8°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

U RAJU SA RUMUNKOM I DVOJICOM ČIČA Popunjavali su mi sve rupice, a onda eksplozija!

Čika Bora je stariji 35 godina od mene, otac je moje dobre drugarice i ćaletov najbolji drug. Sledećeg dana nije znao kako da me izvede samu u grad nego da pođemo zajedno u kupovinu i da mi malo pokaže grad. Niko se nije bunio da krenemo nasamo, Slađi je čak bilo drago da ne mora da se maltretira po ovoj paklenoj vrućini. Slađa je moja drugarica i ćerka čika Bore. Pošli smo u centru grada, parkirao je auto ispred hotela. 

- Imam iznenađenje za tebe mala - reče čika Bora i nasmeja se vragolasto.

Ušli smo u neku sobu na drugom spratu, broj ne znam jer nisam toliko obraćala pažnju od jakog uzbuđenja. Mislila sam da stari nije dovoljno bilo jebačin juče pa hoće opet. Neka daću mu jer je dobar i iskusan jebač. Na moje iznenađenje čekala nas je jedna gola devojka raširenih nogu na krevetu.

- Šta je ovo? - upitala sam zaprepašćeno.

- Ispunjavam ti želju ćero, kao što si ti meni ispunila želju da bar još jednom pojebem tako malu pičkicu kao tvoju.

- Ne razumem čika Boro, ali znala sam o čemu se radi.

- Ajde, ajde, nemoj da se stidiš, zar nisi rekla da ti je još želja da se pojebeš sa još jednom ženskom - bio je u pravu tako da nisam više imala gde.

Počela sam da je gledam u tom trenutku je devojka počela da sama sebe zadovoljava i da nas gleda oboje uz blag osmeh.

- Ajde skini se - reče mi ta nepoznata devojka, sa lošim akcentom. 

- Ona je Rumunka - kao da mi je pročitao misli. 

Prisla mi je i nežno me povukla za ruku, počela je da me skida, ja sam još stajala na istom mestu, ovo je ipak bilo malo previše i prebrzo za mene.

- Opusti se - reče mi devojka mnogo lepog lika, crnka sa plavim očima, mnogo jebozovna. 

Ma nek pukne gde puklo. Prišla sam još i počela sam nežno da se ljubim sa njom. Osećala sam kako njen jezik liže moj, to me jako uzbudilo, zaboravila sam u tom trenutku da nismo same, želala sam da je osetim po svom čitavom telu. Koja sam ja kurvica pomislih u tom trenutku, ali želja za nezaboravnim seksom je bila veća od svih mojih strahova i stida.

- Ajde dete, skini se već jednom, hoću da vidim kako se ližete a imam još nekog za tebe, moj školski drugar samo što nije stigao i on će da nam se pridužiti.

Ovo je bolje nego u nekom ludom porniću, pomislih. Legla sam na krevet i raširila noge, čekala sam da me ta lepa Rumunka obradi, u tom trenutku neko zakuca na vrata i čika Bora ih otvori. Ušao je malo stariji čovek, to njegov školski drugar pomislih ali je starije izgledao nego čika Bora. 

- Ajde devojčice, nemojte stati sad zbog mene, ja sam došao da vas gledam.

   Radnja je počela imeđu mene i te lepotice, dok su njih dvoje sedeli na ivici kreveta da ne bi sličajno propustili nešto. Ližala mi je špičkzu, sisala klitoris, nabijala mi je prste u pičku, nisam više znala šta mi radi od uzbuđenja. Kako sam dugo maštala o tome a sad to doživljavam. Dok je meni lizala pičku, mazila je svoju. I terala isto nepoznatog muškarca da nabije glavu između njene noge ali da je ne pipne niti da je liže, samo da gleda kako ona to radi. Čika Bora je bio toliko napaljen, da je izvadio veliki i debeo kurac i počeo da drka.

- Druže, nadam se da mi nećeš ovo što radim zameriti.

Kad je njegov drug video šta radi, bio je malo iznenađen, možda to više nije normalno u tim godinama pa mu je lukavo odgovorio:

- Neću ako nećeš ni ti meni. 

Skinuo je pantalone do kolena i gaće i počeo je i on da drka, ali posle par trzaja je nepoznati čika svršio. 

- Ne briniti devojčice vi ništa, ja sam sad spreman za maraton.

Nisam želela da nas matorci ometaju pre nego što i ja osetim jednom ukus pičke. Grub sam je uhvatila i okrenula ispod mene. Počela sam da joj ližem pičku kao da sam to ceo život radila. Stenjala je kao luda, nabijala se na moje prste. Imala je malo velike sise pa je počela sama da ih liže, kako je bila dobra kad bi samo znali. Priđe mi taj nepoznati čiča i prstima mi raširuje pičku, gleda je. 

- Kako je dobra pičkica, vlažna i vatrena. Rasturiću te dete!

Nabio mi je kurac toliko jako da sam osetila bol. Čika Bora mi piđe, povuče me blago za kosu, da bi mi digo glavu od pice i da mi nabije svoj kurac da mu ga pušim. Mmmmmm, dva kurca, uživancija. Devojka se zavuče ispod Bore i poče da mu sisa jajca, vikao je kao lud:

- Liži mi kurac moja devojčice, kako znaš i kako možeš.

Mene je nabijao starac i dalje kao lud na svoj kurac. Onda se mala okrenula i počela je mene da liže dok je čika Bora je uhvatio nju za noge i počeo je da je jebe, stenjala je od zadovoljstva, što potpuno razumem jer sam taj kurac i ja imala juče u sebi. Šta sam zatim čula nisam mogla da verujem svojim ušima, mislila sam da toga ima samo u pornićima.

- Hoću da me jebete oboje.

Sišla je sa Borinog kurca i naguzila mu se dok je sama sebi nabijala prste u guza, razradila se sama da prođu dva kurca. Čika Borin drugar nije prvo znao gde i kako da stane, pa mu je ona rekla da legne ispod nje što je on poslušao kao malo dete. 

Nabila se prvo na njegov kurac pa onda je terala čika Boru da joj on nabije polako kurac u dugu rupu. A ja? Ja sam ostala sad na suvom, nisam ni u kom trenutku htela da isprobam to što ona radi, iako je i ovo bilo sve previše za mene. Ali sam htela da ostanem na cedili, nekako sam se navukla između njih dvoje nepoznatih i klekla nepoznamom čiči na facu i naredila mu:

- Liži me.

Mnogo poslušan čiža, mora da se kaže. Ona je vrištala kao luda, a da nas neko iz hotela ne bi čuo pokušala sam da je poljubcima ućutkujiem, nabila sam joj jezik duboko u usta a ona ga je sisala kao da ima još jedan kurac i u usta. Nisam mogla više ni sekund da izdržim, počela sam kao luda da svršavam, deda me je i dalje lizao a ja sam doživljavala jedan orgazam za drugim. Legla sam na krever sva iscrpljena i čekla da i oni svi svrše, što nije mnogo trajalo. Iz nje je curila sperma na sve rupe.

Legli smo svi na krevet, niko nije progovorio ni reč. Možda što se svako od nas malo ustručavao, samo je čika Bora onda na kraju rekao:

- Nisam vereovao da će jedna dobra jebačica da postane od tebe dok sam te čuvao kao bebu na svojim rukama.

Nadam se da vam se moj doživljaj isto tako sviđao kao što se meni sviđao ili...

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti