pred očima mi se ukazuje on, u trenerci i beloj majici za spavanje. Lep kao bog. Oči đavola. Iznenađena faca i osmeeehhh. 

- Ana, otkud ti, čoveče, zar nisi na rođendanu?

To je sve što je uspeo da izusti. Kasnije mi je rekao da nikada neće zaboraviti moju facu i to koliko sam drhtala. Bacila sam štikle. Bacila sam mu se u naručje. Shvatio je koliko sam ranjiva. Imala sam sreće sa njim što ništa nisam morala da mu objašnjavam, sve je znao. A ja nisam znala koliko ga želim. Ljubila sam ga očajnički, ljubila sam ga strastveno. Nisam znala gde i šta prvo da poljubim. Prošla sam mu kroz kosu, spustila sam mu ruku na guzu, stegao ju je pod mojim dodirom. Kako volim to dupe! Volela bih da imam kameru koja će da snimi kako se grči dok ulazi u mene. Bio je zatečen, ali je tako vešto odgovarao na moje poljupce.

Postepeno se oslobađao i već smo bili u njegovoj sobi. Bacili smo se na krevet. Nisam želela ni tren da se odvojim od njegove toplote. Skinula sam mu majicu, ljubila sam svaki centimeter njegove kože. Gricnula sam mu bradavice, ispustio je uzdah. Kako me pali, bože, bila sam van sebe. Ljubila sam ga i skidala mu trenerku, nisam želela da se odvojim od tih usana. Toliko se uzbudio, da je njegova lepa alatka samo čekala tren da izađe iz bokserica. Spustila sam se i zubima mu ih skinula rukama mu stežući bradavice. Kako mi je nedostajao taj miris omekšivača, kako mi je falio miris tog kurca! Lagano sam ga polizala od korena do glavica. Ponovo je uzdahnuo. Stavila sam ga u usta. Celog. Do kraja. Zajecao je od zadovoljstva. Ritmički sam mu pušila, smenjujuci sisanje i jezik.

PROČITAJTE JOŠ...

NOVE KORONA MERE ĆE BITI NA SNAZI OD UTORKA: Evo šta je na SPISKU!

METEOROLOZI NAJAVILI LEDENA JUTRA U SRBIJI: Stiže i kiša praćena snegom

MINISTAR ZDRAVLJA NAKON SASTANKA SA DIREKTORIMA KOVID BOLNICA ISTIČE: Od utorka nova pravila za vožnju u gradskom prevozu (VIDEO)

DR STEVANOVIĆ APELOVAO: Ne lečite se kod kuće, nećete uspeti

SELAKOVIĆ: Patrijarh Irinej sa Vučićem imao poseban odnos

Oduvek sam imala želju da mu gurnem jezik u rupicu na glaviću. Uživala sam da jezikom istražujem dubine koje ne mogu da vidim okom. Pogledala sam ga dok sam odšniravala haljinu kako bih lakse izvadila sise. Znao je šta sledi. Gledao me je pohotno, znala sam koliko voli moje sise. Možda ih voli i više od piće.

- Mmmm, Ana, zašto mi to radiš? Izludećeš me, Ana.

Svako ANA je odzvanjalo u mojoj glavi, puneci mi gacice. Prešla sam nabreklom bradavicom preko njegovog kurca, sada je vec isprekidano disao i gledao me sa divljačkim sjajem u očima. Moje grudi su čeznule za njim! Same su se obavile oko njega. Drhtao je. Povlačila sam ih gore-dole, povremeno mu ližuci glavić. 

- Oh, Ana! - stenjao je. 

Niz moje butine je curila tečnost, moja pička je vapila za njim. Pokušala sam da mu uguram bradavicu u otvor na glaviću, drkajući ga… 

- Stani, Ana, ne želim da svršim, želim da te razvalim od kurca! Ah…

Sperma je već sikljala po mojim sikama, curila je niz čvrste bradavice i slivala se svuda po meni. Prstom sam je pokupila i polizala, gutajući produkt te lepe kurčine ne prekidajući kontakt očima. Gledao me je pravo u oči blaženo, ljutito i zadivljeno. Lizala sam svoj prst kao lizalicu i gurnula ga u vaginu. 

- E, pa, mala, sad si gotova!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti