4°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

DOŠLA DA MULJA GROŽĐE! Na kraju ga je njemu izmuljala!

Bila je rana jesen topla i sunčana, došla je berba grožda posao koji sam najviše voleo i u kojem sam uživao. Bio sam mlad došao sam iz vojske na nekoliko dana da pomognem roditeljima u berbi grožđa i veselio sam se tome, jer sam znao da će i ove kao uostalom i svake godine, u berbu doći mamina dobra prijateljica koja me je uvek palila svojim strašno seksi izgledom i svojim jebezovnim ponašanjem koje me dovodilo do ludila. 

Dolazila je uvek u pletenim pantalonicama pripijenim uz svoju fantastično "krojenu" guzu na koju bi "pao" i mrtvak star deset dana, a kamoli ja koji sam bio već tri meseca bez jebanja i kome se kurac dizao i na samu pomisao na nju. Bila je deset godina mlada od moje mame ali se držala fantastično za svoje godine i nikada nije dala znati koliko joj je godina. Danas je došla u pantalonicaama tako retko pletenim da su kroz pletivo virile crne pičkine dlačice, koje su se probijale kraj uskih tanga gaćića koje su se ocrtavale i ostavljale obris "ludila". 

Dekolte na majici je bio veoma dubok, toliko dubok da su se skoro videle bradavice na sisama koje nisu bile stegnute nikakvim grudnjakom i koje su slobodno šetale ispod tanke majice. Nakon pozdrava i poljupca u lice i odmeravanje mene kao vojnika od glave do pete tiho je progovorila:

- Srećna će biti ona koja će te imati.

Izgovorila je to tako nežno kao da je htela reči: "ja bi htela biti TA". Bila je svesna da je dosta starija od mene, ali isto tako je znala da sam ja nabrušen kao najoštrija kosa - uostalom verujem da je kod pozdravljanja videla nabreklinu u mojim pantalonoma - da, kurac mi je stajao kao batina, mislim da sam bio u stanju da je pojebem tu, usred vinograda i to pred svim beračima. 

Zezali smo se svi zajedno, pričali viceve, a kad se približilo veče seli smo svi zajedno ispred stare klieti u debeli hlad velikog oraha. Ona se neprimetno trudila da se ugura kraj mene da bi kako je rekla - bila bliže uz mladog vojnika koji brine za njenu sigurnost. Osetio sam toplinu njenih butina koje su bile stisnute uz moje noge, a kurac mi se besomučno propinjao u uskim pantalonama.

Kad se sagnula da dohvati cigaretu koja joj je pala na zemlju dodirnula me svojim sisama po kurcu i ostala tako naslonjena par sekundi, za mene dugih kao večnost - mislio sam da ću eksplodirati, da će mi se sperma razleteti na sve strane sveta. Berači su se počeli razilaziti a ona je ostala pod izgovorom da bi htela da popriča sa mnom - jer dugo me već nije videla - i želela bi da zna kako mi je u vojsci. Kada su se svi razišli a mi ostali sami upitala me:

- Maleni, da li bi hteo da popiješ sa mnom još jednu kafu? 

Srce je počelo da mi ubrzano da kuca jer sam znao da njoj i nije baš do kafe - uostalom kao ni meni, ali sam ipak odgovorio potvrdno a ona je otišla u klet i stavila vodu za kafu. Prošlo je deset minuta kad se pojavila sa dve šoljice kafe, bila je bez majice a sise su joj se njihale u ritmu hoda koji je nalikovao na hod pantere koja vreba svoj plen. Bože, kakve je sise imala. Velike i čvrste a bradavice kao kovaniče od 20 dinara, tamne sa pokojm dlačicom koje su rasle uz samu ivicu bradavica. 

- Znaš - rekla je.- Vruće mi je, a i želela sam da vidim da li mogu tako mladog dečkića uzbuditi svojim čarima, mogu li ga zavesti da me poželi.

Odložila je kafu na što te mi se približila pičkom na domet mog jezika - ostao sam zaleđen, šokiran i izbezumljen kad sam osetio miris njene mace.  Gurnuo sam glavu među njene noge i zubima razderao gaćice koje su bile jedina prepreka izmedu mojeg jezika i njene mirisne pice (u kleti je skinula gaćice), malo se pomakla a ja sam celom glavom želeo da uđem u njenu pičku koja je već počela da slini slasne sokove. Jezik mi je "utrčao" na njen venerin brežuljak a klitoris me zaškakljao po njemu - nežno sam joj raširio macu i divljački počeo ples jezikom po dolini brežuljka. 

- Uvali mi jezik do korena - vrištala je i stisnula mi glavu kao da želi da udem u nju ceo.

Istraživao sam jezikom sve pičkinu dubinu kojima je tekla reka sperme a ona se uvijala na svaki ulaz i izlaz jezika. Odjednom se odmakla od mene, klekla na kolena i otkopčala mi pantalone iz kojih je iskočio moj napaljeni kurac koji je bio blizu svršavanja. Uhvatila ga je nežno rukama i počela nežno da drka, toliko je bila nežna da sam mislio da ću poludeti i da se neću vratiti iz tog ludila, a onda se približila usnama, obuhvatila ga i usisala kao rečni vir plastičnu flašu, uvlačila ga sve dublje pazeći da ne bude gruba.

Popizdeo sam i počeo sam da je jebem duboko do grla - mumljala je nerazgovetno - a ja sam ga uvlačio i izvlačio sve brzim tempom ali, nisam baš dugo izdržao, svega nekoliko minuta a onda sam eksplodirao kao hidrogenska bomba, svršio sam joj u usta, sperma je grunula kao vulkan a ona je zadrhtala kao prut na vodi tresla se od užitka, uhvatila me za noge kao da ću pobeći a između kurca i njenih usana isplivala je sperma koja je počela da se cedi po mojim pantalonama. 

Seli smo na što a ona mi je skinula pantalone, čarape i gacice i počela da mi miluje kurac po kojem se još uvek cedila sperma polizala ga do suvog i nastavila da drka a on se za pet minuta digao do pune erekcije i bio spreman za daljnje avanture. Milovao sam joj pičkicu, a ona se izvalila na što i povukla mene kraj sebe ne ispuštajući kurac iz ruke a ja sam joj raširio butine i legao među njih.

Digla je noge i omotala ih oko mog vrata nežno mi stiskajući vrat, a kurac joj uvalio u još uvek mokru i vruću pičkicu. I tada su počele njene vratolomije, egzibicije i igre kakve u životu još nisam nikada probao a ni posle - vrtela je debelom guzicom kao da je pomahnitala, svršavala je svako malo, iz pičke su joj tekli vreli sokovi i cedili se po mom kurcu sve do jaja, što je bio mokar od sperme, a ona se sklizala kao po ledu. Bila je umetnica - profesorka u jebačini, jebali smo se do besvesti i na kraju je dozvolila da svršim u nju:

- Jebi me do kraja sve svrši u mene! Oh, želim to silno!

Svršio sam u dubinu njene pičke, nabio sam joj kurac valjda do želudca, mišlim da je sperma isplivala van njene pice, cedilo joj se po pički i slijevalo niz butine a ona je vrištala, vrištala, vrištaaalaaa...

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti