5°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

CRNA BATINA JE IZ RAJA IZAŠLA! Zadovoljne uspaljenice su ga čašćavale zbog nje!

Spremao sam se za "posao". Njegovi roditelji mirno su večerali i nisu imali pojma kuda odlazi njihov sin. On je rođen u Srbij, iako mu otac i majka potiu iz malog sela, blizu Omdurmana u Sudanu. Naplaćivao je svoje usluge zbog novca koji je voleo da troši iznad svega, iako većinom nije u seksu s postarijim gospođama osećao ništa. Još je jednom proverio adresu i svojim "audijem", starim već čitavu deceniju, stao ispred dvospratnice s velikim gvozdenim vratima.

- Ko je, molim? - glas je delovao mladalački i on poželi da je to istina.

- Zvali ste me radi kvara na mašinu za pranje posuđa - odgovorio je naučenu šifru i vrata su se automatski otvorila.

Nije ga iznenadila bogata unutrašnjost, već ona. Stajala je ispred njega u svilenoj spavaćici, crne raspuštene kose i proučavala ga zelenim očima.

- Dođi, možeš da počneš. Ne znam kako bi trebalo da se ponašam, jer mi je ovo prvi puta da želim da vodim ljubav s nekim drugim, osim sa svojim mužem - iznenadila ga je nota sramežljivosti u njenom glasu i on joj je prišao.

Rukama je lagano dodirne ispod tanke spavaćice i oseti mirišljave dojke koje su se napinjale kao dve jabuke. Dignu je u naručje i odnese do velikog ležaja u sredini sobe. Drhtala je pod njegovim rukama i on oseti zadovoljstvo. Njeni nožni prsti bili su mali i on poče lagano da ih sisa i ljubi. Ležala je još uvek u čipkastim gaćicama iz kojih su se razlivale tamne nežne dlačice. Njegove ruke bile su temeljite. Milovao je članke, ljubio kolena, a ona je počela da uzdiše. Nije želeo odmah da napadne njenu privlačnu pičkicu, već se prebacio na ravan stomačić i rupicu pupka. Svaki njegov lagani prelaz jezikom kod nje je izazivao duboki uzdah. Njegov crni sapeti kurac u tanga gaćicama počeo je da se propinje i on stane iznad nje i senzualnim pokretima ga oslobodi.

Njegova crna koža presijavala se na svakom dobro osmišljenom naboru mišića. Bio je ponosan na svoje telo koje je vežbanjem doveo do savršenstva. Tada se pridigne i lagano joj ljubeći unutrašnjost butina počne svlačiti čipkaste gaćice boje pudera. Prinese ih licu i duboko ih pomiriše, a tada se njima krene maziti po vratu u sve niže prema mišićavom torzu. Gledala ga je širom otvorenim predivnim očima, poput prestrašene srne i on tada shvati koliko blago leži pred njim. Nije se žurio. 

Legao je kraj nje i njene nežne ruke prislonio na svoje napete grudi. Vodio ih je pokazujući joj kako da ga miluje. Počela je sa strahom i on nije ustrajao. Osetio je neodoljivu želju da je poljubi u ta malena usta, ali to je bilo zabranjeno. Nadao se da će ona sama poželeti njegov jezik isprepleten s njenim. Kurac mu se ustremio u svoj veličini. Ponosio se ne samo njegovom veličinom već i izdržljivošću. Bio je poznat po tome da može da jebe neverovatno dugo pre nego što svrši i isto tako u kratkom vremenu nakon jebačine mogao je da počne opet. To su verovatno bili afrički geni ili je jednostavno imao sreće. Često je razmišljao kako se on mora, bar jednom na dan, da se isprazni i kako je imao sreće što pronalazi mušterije spremne da udovolje njegovim zahtevima. 

Teško da bi njegova devojka bila spremna na svakodnevni seks, a ponekad i više puta u toku dvadeset i četiri sata, kolike su bile njegove potrebe. Polako je skinuo tanku spavaćicu i uhvatio je za ruke. Okrenuo je dlanove i lizao ih svojim mesnatim jezikom dok je slina natapala baršunaste plahte. Kad se prebacio na podlaktice ona je počela da se izvija i uhvatila ga je za tvrdi kurac. Zastao je na trenutak od zadovoljstva i pomogao joj da ga obuhvati. Njena ruka bila je toliko mala da ga nije mogla uhvatiti u svom obimu. Milovala ga je poput vetra i njega je to više uzbuđivalo od seksa s pohotnim gospođama koje su nakon lizanja odmah htele prodor u njihove masne pičketine zapletenih dlaka.

Tek sada je prvi puta dodirnuo njene grudi. Čvrste i jedre izgledale su kao izvajane, a on ih je u svoj njihovoj veličini uhvatio u šake. Jezikom je mogao čitave da ih poliže u jednom povlačenju. Kad je spustio svoje debele ogromne usne na ružičaste bradavice nije mogao odoleti i odmah je dojku strpao u toplu unutrašnjost usta. Sisao ih je i obrađivao jezikom, a ona je počela drhtati i tada prvi puta rekla:

- Ljubi me, pojebi me... želim te... - samo to je čekao.

Postavio se iznad nje i podbočio rukama na krevet dok mu se kurac klatio iznad njene uzdrhtale pičkice. Lagano je spustio svoje usne na njene i ljubio je bez jezika, nežno. Njene ruke milovale su ga po napetim guzovima i povlačile duž toplog procepa. Polako je uvukao jezik u njena malena usta i susreo se s njenim. Odjednom je postala strastvena i u ludom ritmu pokušavala ga pratiti, a on je ponesen strašću gurao svoj jezik sve dublje. Mislila je da će je ugušiti, ali je i beskrajno uživala, jedva dolazeći do daha. Tada ga odgurnula i povukla mu glavu prema dole. Shvatio je što želi i smestio se između njenih nogu s pogledom na malenu pičkicu.

Bila je predivna. Nije mogao da se seti je li ikad jebao neku žensku koja je imala takav primerak. Usmine su joj bile glatke poput dečje guze, a mali brežuljčić njene ružičaste boje slatko je izvirao napolje. Mirišala je na proleće, na svežinu i on je osetio snažno pulsiranje kurca. Pribojavao se da će svršiti pre nego što je u potpunosti zadovolji.

Prislonio je jezik na to savršenstvo i osećaj je bio obostran. On je uspeo obuhvatiti čitavo područje od zavodljivog njenog čmara u jednom potezu jezika, a ona je prvi puta doživela takvo lizanje i nakon nekoliko pokreta svršila bacakajući se po izgužvanom čaršafu. Nije joj dopustio da stane bez njegovog kurac koji je spremno čekao ulaz u mirišljavu toplinu. Podigao ju je i dok je klečao na krevetu obavio njene noge oko svog struka, a tada gurnuo svoj glavić u njenu pičkicu. Bila je uska i plašio se da je ne povredi. Ona mu je pomogla, jer se počela sama lagano da se namešta i dozvoljova ogromnom kurcu da klizi sve dublje.

Kad se smestio i osetio njene mišiće koji su ga stezali počeo je da je nabada podižući je u vazduh. Ubrzo je prihvatila igru i on je dozvolio da ona jebe njega. Sve vreme uvlačio je u svoja ogromna usta jednu po jednu dojku i beskrajno uživao u osećaju snage. Svojim dlanovima pokrio je njenu celu malenu guzu i podizao je s lakoćom.

Umesto vriska kakvim su većinom njegove ljubavnice nagoveštavale jači ili slabiji orgazam, ona je počela da jeca, prvo tiho, a tada sve glasnije. Nabio ju je do kraja i uhvatio rukama za prelepu glavu. U njenim očima caklile su se suze, a on ih je polizao zapanjen lepotom trenutka. Naslonila je glavu na njegovo rame dok su joj malene dojke žarile njegove bradavice. Nije pokazivala nameru da se odvoji od njega, a on se smirio, poštujući taj trenutak potpunog zadovoljstva.

Kurac mu je još uvek bio u erekciji i mislio je da će eksplodirati. Ona je i dalje sedela na njemu i dopuštala mu da je miluje duž kičme i ljubi njenu kosu. Bojao se da je ne povredi. Bila je poput malene devojčice kojoj je potrebna zaštita. Kad je podigla glavu i pogledala ga svojim zelenim uplakanim očima bio je očaran. Gledala ga je bez reči i tada se lagano podigla, a tvrdi kurac je iskliznuo iz nje. Kad je pokušala da ga uvuče u svoja usta, jako se iznenadio.

On je bio plaćen da zadovolji njih, a ne ona njega. Ali, nije imao ništa protiv. Uz sve napore, nije uspela da ga strpa među svoje bele zube, već ga je obuhvatila s obe šake i počela da liže glavić koji se sjajio oslobođen zaštitne kožice. Njen mali jezik dovodio ga je do ludila i osetio je neverovatnu želju da joj svrši u usta. Kako to nije bilo moguće prvi je put požalio njegovu veličinu. Njene usne prilepile su se za velika jaja i počela da ih gnječi, dok joj se jezik poigravao s prelazom do ustremljenog stupa. Tada je legla na njega i ugurala ga između svojih usmina.

Povlačila se po njemu lepeći se svojom vlažnošću poput prilepka, a on je ležao držeći je za guzu. Želja je u njemu sve više rasla i on se suprotno svom pravilu da dozvolio mušteriji da radi što želi, prepustio nagonima. Podigao ju je iznad sebe poput lutke i spustio je na krevet, okrenuvši je na stomak. Očekivala je tako nešto, jer se odmah podigla leđima i ponudila mu svoju malenu glatku stražnjicu bez ijedne mane. Bila je tako zavodljiva da nije čekao ni trenutak. Lizao je pukotinu s ogromnim zadovoljstvom dodirujući i ulaz u njenu pičkicu. 

Kad je gurnuo jezik u njen čmar osetio je da se iznenadila, ali nije se pomaknula i on je ohrabren krenuo dublje koliko mu je to uskoća otvora dopuštala. Znoj mu je kapao na njene napete polutke i mešao se s njenim sokovima. Bila je uzbuđena i mirišala je pohotno, a on ju je rukom uhvatio za čitavu pičkicu i jednim prstom nadraživao uspaljeni brežuljak. Mislio je da će tako moći još dugo, ali poznati grčevi signalizirali su mu da je i njegov vrhunac blizu. Zadnjim naporima odgodio je snagom volje erupciju, ali nije mogao zatomiti duboki uzdah. Osetila je njegove muke i uhvatila njegov kurac povlačeći ga u sebe. Zabio se u nju otpozadi očaran kontrastom njene beline i svog snažno crnog kurca koji je ulazio u dubinu dok su jaja lupala po njenim slabinama.

Pružila je ruku ispod sebe i obuhvatila jedno jaje. Povukla ga je do svog klitorisa i pritiskala na njega dok se neumorno zabijao. Uprkos snazi volje znao je da više neće izdržati. Izvukao ga je napolje nešto pre samog izlivanja, od straha da se ne prolije po njenoj unutrašnjosti, ali tada je doživeo još jedno iznenađenje kada je drhtavim glasom zamolila:

- Svrši u meni, ispuni me...

Zabio se ponovno i nakon nekoliko udaraca u mokru pičkicu sledila je erupcija belkaste tekućine. Rasipala se u njoj i izlazila napolje, pa se činilo kako nikada neće prestati. Toliko sperme je ostavio u njoj da je verovala kako će se cediti iz nje još satima. Spustila se lagano na krevet, a on je još uvek bio u njoj i nije želeo da napusti toplinu pičkice, a ni ona nije pokazivala želju da se odmakne od njega. Ležali su tako spojeni i čitavim telom uživali u sjedinjenju. Njegov kurac polagano se smanjivao, ali i u mlohavom stanju bio je dovoljan da je ispuni. Kad se počeo izvlačiti iz nje, ona se nenadano okrenula i obuhvatila ga svojim dojkama, a tada ga poljubila u sjajan glavić i priljubila se uz njega.

- Divan si, a tvoj kurac je kralj među kurcima.

Verovao je da govori istinu i morao je da joj prizna da nikada do sada nije imao ovakvu sreću. Podigao joj je stražnjicu svojim snažnim rukama u visini lica i zagledao se u malenu pičkicu lepljivu od njegove sperme i poljubio je među usmine, a tada zaronio svoj nos među dlačice. Želeo je još jednom da udahne njen miris i zapamtiti ga, jer nije bio siguran hoće li imati prilike ponovno uživati u njoj.

Milovala ga je po kratkoj oštroj i nakovrčanoj kosi svojim dugim noktima i tada ga nevoljno odgurnula od sebe i ustala. Izgledala je neverojatno i nije mogao da veruje da svakim danom ne uživa u seksu. Ispunjena zadovoljstvom zavodnički je počela da se oblači. Gledao ju je opčinjeno, osećajući novi talas uzbuđenja i znao je da je može imati opet. Podigla je kosu u repić i obukla providnu spavaćicu, a tada iz fioke izvadila novčanik.

- Ne, ja bih tebi trebalo da platim. Učinila si da se osećam srećnim nakon dugo, dugo vremena. Neću to nikada zaboraviti - setno je rekao i počeo da traži svoju razbacanu odeću.

Stajala je i gledala njegove napete mišiće i sjajne grudi orošene znojem. Primetila je čvrstoću kurca koji se jedva ugurao u malene gaćice i tada mu se bacila u zagrljaj. Obavila je noge oko njegovog struka i ljubeći ga u oznojeni vrat promrmljala:

- Moraš da ideš, kasno je... ali ja te želim svaki dan i nadam se da ćeš doći kad te pozovem.

Klimnuo je glavom i utisnuo joj zadnji poljubac. Pre nego što je izašao kroz vrata dotrčala je do njega i propela se na prste da mu zakopča maleni lančić s priveskom ribice.

- Nemoj me odbiti. Želim biti tvoja malena ribica - gledala ga je velikim zelenim očima i on prinese privezak usnama.

Dok je odlazio stajala je na prozoru i znao je da je ispunio svoj zadatak. Jedino čega se plašio bio je osećaj nezadovoljstva zbog posla kojim se bavi i uverenja da nakon nje više neće moći da jebe starije gospođe. Previše mu se uvukla pod kožu, a verovao je i on njoj.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti