5°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

ŠPRICALI SU KO LUDI U MOJU GLADNICU Prvo je navalio taksista, a za njim i portir

Kako sam pre porođaja bila užasno debela, a za vreme porodiljskog uspela da se stešem, reših da kompletno promenim “imidž”. Osim što sam smršala, mnogo sam učinila na nezi tela i kože, kompletno se izdepilirala, promenila boju kose i frizuru.

Najzad sam mogla, u potpuno novom svetlu da se pojavim pred svojim kolegama i koleginicama na poslu. Samo su falille nove čizmice, i nešto malo “krpica”, a za to sam morala u prestonicu. Lepo smo se dogovorili ja i moj mužić, ja ću “šopingovati” po Beogradu, a on će nam čuvati decu. Krenula sam večernjim autobusom, koji je na odredište trebao stići u ranim jutarnjim satima. U Beogradu me je čekala rezervisana soba, u hotelu koji su i inače koristili, on i njegovi poslovni partneri. Moram priznati, bilo me je strah što putujem sama, ali želja da obnovim garderobu, bila je jača!

Naravno, da sam se za odlazak u glavni grad posebno doterala. Karirani crveno – crni škotski “kilt”, je više otkrivao, moje duge noge, nego što ih je pokrivao… Crna kožna kratka jaknica, je isticala moj uzak struk, i čvrste grudi, a tanki krzneni obodi na kragni, rukavima i na kratkim čizmicama sa visokim, tankim štiklama, su pokazivali “granicu” između beline mojih nogu, dekoltea, dugog vrata i lica, na kojem su dominirale krupne oči sa “teškim” veđama a la Bruk Šilds.

Malo sam dremnula, pazeći da se odeća na meni ne izgužva, a šminka i frizura ne pokvare. Vozač je vozio kao lud, i, i ako smo se odmarali u jednoj kafani u Ušću, na Beogradskoj autobuskoj stanici stigosmo oko tri ujutro! Kako Beograd nisam poznavala, odlučih se da uzmem taksi! Jedini koji je bio na stanici, beše neki stari "mercedes", sa vozačem podmaklih godina, koji me sa onako “očinskim” izgledom ohrabri.

KORONA U SRBIJI

ČEKA SE ODLUKA ZA CELU SRBIJU: Pogledajte koliko je škola do sada PREŠLO NA ONLAJN NASTAVU

U KIKINDI DRAMATIČNO: Oboleli lekari, medicinske sestre! Premile tri osobe

KLINIKA ZA PLASTIČNU HIRURGIJU POSTAJE KOVID BOLNICA

PREMINUO BUBNJAR AMADEUS BENDA Bojan izgubio bitku sa koronom

– Dobro jutro! Da li bi mogli da me prebacite do hotela “T……”

On me odmeri od glave do pete, i uz ljubazni osmeh, izađe da mi otvori vrata. Ja se udobno smestih na suvozačevom sedištu, čudeći se što nije uključio taksimetar. Sedište je, valjda, od prevelike upotrebe, bilo toliko mekano da sam prosto “potonula” da su mi kolena došla skoro u visini brade. I ako sam suknjicu na preklop stalno vukla prema kolenima, ujedno skupljajući krajeve, ona se sama rastvarala pokazujući tako moje čipkaste gaćice, mrežaste čarape sa samolepljivim podvezicama. Prostor između gaćica i čarapa se “opasno” belasao!

Vozač je celo vreme zvirkao, prema mojim nogama i međunožju, koje se baš u tim trenutcima, zađavola otkrivalo! Cilager se samo smeškao, i povremeno bacao pogled čas u retrovizor, gde su se ogledale moje krupne oči, sočne usne namazane Amwaj karminom boje mesa, koji se nije “skidao” ni posle jela, a ni žestokih poljubaca, čas među moje noge, koje je moja nemirna suknjica više otkrivala nego pokrivala!

Prisetih se opaske moga muža, da ličim na neku “fuficu” i da slučajno, ne prolazim pored “Ekonomskog Fakulteta”, jer me mogu zameniti sa Damama, kojima je tu radno mesto! Ja sam mu uzvratila, da sam se tako obukla po njegovim instrukcijama, odnosno ukusu! Kako je hotel bio relativno blizu, za čas stigosmo. Posegoh za novčanikom da platim vožnju, ali me on spreči uz opasku: 

- Platiti ćeš unutra.

Priznajem, prvi put sam uzimala sobu u hotelu, pa mi je neko verziran bio dobrodošao… Hotel je u to vreme bio zaključan, te taksista svojim ključevima od kola zalupa po staklenim vratima. Otvori ih posle kraćeg čekanja dremljivi portir.

– Imam rezervisanu sobu, na ime… – prozborih…

– Vašu ličnu kartu, molim – kratko reče, istovremeno mi pružajući ključeve od sobe…

Blenula sam na poveću drvenu kuglu na kojoj je bio broj 313. Shvativši moju nelagodu u neznanju, taksista mi uze ključeve iz ruke, i uz opasku: 

- Da ispratim damu do sobe.

Blago me gurnu ka liftu. Portir samo sleže ramenima, i ode da ponovo zaključa vrata. Klecavim nogama kretala sam se ispred njega, nešto od straha od vožnje liftom, a nesto i zbog njegove preterane “prisnosti”! Očigledno je poznavao hotel. Posle kraće vožnje liftom, u kojem sam na velikom ogledalu proveravala kako izgledam, stigosmo na treći sprat. Držeći me pod mišku, odlučno me je vodio ka mojoj sobi. Brzo otključa vrata, propuštajući me ispred sebe, upalivši svetlo i uključivši TV na kojem su se emitovali neki “pornići”! Stišavajući ton reče:

– Ovde su zidovi veoma tanki, sve se čuje, neko bi pomislio, da smo to nas dvoje.

– Koliko treba da platim!? – pokušah da budem zvanična.

– Hajde ne žurite se toliko, samo malo da popričamo. Vi ste mi jedina mušterija, ubi me dosada.

– Ja bih ipak da platim. Želim odmah da legnem, jer me čeka puno posla – nastavih u istom tonu.

– Kažem vam, ubi me dosada i samoća, svako samo uđe, kaže destinačiju i ćuti. Pogleda taksimetar i plati i izađe – ni hvala ne kaže!

– Možda bi na drugom mestu i u drugom vremenu sa vama i popričala, ali vi ste u mojoj sobi, i to u tri sata ujutro!

– E, baš pravo vreme i mesto za po jedan gutljaj viskija – pa brzo iz džepa izvadi plosku, i u čaše usu po malo viskija.

– Dobro, popiću gutljaj, a onda da lepo platim, i Vi izađete iz sobe.

– Da platim, da platim, kao da je sve u novcu, a gde je tu druženje, razgovor, ljubav – reče, i povukavši me za ruku posadi kraj sebe, na krevetu, na kojem se uveliko baškario!

Videvši, da sam nesvesno “iskapila” viski, uze mi iz ruku čašu i stavi je na maleni noćni stočić. Više to nije bio tihi, dobroćudni čičica, već raspojasani bludnik koji je opasno kidisao na mene.

– Ne… I ne pomišlajte… Vikaću! – branila sam se.

– Sami će te sebe obrukati. Ovako obučeni, nakinđureni, jos te me doveli u vašu sobu. Ko će vam verovati – reče, ustade istovremeno otkopčavajući kaiš pantalona, koje zajedno sa gaćama spusti niz noge!

Kurac mu ne beše starački, opasno se propinjao i jedino su ga izdavale prosede dlačice oko njegovih ogromnih muda!

– Hajde! – reče, pa me uhvati za kosu.– Puši ga kurvo!

Uzalud sam pokusavala da se istrgnem, jer me on odlučno zadrža. Uvijao je u ruci moju, dugu, “plavetno – crnu” kosu, i bol me natera da usne priljubim uz pečurkasti glavić njegove kurčine. Toliko mu je bio debeo, da, i ako sam sirom otvorila usta – nije mogao prodreti u njih!

– Gutaj ga, gutaj! Droljoooo! – siktao je.

Ne znam kako, ali ga ipak zaglabah, imajući osećaj, da sam poveću jabuku, celu, stavila u usta. Glavonja mi je pritiskao jezik ka jednjaku, i to nisam mogla izdržati. Odlučno trgnuh glavom unazad, po cenu da mi počupa kosu! Iznenađen, nije reagovao, i ja se oslobodih napasti! Ipak, brzo je reagovao, pa me onako poleglu, gurnu još više unazad i uhvativši me za gležnjeve, visoko podiže noge i jednim trzajem rascepa gaćice! Nista čudnu, jer su i onako čipkaste, lako popustile pred snažnim muškim rukama!

– Šta je droljo, briješ mindžu!?

– Brijem, ali ne za tebe, matora barabo! – besnela sam.– Već za svog mužaaaaa… Aaaaajoooj!

Zavristah od bola, osetivši kako mi razdire utrobu!

– Jaučiii! Kukaj! Vrištiiii! Sama si kriva sto ga nisi ovlažila!

I začudih se, već je bio u meni sve do jaja! Posle je bilo sve rutina. Snažnim zamasima, neprimerenim osobi njegovih godina “pumpao” me je, kao da sam traktorska guma, a ne mlada i nežna žena! Nije čudo što se žalio na usamljenost – ko će ga ovako kuratog i nasilnog!

Ipak priroda je činila svoje, polako sam se vlažila, prijatna ispunjenost i permanentno udaranje na grlić materice, slali su signale ka mozgu, koji je celo telo spremao za orgazam! Morala sam malo da “pripomognem” – raskopčah jaknu, razdrljih bluzu ispod koje se zabeleše sise sa već narajcanim bradavicama! Oslobođene dojke su mlatarale gore–dole, levo–desno, ili sve u krug, u zavisnosti od toga kako me je jebač cimao!

– Uživasss aaaa! Uživassss… – siktao je.

– Ne uživam, ne uživam! Barabooooo!

– Užžžživassss… Užiiivassss… – prostenja i svrši!

Nekoliko mlazeva ubrizga direktno u matericu (učini mi se), a onda ga izvadi i poče da me poliva po stomaku i grudima, kao vatrogasnim šmrkom – toliko je sperme bilo! Iznenađenje je bilo tim veče, što je on ipak bio drtina stara! Sreća moja da sam tada bila golih grudi i stomaka, pa mi bujica sperme ne isfleka odeću.

Istovremeno me je prožimao bes i razočaranje! Besnela sam, što sam dozvolila taksisti, da me na ovakav način iskoristi

A, razočarana, što je, upravo, kada sam se bližila orgazmu – on svršio. Iscedio je i poslednju kap sluzi, i stade surlom da je rasmazuje po licu, sisama i stomaku! Iznenada se otvoriše vrata sobe, i u sobu stupi mršava visoka figura.

– Portir! – prepoznah ga.

Da se pojavio deset – petnaest minuta ranije, obradovala bih se spasenju. A ovako, ležala sam, postiđena, golišava, raširenih nogu između kojih je zevala, rascepljena pička, koja je zevala iznenadnim napuštanjem džinovskog uljeza, na čiju se veličinu jedva navikla!

– Evo ti ove drolje, pa je izjebi! – reče taksista, pridižući pantalone i zakopčavajući kaiš.– Ili je nova u ovom poslu, ili blefira!

– Nisam kurva! – protestvovala sam.– Ja sam, poštena udata žena, majka troje dece!

Taksista me još jednom pogleda – i ode. Nisam plakala – a plakalo mi se. Nisam vrištala – a vrištala bih iz mozga. Nisam se čak ni pomerila – a htela sam makar da pokrijem svoju sramotu. Portir, zatvori i zaključa vrata, i uđe u kupatilo. Čulo se šuštanje vode, i ubrzo se pojavi sa dva peškira. Manjim, ovlaženim toplom vodom, čiji je jedan kraj bio nasapunjan; i većim suvim.

Onako visok, saže se i poče da me briše onim nasapunjanim delom peškira, počevši od lica, preko nabreklih dojki, pa preko stomaka do moje mučenice, iz koje je još curela sperma! Onda me je “isprao” sa onim drugom toplom i vlažnom polovinom. Posmatrala sam tog nežnog, i nadasve pažljivog čoveka. Lice mu je bilo dugo koštunjavo, sa malenom “jarećom” bradicom, otkrivajući tako, sebe Satira, koji zna da uživa u životu i pruža ženi ono što joj treba! A meni je u ovom trenutku bila potrebna, ovakva pažnja i nežnost. Shvatila sam to brisanje tragova nasilnog seksa, kao predigru za novo, ovog puta, nadala sam se – obostrano uživanje! Kada me je osušio suvim peškirom, svuče sa mene preostale delove odeće, ostavivši me samo u mrežastim čarapama i čizmicama.

Kraičkom oka pogledah prema ekranu TV a, i tamo je slično “obučena” kao ja, sa obrijanom mačkicom, i crne bujne kose, “sladila” tankim, dugačkim, kurcem! Na mah pomislih, da se uživo emituje ono što se dešavalo u hotelskoj sobi 313. Molećivo me gledajući, prinosio mi je pohotnim usnama, isto takav – ko na ekranu, dugačak i tanak kurac! Istraumirana, ipak sam želela, da se sve ovo što pre završi, pa  da legnem i zaspem. A, opet, pruža mi se prilika da nadoknadim propušteno, i što bolje iskoristim situaciju!

Lagano sam ga puckala, a zatim, što je više rastao, žešće sam ga dudlala i sve više gutala. Kada je toliko narastao, da mi se odomaćio među krajnike i u zdrelu, on ga izvadi, poleže me na leđa i uglavi mi se u međunožje. Obuhvatila sam čvrsto, mojim nogama njegove guzove, pritiskajući ga tabanima, da mi što dublje uđe!

PROČITAJTE OBAVEZNO

SRBIJO POKAŽI HUMANOST! Još samo 10 dana i 420.000 evra ZA ŽIVOT MALE ANIKE (2)

LEGENDA PROGOVORIO! Vidić: Terzić je poslednja osoba kojoj bi se poverio

OSUĐEN MONSTRUM NA 40 GODINA ROBIJE: Očuha koji je nasmrt pretukao malu Lunu jer je PLAKALA ne priznaje krivicu

RODITELJI U PANICI: Bradati manijak u Žitorađu vreba decu pored škole

– Molim Vas požurite. Moram da se vratim u portirnicu.

Pojma, nisam imala, kako da požurim, ipak, zajedno sa njime se okrenuh tako, da sam sada, bila ja na njemu. Nevesta, oduvek u “mešanju”, sada sam se tako žestoko uvijala na tom čvrstom dugom kurcu, da sam se i sama čudila! Onda sam poskakivala, pa opet mešala i poskakivala, i tako u nedogled. Orgazam me zapljusnu, iznenađenu, žestok, snažan, omamljujući! Skljokah se na njemu, ali ipak nastavih da “mešam” i stezanjem vaginalnih mišića, ozluđujem njegov kurac! Ubrzo, i on stade da štrca spermu u moju gladnicu!

– Da li bi mogao… Malo i u usta, da Vam svršim? – opet me je molio.– Imate tako lepe usne, svideli ste mi se na prvi pogled!

I ako ne volim da pušim tek izvađeni kurac iz pičke, pa još i da posisam spermu, ipak siđoh sa njega i progutah kurac iz koga je još štrcalo seme. Isisah ga do zadnje kapi. Čak mu olizah muda i stomak, i tako ližući ga, dođoh do njegovih tankih usana, podvučena jarećom bradicom, i utisnuh mu žestok i strastven poljubac. I on mi uzvrati.

– Hvala vam Gospođo, bili ste divni!

– Hvala Vama što ste spasli situaciju.

U mah se nasmejasmo, ja izuh čizmice, i legoh. On me pokri pokrivačem, nežno ušuška i reče: 

– Zaključaću Vas spolja rezervnim ključem, da vas niko više ne uznemirava. I još nešto. Uvek ću Vam biti na usluzi. Za sve što poželite!

– Hvala vam… Imaću to u vidu.

Polako sam tonula u san, razmišljajući o tome, koje bi to i kakve, njegove usluge, mogla, ubuduće iskoristiti…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti