1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

MOJA PRINCEZA GUTAČICA Imala je bogovska meka usta, a tek međunožje...

Uvek imamo nekog s kime je seks bio najbolji. Možemo da pričamo da u seksu ne treba da bude obavezno razumevanje ali mi smo ga imali i trebali smo ga. Godinama smo prijateljica i ja provodili najljepše trenutke u mom automobilu u dobroj šumskoj zavetrini i to uveče.

Ne mogu da je zaboravim, mislim da još uvek imam osećaje za nju makar to njoj ne bi bilo jasno. Položaje koje možete zauzeti strpljivo na spuštenim sedištima ne mogu se meriti sa krevetom. Ne verujete? Niste probali dovoljno. Početak je uvek bio isti: malo bi se stisnuli, odmarali, smirili dah i počeli da se mazimo kroz odeću po leđima. Zadnji puta smo bili uznemireni od uzbuđenja, čista hemija. Gurnuo sam joj jezik u usta koja su uvek imala ukus po žvaci i terao je da mi daje slinu kao i ja njoj dok bi je mazio po pantalonama i cicama.

Nije imala grudnjak i stiskao sam joj desnu cicu jako što je volela i štipao joj bradavicu dok je dahtala ali joj nisam dao da jezik izađe iz mojih ustiju. Grebala me po leđima i ja sam je stiskao za desni guz dok se stiskala uz mene. Onda sam joj gurnuo ruku u pantalone da je životinski stisnem za guzni mišić pa opet za cicu. Onda sam je kroz majicu ustima ljubio po obema cicama. Nisam hteo da je diram po pički ali znam da je bila kraljevski vlažna, odnosno mokra! Skinuo sam joj majicu, postavio na leđa i i ljubio je i palacao jezikom po pojedinačnoj bradavici i kad je bila jako spremna grickao sam ih.

NAJVAŽNIJE DANAS

KORONA PRESEK: Novozaraženih 1.881, 23 preminula

JUŽNA MORAVA SE POVLAČI U KORITO: Do mnogih sela se i dalje ne može doći putevima

KORONA BUKTI! PRESEK PO GRADOVIMA: Beograd se vrti oko 500 pozitivnih, u Novom Sadu je nešto bolja situacija

UKINUT PCR TEST! Važi samo za one koji dolaze u Srbiju iz ovih pet zemalja

Premestio sam se da joj dođem ispred nogu i skinuo joj pantalone ali ne i gaćice. Rekao sam joj da se okrene i mazio je rukom po ivici gaćica s guza. Pička se bila natečena i široka i videlo se kroz gaćice. Makar nije imala velike usne ali je bila napaljena. Skinuo sam joj i gaćice i polizao sve s gaćica i poljubio je sa strane u usta. Onda sam je malo lizao s guza po pički i mesio cice rukama. Legla je na leđa i tu je počela igra na način da joj lagano ližem. Brzo je mogla da svrši ali ja nisam dao. Kad sam odlučio da će svršiti pre samog svršavanja što se moglo videti po dahtanju naglo sam uvukao kožu sa klitorisom u usta i prolazio cuclanjem unutra-napolje i kroz zube. To je popratila jako jako glasnim stenjanjem dok je svršavala. Pička joj ima predivan čisti ukus. Ovaj puta sam joj pre svršavanja stavio kažiprst u pičku i deo srednjaka u guzu da osetim pulsiranje.

Nakon toga sam legaona nju i ušao naglo, kako je to volela. Za 15 minuta pažnje opet je svršila. Nismo praktikovali predigru za mene jer mi ne treba i volim da odugovlačim. Znao sam da joj guram dva prsta ali nismo bili pobornici fista. Ali moj kurac je volela. Bili smo uredni. Svršio sam joj 300 puta u usta sigurno tokom poznanstva. Volim oral. Mislim da sam dva puta svega u nju svršio. Kada ja prošla i vaginalni orgazam seo sam i ona je krenula usnama na mene. Najpre ga dobro obliže i lagano sa osećajem drka i pomera glavu lagano gore-dole da uđe za glavić i još toliko u usta da se zagreje. Moj angažman nije bio gotov, nikada nisam dao da prekinemo pre nego što je četiri puta svršila.

Nakon dobrih 10 minuta sam je prekinuo i opet je legla na leđa. Zatim s guza što nam je bilo najbolje jer sam mogao dobro da je nabijem. Pljeskao sam je po guzi i jako grizao ramena i stiskao joj glavu na sedište i mesio cice rukom, prvo jednom pa zatim i drugom. Nikada nije tako svršila. Nakon što sam je dobro nabio i istiskao i izgrizao došla je na mene i brzo svršila. To je uvek išlo brzo kad je bila gore. Nakon toga klekla je na suvozačev otirač jer je bila mala rastom, stavila laktove delom na oba sedišta i stavila grudi na sedišta i pružila usta napred.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

SAOBRAĆAJ U PREKIDU ZBOG UDESA NA IBARSKOJ KOD UŠĆA: Kilometarska kolona

IVAN SKOČIO SA ČETVRTOG SPRATA NAOČIGLED SUDSKE STRAŽE: Krvavi metež

ČUDO MEDICINE Ovako izgleda dečak koji je odbranio mlađu sestru od psa (GALERIJA)

POLICIJA REAGOVALA NA VREME: Mladić uhapšen, tražio 1.000 evra kao nadoknadu za kvar na vozilu

Ja sam kleknuo nakoso prema njoj. Tako naslonjen na volan da je kurac došao u visinu usta i lagano joj stavio najpre malo dok se navikne na ulaz-izlaz. Lagano sam se pomerao napred-nazad. Već je znala i omekanila usta jezikom i pazila da me zubi ne grebu. Znao sam da je pale ti pokreti. Nakon nekog vremena puštala me sve dublje dok ne bi osetio prilikom uvlačenja mekoću ulaza u grlo, ona je to znala i draškala me oponašajući refleks gutanja. Nakon dosta vremena predložio sam joj još jedan krug što je značilo opet promenu položaja do onog kada dođe na mene. Onda opet ona mene ali sad je legla ona a ja sam joj došao iznad i kratko joj ga gurao u usta i vadio dok se opet nije preselila na suvozačev otirač. Pitao sam je:

- Da li si spremna?

- Naravno.

- A da li si spermna!

- Poješću te.

Tada sam joj opet lagano gurnuo i znala je da ću odugovlačiti. Ponekad bi je bolela usta jer sam mogao dugo samo zato jer je svršavanje onda bilo vrhunsko. Nakon nekog vremena rekao sam joj da sam blizu i polako sam joj naguravao sve dublje i dublje u grlo što sam je još ranije naučio. I onda sam joj rekao da sam blizu i ona je znala da mora da omekša usta. Tad sam je uhvatio za čelo i skroz joj ga stavio i tako 15 sekundi i svršio ko lud. Ovaj puta je opet izdržala da mi ostane na istom mestu. Tad sam ga izvadio i mrtav legao na sedište. Ona uvek otvara vrata i ostatak što je zadržala u grlu pljune napolje i poljubi me. Ponekad kod svršavanja sam osetio kako se grlo zatvori i kako ga gurne napolje za dva santimetra ali to nije bilo ništa. Znao sam joj reći i da otvori jako usta i da joj gađam u usta svršavanjem. Znao sam da sedim dok mi puši kurac i onda svrši. Nikada ništa nije izašlo napolje osim kada smo nekoliko prvih puta učili. Moja princeza...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti