8°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

GUSLAO SAM DVE DOMAĆICE Mufić do mufića, pa uživancija!

Ana, moja žena je, kao što to češće zna, otišla vikend pred Božić, s decom k svojim roditeljima, a ja sam za taj vikend planirao da okitim jelku, postav prugu za sina i sobu za lutke za kćer. Dok sam nešto od toga nosio iz podruma u stan naletio sam na komšinicu Brankicu i malo smo se zapričali na hodniku. Saznao sam ono što sam već dugo slutio, a to je da ju je ostavio muž i odselio se, kako je ona rekla, svojoj novoj kurvi. Malo sam se našalio s njom i pokušao da je isprovociram:

- Znači da je onda gotovo sa seksom za ovu godinu?

Nasmejala se i uzvratila:

- Pa ne bih se baš složila s tim, ti si trenutno sam, pa navrati večeras k meni. 

Pravio sam se kao da me to ne zanima, ali sam kad smo se razilazili rekao jednostavno:

- Onda u osam.

Uradio sam sve što sam planirao i ostalo mi je vremena za tuširanje friziranje dlaka u intimnom području, uzeo sam i prsten za kurac kog koristim za zadržavanje erekcije tu i tamo iako sumnjam da će mi trebati za nju, jer se celo poslepodne palim na nju i samo mislim kako je guzim i "mali" mi je stalno "veliki". Iz ormara sam uzeo svoje muške tanga gaćice, jer mi muškarci imamo pravo na tange. Stavio sam na hlađenje i flašu vina, a kao iznenađenje sam uzeo i kutiju s pralinama, punjenim likerom.

Prvo veliko iznenađenje doživeo sam kad mi je otvorila vrata. Brankicu još takvu nisam video. Umesto pulovera s rol kragnom i suknje do članaka na sebi je imala usko nalegajuću haljinu u jednom komadu s opasno velikim dekolteom i prorezom od guzice pa do sredine butina. Imala je moćno poprsje, a i guza je bila lepo oblikovana. Pozvala me unutra i pokazala mi put. Iznad vrata je obesila imelu (predstavljala je simbol ljubavi, venčanja i sreće) ali nisam reagovao, ali me je ona upozorila na to. Poljubili smo se, a način na koji smo se poljubili i kako mi je uvalila jezik znao sam šta me očekuje i osećao sam se baš napaljeno.

Što se tiče nas muškaraca, budimo realni i priznajmo da koliko god sa sopstvenom ženom sve štima iskoristićemo svaku priliku koja nam se ovako otvoreno nudi da ga umočimo drugoj. To je činjenica. Sa svojom Anom sam u braku skoro 20 godina i još uvek ima super telo i "atribute", dobra je i svega će se odreći ali ne seksa samnom. Samo kako sad odustati, kad u rukama imam ovaj komad super ženske koja nije prestajala da me ljubi dok se nismo srušili na kauč. Odmah sam prešao na stvar i počeo sam da je vaćarim po još upakovanim cicama, da bih je onda ljubazno upitao:

- Mogu li da izvadim ove moćne cice, da im se divim i držim ih u svojim rukama.

- Da, ali samo ako se svučeš - odgovorila je. 

Nisam puno okolišao i brzo sam se svukao jer sam jedva čekao da nju oslobodim njenog oklopa i da je vidim ispred sebe u svoj njenoj golotinji. Na meni su još ostale samo tanga gaćice i pri skidanju sam se malo okrenuo i zatim se legao k njoj. Ona je upravo svoju haljinu prevlačila preko glave i okrenula mi se leđima da joj otkopčam grudnjak da bi ga zatim jednostavno bacila na pod. Legla je na leđa s rukama prekrštenim na grudima:

- Malo sam stidljiva, iako mi ti hrabriš - rekla je. 

- Sad ćeš da vidiš - rekao sam i razmakao joj ruke i zagnjurio lice među njene grudi. 

Ljubio sam svaki centimetar kvadratni tih predivnih cica, pogotovo njene krupne bradavice i velikim areolama oko njih, dok je ona počela pojačano i ubrzano da diše. S jednom rukom je opipavala moje međunožje tražeći ono što ja mogu da joj ponudim i uhvatila me konačno rukom za kurac.

- Ti lupežu, kako uspevaš da ti stalno raste?

Nisam hteo u tom trenutku jednoj pristojnoj ženi da objašnjavam kako funkcioniše prelazak iz mesnatog kurca u prokrvljeni kurac, jer moj je sada bio prokrvljeni, pa sam se malo podigao prema njoj da ga vidi celoga. Lagano ga je uzela u ruku i prevukla kožicu preko glavića i palcem protrljala prve kapi koje su se pojavile na otvoru, približavajući mu se svojim ustima i kada ga je obuhvatila svojim usnama zastenjao sam.

- Sad vidiš kako reaguje na tebe - promrsio sam kroz zube, a ona je samo nešto promrljala jer nije mogla da govori s punim ustima, a ja sam to shvatio kao potvrdu svojih reči.

Prebacio sam se u napad i gurnuo ruke u njene gaće i tamo me je dočekao žbunić, iako moj ukus više voli obrijane. Pička je pička i nisam sada htie niti mogao da odustanem, ona se malo bunila jer je, da bi svukla gaćice, morala je da ispustiti moj kurac iz usta, a to joj se očigledno nije dopalo. Uprla se stopalima o kauč, raširila je noge i ponudila mi divan i direktan pogled na svoju lepoticu u koju sam zadivljeno blenuo. Žene vole da ih hvališ i rekao sam joj da ima prelepu pičkicu. Prstima sam pomerio njene crvenkaste dlačice kao bih ugledao njene usmine, onako ovlažene, rumene, nabubrele. Uf, prelepo.

- Lepo ti negovana, hoćemo li malo da se poigramo? - upitao sam je. 

- Otvori kutiju s pralinama i dodaj mi jednu, a ja ću je ubaciti u tvoju pičku i ti ćeš uspeti da je slomiš ili ću je ja jezikom izvući iz tebe.

- U svakom trenutku možeš da kažeš stop, samo onda moraš znati da ću onda morati da te jebem.

Pomalo besno je pocepala omot na pralinama i dodala mi jednu. Samo je skliznula u njenu rupicu i gledao sam kako pokušava da je stisne svojim usminama i uspevala je, verovatnije je da se od topline čokolada smekšala, a onda sam ja lizao liker iz praline i čokoladu, i tako nekoliko puta, nisam brojao. Njoj je to očigledno dojadilo, uhvatila me je za kosu, povukla prema sebi i prosiktala mi u lice:

- Daj jebi me već jednom, obećao si.

Zagrcnuo sam se, jer su mi usta bila puna likera, pljuvačke i njenih sokova, tako da se i ona nasmejala kada mi je videla izraz lica, ali čim sam joj ga gurnuo do jaja, pa i dublje, prestala je da se smeje i počela je da uživa u jebanju, držala me rukama za kukove i osećao sam pritisak i kako me je sve brže navlačila na sebe. Kasnije je opet preuzela komandu u svoje ruke i naređivala mi "uspori" ili "ubrzaj, nemoj da zastaješ". Volim kada žene za vreme jebačine kažu šta i kako žele, a ne leže ispod mene kao klade i svejedno im je kako ja guslam po njima. Ovoj nije svejedno, zna što hoće i zna kako to da izvuče iz mene. Majstorica.

Brankica je, valjda zbog pralina i mog lizanja, bila napaljena od mene i uskoro sam osetio kako me njene noge stiskaju za kukove, telo je počelo da joj drhtati, tresla se, grčila, nabijala me nogama po dupetu, počela je da vrišti, da sam se u prvi tren prepao i zastao, što je nije sprečilo da poviče:

- Ko ti je rekao da prestaneš, jebi me! 

- Mislio sam da hoćeš pauzu, ali ako hoćeš nastaviću dalje dok ne svršim, samo mi reci gde da svršim, u tebe, na tebe, na cice ili želiš da je okusiš - odgovorio sam. 

- Želim da je probam, osetim ukus, a i ti to voliš, sigurno.

Legao sam na leđa i navukao je na sebe, zajahala me je i jebao  sam i ja nju, a i ona mene, a njene sisetine su se klatiile gore, dole, letele na sve strane, ali ipak sam zadržao malo prisebnosti i kad sam osetio da sperma kreće iz jaja na svoj puta na sunce, povikao sam "skači" i izvukao sam ga napolje i ona je spusnula s mene i otvorenih ustiju čekala mlaz, prvi, drugi, uvukla ga je u sebe i sve progutala da bi ga zatim iscedila do zadnje kapi i oblizala da je bio čist ko sunce, kako se kaže. Zatim se okrenula na stranu, a ja sam ležao iza nje, s kurcem uz njen šupak. 

- Znaš što je smešno, sve što se meni na meni ne sviđa, moj mufić i moju guzicu, ti si pohvalio i sviđalo ti se, uopšte me ne interesuje jesi li to rekao samo da bi me pojebao, a tek ovo s pralinama, to mom bivšem ne bi ni palo na pamet, njemu bi to bilo blesavo, a ti si još i jeo te praline, lizao liker i uživao, a čini mi se da ti kurac opet raste - rekla je. 

- Znaš, dobro si osetila i znaš da bi ja još, a i ja znam da bi ti još, samo što će sad to biti na drugačije nego što misliš. Imaš li vazelina kod kuće? - pitao sam je vrteći prstom po njenom šupkiću.

Ali o tom u nekoj drugoj priči...

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti