7°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

RASTRESLA ME OGROMNA BATINA Telo mi je drhatalo, svaki mišić mi se tresao

E, ćao narode, da vam se predstavim prvo, moje ime, pa neka za sada ostane tajna, nije zapravo ni bitno. Oni koji me znaju, ili da budem preciznija koji su imali sreću da me kao takvu upoznaju, znaju me kao Svetlanu, ili Cecu. Živim u Beogradu, imam 21 godinu i izgledam veoma veoma seksi. Pogotovo posle ugradnje implatanta, sise i to kakve sise. Oni koji budu hteli više da znaju, ili da vide mogu me kontaktirati, moja adresa je svima dostupna. Inače živim sama kao navodno studiram, moji matorci su gastarbajteri a ja koristim svoje vreme najbolje što mogu.

Bila je subota, vruć zaista vruć letnji dan, a meni je sinula glupa, luda ideja, tako da sam narednog jutra ustala veoma rano oko 3-4 ujutru i popakovala moje stvarčice. Ne moram vam ni pominjati da o svom telu vodim izuzetnu pažnju, mada mi je i priroda izdasno pomogla da budem ono što osećam da jesam, zgodna i veoma jebozovna devojka. Koža mi je glatka, meka, bez ijedne dlačice, a tek guza, mislim da je zaista izuzetna, taman baš kako treba da bude za vruć, debeo pulsirajući kurac, pravi muški kurac.

Kako bilo, sela sam u kola, inače vozim "golfa", crvenog sa tamnim staklima i krenula van Beograda. Nisam ni znala gde ću - niti šta ću. Osećala sam samo fino uzbuđenje negde u dnu stomaka. Kratko sam se zadržala na autoputu a ubrzo zatim sam već bila na nekom desetom seoskom putu. Stala sam kod prve kafane na koju sam naišla. Bila je zatvorena. Kako i ne bi, nije bilo još ni šest sati. 

Ali opet imala sam sreće, WC je bio spolja i bio je otvoren. Uzela sam svoju torbicu, i brže-bolje već sam bila unutra. Za nekih 20-25 minuta, Svetlana je bila spremna i u svom punom izdanju. Fine duge štiklice, a iz njih duga tanka noga u finoj crnoj čarapici. Jednostavno obožavam haltere, bez gaćica, uski minić i gore preko mog majušnog grudnog kosa i uskih mršavih ramena, majičica tek toliko da pokrije moje krupne sise. Natakla sam naočare i zakoračila napolje, par koraka, još par, samo do kola.

- Dobro jutro - čula sam dubok glas iza sebe.- Mora da te baš stislo. 

Već sam videla sebe kako me ovo jebeno selo ubija od batina, bolje da sam ostala u Beogradu. Okrenula sam se.

- Dobro jutro - ispred mene je stajao krupan, baš krupan brka možda nešto malo viši od mene ali pojavom mi je ličio na bika, pretećeg bika. 

Bio je tu negde oko 50 godina. Najebala sam, sinulo mi je kroz glavu.

- Ti si baš poranila jutros - osetila njegov pogled, kao zmija je kružio i milio po mom telu.

Laknulo mi je. Osetila sam nešto, ruka mi je sama krenula i kao slučajno ispustila sam ključ od kola i sagnula se da ga uzmem, fino isturivši guzu u susret njegovom pogledu. Sise su mi fino zalepršale kroz hladan jutarnji vazduh, fino prateći pokret mog tela. Osetila sam pramenove svoje duge plave kose kako se nežno kotrljaju po mom vratu, laknulo mi je. Bila sam plava plavuša, ona iz viceva i osećaj mi je baš godio.

- Da, izgleda da jesam, a ni kafu nisam stigla da popijem, baš bez veze - kikotala sam se kao zadnja glupača.- Ćao, ja sam Ceca.

Pružila sam mu svoj tanani dlan. Lakirani nokti su se bezobrazno crvenili dok je moja ručica prosto nestala u njegovoj medveđoj šapi. Bik se zbunio, da! Skoro sam zakliktala od iznenadne sreće. Izvući ću se, uh! Pomilovala sam ga po ruci. Skinula sam naočare i gledala ga pravo u oči. Iako još uvek pospana, zabacila sam kosu unazad, isturivši grudi ka njemu.

- Ja sam gazda Slavko - promucao je nekako gutavši bale.

- Mmmmm gazda, baš lepo... Ti i izgledaš kao gazda - đavo mi nije dao mira, morala sam da userem stvar.- Molim te vidi da mi se čarapica nije pokidala.

Okrenula sam se leđima ka Slavku, nije bio ni 20 santimetara daleko od mene i samo spustila njegovu šapetinu na butkicu.

- Tu, baš tu, nije, nije se pocepala. Svetlana ako hoćeš da pijemo kafu ja ću ti je spremim, nisam ni ja još popio jutros.

Naravno da sam pristala. Samo je mumlao, i bacakao glavom levo-desno. Kurac mu je bio prav kao strela, jednostavno je štrcao kao kolac u vazduhu. Nisam mogla a da ga ne pomazim još jednom dok sam se postavljala ispred njega. Mesila sam svoje sise.

- Hoćeš li da vidiš moje sise gazda Slavko, hoćeš li? 

Naravno da hoće. Skinula sam majicu i moje dojke su samo zalepršale kroz vazduh. Vrhunski implatanti, oni najbolji, naravno da ništa nije primetio, kako i bi... Prišla sam mu, spustila se na kolena i namestila njegov kurac između sisa.

- Uuuuuhhhhh Ceco, šta mi radiš to - jecao je moj gazda.

Gnječila sam ga ljubeći nabrekli kurac, bio je tako crven, kao pečurka nabubren, izludela sam. Nabila sam ga u usta, pušila sam to divno stablo kao luda, kao da nikad nisam videla kurac u životu, zavlačila mu jezik u rupicu, lizala to divno stablo, gutala mu dlakava čupava muda. Mislila sam da će stolica pući. Slavko se propinjao, izdizao svoju dlakavu guzicu da mi ga zabije još dublje, tucao moja ustašca. Radila sam, gledajući ga pravo u oči i uživala, topila se od miline. Ništa nije bolje od ovog osećaja. Ništa! Eksplodirao je, to nije bilo svršavanje, to je bila bomba!

Umalo se nisam ugušila od siline mlaza koji mi je šibnuo pravo u nepce. I još i još i još... Sve sam progutala a onda nastavila dalje. Posisala sam i zadnju kap iz Slavkovog božanstvenog kurca. Čovek je izgledao kao da ga je šlog strefio, huktao je kao voz, hvatajući vazduh kao da će infarkt da dobije. Nije ni meni baš bilo svejedno, moram da priznam ipak se ovako nešto ne dobija svaki dan. Digla sam se, napravila krug i proverila kaiš, zategla sam ga još jače. Jecala sam, plakala sam od sreće i držala ga u sebi. Da sam mogla večno da ga tako držim. Klonula sam nisam mogla više. Nesvestica me je hvatala. Smakla sam se sa Slavkovog kurca.

Telo mi je drhatalo, svaki mišić mi se tresao, samo sam se spustila na patos, noge klecave nisu mogle više. Zatvorila sam oči, vrtelo mi se sve, nekako sam se dozvala k sebi, sabrala misli, pogledom sam brzo tražila Slavka. Bio je u svojoj stolici. Neće je zaboraviti dok je živ. Pluća su mu se snažno nadimala glava mu je klonula u stranu i on je bio gotov. Napipala sam torbicu, cigarete, upaljač i povukla dubok, jak dim.

- Bilo je tako dobro, tako dobro. Ceco, daj i meni jednog mališu - naravno da sam mu dala.

Zapalila sam cigaretu i stavila mu u usta. Da skratim, bila sam spremna da pođem posle nekog vremena, spakovana doterana i naravno prijatno osvežena, više nego prijatno. Skinula sam konopce sa Slavka, ostao je samo kaiš i nož koji sam stavila blizu stolice. Potrajaće neko vreme dok se ne iskobelja na slobodu. Uzela sam olovku i napisala mu broj svog mobilnog i to na novčanici od 100 evra.

- Ovo je za tebe gazda Slavko, veličanstven si, najbolji. Izvini ali morala sam da te imam, ne sekiraj se puno, znaj, nema pičke koja bi te bolja jebala od mene. Ne postoji takva, a ni bolja, moj slatki gazda. Telefon ti je tu pa se javi... Kod tebe ću uvek rado doći na kafu!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti