0°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

MREŽASTE ČARAPICE, A BEZ GAĆICA Zver savršenih oblina stisnuo sam u toaletu i teslačio

Bila je na svim porodičnim okupljanjima kod brata. Ima 28 godina i odlično telo. Stalno je na rolerima, tako da ima savršenu okruglu i čvrstu guzu, što je i sama znala i veoma isticala. Od uvek sam se ložio na nju i zamišljao je u najluđim fantazijama.

Bila je zima, slava kod brata. Kao po običaju okuplja se uvek ustaljena ekipa, naravno i komšinica je došla. U uskom crnom miniću, mrežastim čarapama i čizmama do kolena. Stalno su joj noge bile duboko prekrštene i iskošene, tako da joj je sevao dobar deo guze, što me je jako palilo. Nisam mogao da skinem pogled sa njenih savršenih nogu i guze. Mislim da je u jednom trenutku primetila, pogledala me i nasmejala se, a zatim nastavila da ćaska sa bratovom drugaricom.

U jednom trenutku je ustala i krenula prema toaletu. Kao omađijan, krenuo sam i ja nakon nekoliko trenutaka. Zgrabio sam bravu i upao u toalet. Divan prizor. Stajala je iznad lavaboa napučena, pokušavajući da bude što bliže ogledalu jer je popravljala šminku. Na uskom miniću ocrtavali su se jaki okrugli guzovi. Okrenula se naglo i viknula:

- Šta radiš!? Uplašio si me!

A ja sam promrmljao:

- Izvini, frka je. Nisam znao da si unutra, vrata su bila otključana.

- Dobro, ako je frka, ajde onda - rekla je i nastavila sa šminkanjem.

Ja sam nastavio da gledam u njene obline, a kita je počela polako da dobija veličinu.

- Ajde, pišaj sad, šta si se ukipio! - reče ona gledajući me preko ogledala.

Otkopčao sam šlic i izvukao već očvrsnuo penis. Taman sam počeo da pišam, kada sam osetio njene ruke preko mojih butina. 

- Čekaj, da ti pomognem - rekla je i jednom rukom uhvatila moju kitu, a drugom mi je mazila jaja.

Posle pišanja je počela ludački da je trese dok nije totalno očvrsla i nabrekla, a zatim je promrmljala:

- Nisam znala da ćeš tako brzo da poraste - i nasmejala se.

- Nenormalno se ložim na tebe - rekao sam.

- A šta te najviše loži? - upitala je i nastavila da ga lagano drka.

- Tvoje usne - rekao sam, pokušavajući da budem fin.

- Pogrešan odgovor! - reče ona i jače mi steže jaja što me je dodatno napalilo.

- Uh! Guza! - rekao sam.

- Pa što je ne poljubiš, ako ti se baš toliko sviđa - reče ona i zadiže minić.

Kakav prizor! Nije imala gaćice, već samo mrežaste čarape. Guza je bila savršena, preplanula, sjajna zategnuta koža, a između nogu su se nazirale jako rumene i nabrekle usmine. Sagao sam se i uhvatio guzove obema rukama, stiskao ih mesio, ljubio, grickao. Nisam mogao da se zaustavim. Uživala je. Najviše je napalilo kad sam zubima potegao čarape, a zatim je pljesnuo po guzi.

- Ah! Ajde, liži picu! Liži mi pičku pseto! - dreknula je i raširila noge.

Kao pod komandom savio sam se ispod njenih nogu i počeo da ližem njenu vrelu i već vlažnu picu. Zabijao sam jezik, sisao klitoris, lizao celom dužinom, a ona je uživala i uzdahivala. Svršila je, i mlaz me je isprskao po licu. Jecala je i tresla se par sekundi, a zatim je uhvatila kitu i počela da je puši divljački.

- Ah… baš je dobra - reče i poljubi glavić.

Zatim je počela da je nabija duboko i brzo. Ludeo sam! Palacala je jezikom, nabijala je jako, sisala glavić. Bio sam na vrhuncu. Zgrabila je kitu i počela da je lupa o guzu i trlja između guzova, što je izazvalo eksploziju. Počeo sam da prskam svuda po guzi, gomila sperme je počela da klizi niz njene noge. Bio sam iznenađen količinom sperme koja je izletela.

- Baš si sladak - rekla je trljajući spermu po guzovima.

- Pomozi mi da se obrišem.

Zgrabio sam toalet papir i brisao guzove koji su se sijali. Kada smo izašli, otišla je do brata i pričala sa njim, a ja sam se zavalio i razmišljao o svemu što se desilo. U jednom trenutku brat se nasmejao, a zatim došao kod mene i šapnuo mi:

- Sledeći put, prvo izdrkaj!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti