2°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

RAZBIJAČ MOJE MATERICE Bila sam opsednuta njegovom batinom, a kada me je cepao polomio je krevet

Bio je vreo julski dan. Prošlo je 6 nedelja od Davorovog odlaska, a osam od moje poslednje menstruacije. Izostanak menstruacije, promene raspoloženja, vrtoglavice i mučnine sam pripisala stresnom ispitnom roku i vrućinama. Na trudnoću nisam smela ni da pomislim. Potičem iz konzervativne porodice, prva sam godina faksa, roditelji ne znaju za Davora, stariji je od mene osam godina, a već ima sedmogodišnjeg sina kojeg je dobio u 20. sa nekom devojkom koju je "slučajno naduvao" kako je sam objasnio.

To me nikad nije ni zanimalo previše. Bila sam opsednuta njegovom brutalnom kurčinom i agresivnim načinom vođenja ljubavi. Palila me pomisao da plod takvog alfa mužjaka raste u meni, ali nisam smela ni da pomislim da nekome kažem bilo šta. Ipak mi je bilo tek 19 godina. Šta ako me ostavi, para za abortus nemam, porodica bi me se odrekla. Ispitni rok je uspešno završen sredinom jula i stanari studenjaka su se polako vraćali svojim kućama preko leta. Ja sam ostala među zadnjima čekajući Davorov povratak. Bila sam nenormalno napaljena iščekujući prodiranje njegove kite u mene.

Pička mi se stisla nakon skoro dva meseca bez seksa. Znala sam da će me boleti i to me činilo nenormalno vlažnom. U kojoj god situaciji sam bila, bila sam napaljena misleći na svog razbijača. Znala sam da je on na svom seminaru verovatno opalio nešto jer nije navikao da bude bez seksa, ali to me nije zanimalo. Samo sam htela opet da osetim kako me ta kurčina cepa iznutra i dovodi do neslućenih orgazama.

Na dan Davoroog povratka sam se posebno spremila. Uvek sam bila uredna, ali sad je bilo specijalno. Ispeglala sam svoju inače kovrdžavu kosu, i stala gola pred ogledalo. Bradavice su mi bile ukrućene, pička obrijana, namazala sam se uljem od lavande, a još preplanulost… Znala sam da će se to svideti Davoru. Ali htela sam još više da ga napalim. Zato sam obukla crveni donji veš, a preko toga providnu majicu, a dole teksas šorc koji je bio sve, samo ne šorc koliko je bio kratak. Našli smo se u dvorištu studenjaka. Neopisivo dobro je izgledao.

Brada još gušća, kosa malkice duža, nosio je belu majicu kratkih rukava koju je zatezalo njegovo razvijeno telo. Šorc je bio širok, crvene boje, a na nogama crne starke. Skočila sam mu u zagrljaj i poljubili smo se. Držao me u naručju, a ja sam ga uhvatila nogama oko struka. Odmah smo krenuli do moje sobe da nadoknadimo propušteno vreme. Usledio je jedan od najerotičnijih momenata do tad u mom životu.

Bilo je oko dva popodne. Soba je bila zamračena, bilo je veoma tiho. Tišinu je razbio prvi od mojih mnogih uzdaha. Ležala sam gola na svom krevetu raširenih nogu, a alfa kurac je prodirao u mene. Držala sam ga rukom za dlakav stomak, instinktivno pokušavajući da odgurnem Davora, iako sam ga toliko želela duboko u sebi. Ušao je do kraja. Mene je bolelo, bila sam skroz nategnuta. Noktima sam grebala Davora. U pogledu sam mu videla da će biti baš žestok. Pogotovo jer se nismo dugo videli, a i znao je da to volim. Počeo je me pumpa, nabija svom snagom kukova. Stenjala sam kao luda. Ne sećam se šta sam govorila, ali Davor kaže da uglavnom govorim:

- Prevelik si, da, molim te, boli me, boli me.

Nije dugo prošlo i osetila sam nalet veoma intenzivnog orgazma. Još više sam nogama stegla Davora oko struka, a on se svom silinom svog muževnog tela pribio uz mene. Uhvatio me za vrat i stegao dok me agresivno nabijao do kraja. Zatim mi je stavio ruku preko usta i začepio nos. Nemogućnost disanja i žestokih udaraca u moju matericu, kombinacija straha i uzbuđenosti, dovelo me do neviđenog zadovoljstva. Osetila sam kako propadam, nisam bila svesna šta se dešava. Davor je izvadio kurčinu iz mene, i rekao mi da ustanem. Moj drveni studentski krevet je bio polomljen. 

Ustala sam, ali sam brzo sela na cimerkin krevet jer nisam mogla stajati. Iz mene je curilo. Čaršav je bio skroz zgužvan i mokar. Davor ga je bacio, skinuo dušek sa polomljenog kreveta i stavio ga na pod. Tu je završio započeti posao. Vrištala sam iz sveg glasa dok je razbijač izvodio svog završni udarac – moje noge na njegovim ramenima, naša oznojena tela, silovito nabijanje do kraja u moju prerastegnutu pičku, a onda izvlačenje masivne kite i obilno svršavanje po mom stomaku, grudima, licu, kosi… Opkoračio me, onako oznojen i zadovoljan, umočio dva prsta u svoju vrelu spermu i stavio mi ih usta. Sa zadovoljstvom sam polizala. Obožavala sam ukus Davorove sperme. Bilo je skoro 4. Nisam mogla da se pomerim. Davor je uzeo onaj čaršav i obrisao me. Ležala sam tako neko vreme ulepljena, raširenih nogu dok su mi kolela klecala. Nisam imala snage da ustanem.

Uveče smo malo šetali po gradu, a pred spavanje sam osetila grčeve. Ponadala sam se da konačno dobijam dugo očekivanu menstruaciju. Međutim, bolovi su bili sve jači. Nisam oka sklopila i krvarila sam obilnije nego ikad. Bojala sam se da kažem Davoru da sam možda trudna i da je možda uništio sopstveni plod danas. Ali nisam imala izbora i sve sam priznala. Nije bio ljut. Samo je rekao da moram odmah kod ginekologa. Odveo me u ordinaciju idućeg dana gde je ginekolog potvrdio da je u toku pobačaj. Obavila sam neke pretrage, a onda se vratila u ordinaciju gde me do kraja očistio i predložio da koristim pilule. Davor je bio pun podrške. Rekao mi je nešto što me iznenadilo. Kad se zaposli, i kad malo stanemo na noge, oženiće me, a onda ćemo napraiti ceo fudbalski tim. Bilo mi je drago da je sve dobro ispalo, a tada sam shvatila da se Davor i ja zaista volimo i da imamo dobru budućnost.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti