1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

ČIKA IVAN JE ZNAO POSAO Bila sam mala i uska, ali je upornih 22 santimetra razradilo sve

Još dok sam bila mlađa devojka išla u srednju školu pocela sam se jebuckati sa momcima veoma rano već sam pisala o svom seksu. Malena zgodna crnka duge kose, lepih nogu, malih lepih sisica i čvrste guze. Bila sam prava mala kurvica. Pre rata živela sam u Federaciji. Moj tata i njegov prijatelj sa posla dobili su stanove zajedno i bili smo prve komšije. Delili smo potkrovlje sa dvoiposobnim stanovima jedino su naši stanovi bili u potkrovlju.

Komšija je radio u istom preduzeću sa mojim tatom i često su sedeli kod Ivana a manje kod nas i igrali šaha pošto je Ivan živeo sam. Bio je strogi neženja u odnosu na moga tatu koji je imao mene i starijega sina koji nikad nije bio kući i bio je problematičan ali me je brat voleo i uvek me pitao dal me ko zeza ili dira da ga isprebija.

Vikendom su roditelji išli u vikendicu na selo (da se pojebu u miru da im niko ne smeta) a ja bih ostajala u stanu dok bi brat lunjao i nije ni dolazio kući vikendom. Sunčala bih se na balkonu na kojem nije niko mogao da me vidi jer većih zgrada u blizini nije bilo ustvari sve su bile niže sa nekoliko spratova. Evo rećiću vam i mesto - Hadžići kod Sarajeva. Dok sam se sunčala primetila sam da komšija više puta izlazi na svoj balkon. Naše balkone delio je niski zid i pregrada od armiranog stakla kroz koje se nije ništa moglo videti odnosno prepoznati, samo konture tela. Naravno zavalila bih se gola u staru fotelju i podigla stopala na mali stolić i raširila bih tako noge. Zavaljena, mazila bih lagano pičkicu slušajući muziku sa radija i čitala erotske romane.

NAJVAŽNIJE DANAS

HOROR U FILADELFIJI: Brutalno ubijen mladić (25) srpskog porekla, ubice snimljene (VIDEO)

DR JOVANOVIĆ OBJAŠNJAVA: Odgovori na 10 najvažnijih pitanja o VAKCINACIJI

DANAS JE SVETI SILVESTER: Svetitelj koji štiti poljoprivrednike, poštuju ga i pravoslavci i katolici

Tako sam vreme provodila čak sam se i veoma puno mazila da mi je pičkica uvek bila vlažna i napaljena. Uveče sam izlazila jebavala sam se sa momkom. Jedan dan dok sam se sunčala primetila senku komšije i verujte da sam na senci videla da drka kurac. Onda mi na um pade - ma proviriću na kraju pregrade i pogledati al i usput kao da ga pitam dal ima neki dobar film na pogledam na videu pošto mi je uvek davao filmove kad preglada da i ja pregladam i onda ih vrati u video klub. Kad sam promolila glavu iza pregrade od armiranog stakla videla sam ga kako sedi na stolici i ispred njega neki časopis sa golim devojkama i drka poveliku debelu kurčinu. Do tada nisam uživo veću i deblju kitu nikad videla. Prozvala sam ga vireći samo promoljene glave.

- Čika Ivane imate li neki novi film da pogledam na videu?

On se skamenio, strpao je kurčinu jedva koja mu je još uvek virela iz šorca i reče da ima i da će mi doneti za desetak minuta. Rekla sam mu biće otključano pa uđite, ja se sunčam na balkonu. Koja sam kurvica i đavolica bila kako sam ga uhvatila na drkanju i još prekinula. Ha, haa. Čim mu se spusti kurac došao je on odmah. Nedugo zatim čula sam kako se vrata otvaraju i kako ulazi komšija ali sam i dalje ležala onako gola raširenih kolena. Prišao mi je s leđa i dotakao rame ali video je da sam gola pa se ustručavao da prođe ispred mene. Mislim da ga je moja moja crna gusta šumica iznenadila.

- Ne smeta Vam što se ovako sunčam? Uzmite stolicu i sedite pored - rekla sam mu.

Seo je, sav je trepereo uznemiren gledajući moje sisice i šumicu i zamuckivao govoreći koji mi je film doneo da gledam. Bio je sav izbezumljen. Oči su mu bile prikovane za moju pičkicu a ja sam u sebi motala film kako je drkao veliku debelu kurčinu. Onda prelazim u akciju: zamolim ga da me namaže uljem za sunčanje. Skočio je jedva dočekavši. U trenu je nacedio ulje po mojim sisicama i stomaku, ramenima i butinama, i polako počeo da utrljava krenuvši prvo od ramena pa preko stomaka. Napokon se usudio da krene po mojim sisicama nežno da utrljava ulje dok su iz moje pičkice nadirali sokovi a male bradavice su stršale od uzbuđenja. Rekao je da imam veoma lepe tvrde male sisice i da ovakve nikad nije imao u rukama. Lagano je klizio velikim grubim rukama prema pičkici niz stomak, tik do dlačica i vraćao nazad. Sokovi su i dalje nadirali iz moje pičkice ko da sam se upiškila. Onda je prešao da razmazuje po mojim butinama i nogama prvo je nabrzinu namazao i utrljao potkoljenice.

Stari lisac a onda je lagano počeo po butinama i kolenima i samo što nisam počela da vrištim od uzbuđenja

- Da li si nevina? - upitao me je.

- Nisam, ali da sam se upropastila sama tatinim otvaračem za pivo koji je imao veću drvenu crveno lakiranu ručku koju sam gurnula do kraja u pičkicu i upropastila se a da nisam nikad imala muškarca.

Kako sam bila snalažljiva mala kurvica i lazljivica a već sam se bila uveliko počela guziti i piti tablete. Sve sam lagala samo iščekujući kad će početi da mi mazi pičkicu. Ne znam ni šta sam govorila koliko sam bila napaljena. Umeo je to stari lisac od komšije veoma dobro da radi već mi je dirao dlačice oko usnica, ponekad taknuvši ih. To je meni donosilo talase zadovoljstva. Napokon se usudio i počeo da trlja preko moje crne guste šumice. Rekao je da imam veoma gustu i lepu šumicu, veoma izrazito dlakavu za moje godine koja se presijavala na suncu. Prsti su mu klizili preko gustih dlačica dirajući mi klitoris i dajući mi još više uzbuđenja. U jednom trenu sam mu rekla da moram da ustanem da zaključam vrata da ne bi neko ušao. Na to stari lisac reče da je zaključao vrata pošto sam na balkonu. Laknulo mi je bila sam sigurna i spremna da se opustim i nastavim sa svojim kurvijastim igricama.

Ivan mi je već razmicao dlačice i prstima prolazio uzduž vlažne i masne pičkice. Veliki prsti su mu klizili šireći pičkicu i dražeći mi i trljajući usnice i klitoris. Ja sam samo zatvorenih očiju počela uzdisati i oblizivati i vlažiti jezikom svoje suve usne i gristi se za njih od uzbuđenja. Ivan je imao skoro 39 godina a ja nepunih 19 godina. Ništa me nije moglo sprečiti da osetim njegovu veliku debelu kurčinu. Taman me pocepao sa njim ali da ga osetim u vreloj pičkici koja je već cvrčala kao ulje na vatri. Osetila sam kako već jedan prst klizi u moju rupicu lagano ispitujući moju unutrašnjost. Počeo je da me jebe jednim prstom. Stisla sam zube da ne cvilim i samo stenjala i uzdisala a oči nisam otvarala. Predala sam se uživanju.

Pogledala sam Ivan je kleknuo ispred fotelje između mojih raširenih kolena. Povukao mi guzu na ivicu fotelje a noge mi raširio i prebacio ih preko drvenih naslona fotelje. Bila sam sva raširena, isturene pičkice u koju je čika Ivan počeo da zabija svoju jezičinu

Zabijao je jezik kao da me jebe njime a prstima je širio da što lakše prodire jezikom u moju rupicu. Siktala sam, stenjala, onda je počeo da sisa i liže moj klitoris. Samo sam cvilela stisnutih očiju i vrtela guzom. Ponovo je počeo jezikom da mi jebe pičkicu. Posle nekoliko uboda jezikom sam svršila i ko mačka ispuštajući zvukove. Uhvatila sam ga za kosu i nabila mu glavu još više na pičkicu. Nije prestajao. Sad mi je uterao dva prsta i počeo me njima jebavati tako brzo da mi je dao još jedan snažan orgazam da sam se prosto izgubila negde. Pičkica mi je sva utrnula i stiskala se i grčila iako je izvadio prste iz nje. Više nisam mogla da izdrim tako sam žarko htela biti jebana i rekla sam mu:

- Čika Ivane jebi me ja više, ne mogu da izdržim.

Palac mi je gurnuo u pičkicu i vrteo njime, a kažiprstom i srednjim drkao po mom klitorisu dok je drugom rukom izvadio ve dignutu veliku debelu kurčinu. Na kolenima se više primakao fotelji i navukao kožicu ispod koje je izleteo veliki šiljati crveni glavić, kao neka velika jagoda i počeo ga trljati kroz moju pičkicu. Sve je razgrtao špičastim crvenim glavićem i vlažio ga mojim sokovima i rekao mi:

- Ako te bude bolelo kaži mi da prestanem.

I počeo je glavićem lagano da probija moju usku pičkicu. Glavić je ušao nekako i počeo je polako da ga vadi i stavlja sve više prodirući svojom debelom velikom kurčinom u moju malu rupicu. Širio me lagano i ubadao kratkim ubodima. Mislim da ga nije ni do pola uterao a ja sam ciknula i svršila stisnuvši ga i grebući po njegovim jakim rukama. Još bolje ovlažena nakon svršavanja prodro je još više i lakše. Al me bolelo! Nisam htela da kažem ipak ništa - tako mi je pičkicu proširio debelom kurčinom. Mislila sam da će mi pući. Ubadao me jače al ga nije celoga uterivao. Rekao je da ne sme da sam još uska za njega.

Debela velika kurčina je bila oko 15 santimetara u meni al mi je razdirala pičku svakim ubodom. Ubrzavao je, cvilela sam suznih očiju i vrtela guzom. Ubrzavao je i dao mi još jedan orgazam i posle nekoliko jačih uboda cičala sam i onda ga je izvadio i isprskao mi šumicu i stomak toplim mlazevima sperme a ja sam osetila prazninu u pičkici. Volela bih da je u mene svršio ali ovo je bilo prvo jebanje sa komšijom koji je malo i pazio bio nežan nije mi ga čak celoga ni uterao. Da je znao da se već jebem mislim da bi me pocepao al ovako je bio nežan.

Uzela sam u ruku tu veliku mesnatu debelu kurčinu bio je deblji od moje rukice. Nisam ni mogla da ga rukom obuhvatim

Pravila sam se da ne znam da drkam i teglila sam ga namerno i lomila i još nije gubio čvrstinu i dužinu iako je svršio. Htela sam ga i popušiti ali sam mu se podala kao nevina devojka koja ništa nije znala. Koja sam mudra kurvica bila nameravala sam ga još veoma dugo imam, ali neki drugi puta. Ivan me zamolio da nikom ne pričam šta smo radili naravno da ne bih jer je bio najbolji tatin prijatelj koji me je jebao a i najstariji koji me je jebao.

Ivan je kurac strpao u gaće a ja sam i dalje sedela zavaljena i raširena u fotelji isprskana spermom koju sam trljala po pičkici i stomaku, a on me gledao i uživao gledajući mlado meso u kojem je maločas bio. Predložio mi je da me sutra ujutro povede na planinu na izlet što sam jedva dočekala ali da me pokupi na izlazu iz mesta da ga neko ne vidi sa mnom. Otišao je kući a ja sam i dalje zadovoljno trljala spermu po telu i pičkici i mazila malo bolnu pičkicu.

Ujutro sam obukla teksas minjak kratki i kratku maju na bretele da mi se video ceo stomak bele gaćice, patike, sunčane naočare, mali rančić i natrpala koje gaćice, maramica, uložaka. To uvek nosim i neku šminku, mada se nisam puno šminkala. Bila sam lepša bez šminke, prirodna. U 9 sati na samom izlazu iz mesta naišao je Ivan sa svojim kolima i pokupio me.

- Idemo na Igman, u šumu, na čist vazduh - rekao mi je Ivan.

Odvezao nas je negde u divljinu, u šumu ali gde je bila mala livadica u suncu.

- Možeš slobodno da se sunčaš.

Stari lisac je jedva čekao da se skinem. Naravno odmah je prostro ćebe na travu i ja sam u trenu bila gola i ležala raširena da se sunčam a i jedva sam čekala da počnemo, da mi zabije tu mrcinu do jaja taman crkla. Jao on mi je nakupovao svega - sokova, slatkiša, svega. Nosio je i onaj mali frižider i samo me zapitkivao hoćeš ovo ili ovo. Ja mala kurvica ne trošim vreme rekla sam mu:

- Čika Ivane hoću da naučim da pušim kurac. Daj izvadi ga da naučim.

Stajao je, skinuo šorc i izvadio mlohavu debelu kurčinu koju čim sam dohvatila rukom počela je odmah da raste i kruti se. Pitala sam ga kako i pravila se luda kao da nisam nikad to radila a on mi je rekao da ga uzmem u usta i sisam polako i oblizujem mu glavić. Ja sam mu ga prvo malo ko fol nespretno drkala. Digao mu se potpuno u celoj dužini i debljini. Uzela sam ga polako u usta i sisala vrtela jezikom po glaviću i celoga oblizivala i gutala ga. Ali nisam mogla celoga, možda više od pola mi je moglo stati u usta. Debela kurčina mi je raširila i ispunila mala usta i počeo me jebati u usta. Uhvatio me za kosu i nabijao mi ga jedva sam disala samo kroz nos jer mi je usta potpuno zapušio kurčinom ubrzavao je i osetila sam da mi ga jače nabija i počinje se trzati u ustima i špricati mlazeve sperme u moje grlo. Imala sam puna usta kurca i sperme koja mi je klizila niz grlo kad je sve istresao. Izvadio ga je i rekao da progutam. 

Sve sam progutala i oblizala mu veliku debelu kurčinu i posle zalila sokom da isperem svu spermu iz usta

Legao je do mene i izvadio ulje za sunčanje i počeo me trljati. Samo sad sam ležala potrbuške trljao me celu uljem ali najviše guzu i između nogu po pičkici. Posle sam se okrenula i namazao me je spreda najviše po sisicama i pičkici i onda počeo da guta i doji moje male sisice. Lagano mi grickao male bradavice koje su iskočile i grickao sise. Lagano i cela mu je mogla u usta stati. Dugo ih je obrađivao i dojio dok sam se ja vrpoljila i stenjala. Onda mi je raširio noge i izvadio kondom i nabio ga na veliku kurčinu. Nabio ga je na više od pola kurca. Možda mu je mali kondom.

Trljao je glavićem. Bila sam vlažna. Kliznuo je veoma lako ali ne ceo i počeo me ubadati. Držala sam ga za ramena i jaukala i cvilela. Ubadao me dugo. Dva puta sam vriskala dok sam svršavala dok mi ga nije naglo nabio do jaja. Urlala sam i vriskala, plakala grebala ga on ga je sve jače nabijao. Ja vrištim i svršavam. Bol mi dere pičku. Svakim ubodom vrisnem:

- Majko mislila sam umreću nabijena na kolac koji me razdirao iznutra!

Ubrzao je i ispalio. Osetila sam kako se trza i izbacuje spermu u kondom a bol mi je razdirala pičku. Trpela sam i čekala da ga izvadi i odgurivala ga sa sebe tek kad mu je omlitavio izvadio ga je i kondom pun sperme svukao sa njega. Uvalio mi ga je u usta da ga obližem. Oblizala sam ga sočno i legla skupljena da mi bol u pički prestane. Rasturio mi je pičkicu. Obletao je pitao:

- Boli li?

- Malo.

Nudio mi je sokove, sendviče, slatkiše.

- Još koji puta da te pojebem i više neće da te boli.

Bol je posle kratkog vremena prestala. Samo mi je pičkica trnula al sam još želela tu kurčinu u sebi. Ivan je legao i nadrkao ga, stavio kondom. Nisam mu htela reći da pijem tablete jer nije znao da se jebem. Za njega sam bila nevina i prvi me je on probušio. Molio me da mu sednem na kurac. Prišla sam i polako kleknula iznad kurca on ga je polako uveo i lagano me spuštao na njega i povukao me na sebe i ja sam pocela isto da hvatam ritam i polako se sve vise nabijam na kurcinu naglo me je navukao da sa vrisnula mislila sam probio mi u stomak svako spustanje do kraja nanosilo mi je jaku bol a i veliko zadovoljstvo svrsavala sam ko luda a sve vise sam se nabijala dok me nije cvrsto uhvatio i poceo krvnicki ubadati vriska i kuknjava se cula od mene i jauci dok sam pnovo zajedno sa njim svrsavala divljcki trgajuci svoje sisice od zadovoljstva bol mi je umanjila sisla sam sa kurca koji je vec spao i otisla da piskim koji metar dalje bolela me je i dok sam piskila.

Bila sam sva znojava od jebanja i morala sam se malo odmoriti. Malo sam jela i pila vode, slušala muziku sa vokmena dok mi je Ivan lizao pičkicu koja više nije osećala bol, samo zadovoljstvo. Neko vreme sam odmarala i uživala dok me lizao. Onda me je okrenuo i rekao da kleknem na kolena i na rukama da me još jednom pojebe zguza da i to isprobam. Mada sam se jebavala već uveliko, al ovoliki kurac nisam nikad primila još da me boli. Pa sam mu sve udovoljavala. Naguzila sam se on je kleknuo iza mene i polako trljao kroz pičku kurčinom al bez kondoma i polako ga uvodio u moju užarenu pičkicu.

I počeo lagano da ga vadi i stavlja. Krčio je prolaz bilo mu je teže bez kondoma da prodire u rupicu i kad ga je uterao skoro celoga počeo je da mi nabija ritam. Velika jaja su lupala po mome klitorisu što me još više nadraživalo onda me je naglo stisnuo za kukove i počeo da me ubada jako zabijajuci ga do jaja, celoga ko konj. Urlala sam, nisam se mogla oteti sa toga kolca koji ja zabijen u meni sve više i jače nanosio bol i vrisku i svršavanje.

- Boli! - govorila sam.- Boli, vadi ga.

A on je još više i jače natezao moju malu pičkicu plačući vrištim dok ga nije izvadio i isprskao mi guzu i leđa. Rekao je:

- Više neće da boli. Primila si ga do jaja, čitavih 22 centimetra.

Brisao mi je suze i mazio mi vrat i balavio ga da se iskupi za grubost i bol koju mi je nanosio. Dojio sise i ponovo lizao pičkicu samo da me umiri, dok sam u sebi govorila - još ćeš ti dugo da me jebeš, ima vremena ovo je tek početak.

- Rasturio si mi pičkicu - ipak sam izgovorila.

NAJVAŽNIJE DANAS

HOROR U FILADELFIJI: Brutalno ubijen mladić (25) srpskog porekla, ubice snimljene (VIDEO)

DR JOVANOVIĆ OBJAŠNJAVA: Odgovori na 10 najvažnijih pitanja o VAKCINACIJI

DANAS JE SVETI SILVESTER: Svetitelj koji štiti poljoprivrednike, poštuju ga i pravoslavci i katolici

Pičkica mi je bila sva modrih usmina i natekla. Više se taj dan nisam jebala. Bilo mi je dosta, treba se priviknuti na ovu veliku debelu kurčinu. Ima vremena, biće on još mnogo puta u njoj. Tako sam se sa komšijom jebavala povremeno u mesec-dva krišom da nas neko ne vidi ili ne sazna. Rekla sam mu da sam se počela jebavati sa momcima i da pijem tablete što mu je bilo drago da može da me puni ali od tada sam ja bila glavna i morao je da radi sve što sam ja želela. Nekad mu nisam dala ni da me jebe samo da me liže i prstima zadovolji. To mu je bila kazna za moju bol koju mi je nanosio u našim prvim jebavanjima. Nije me guzio samo dok je trajao rat jer je on ostao u Federaciji. 

Posle kad smo ja i mama vratile stan, opet mu povremeno dam pičkice. Ali više me ne boli kao pre. Sad uleti ceo odjednom i ponekad kad dođem da obiđem stan ponovo me žestoko pojebe iako je u godinama. Jebe bolje i duže nego većina momaka, a možda mi je i mamu jebavao jer je ostala udovica i željna kurca. Ali ni nje nema više pre koju godinu i nju je pokosio infarkt tako da sam sama živim u RS-u, u našoj vikendici tamo radim u Istočnom Sarajevu a ponekad boravim u Federaciji u ovom stanu i u njega ponekad dovedem ponekog jebača. Ako nema niko ima komšija Ivan da udovolji mojim željama i potrebama i tu mi je pri ruci za sve popravke i opravke zaliva cveće, provetrava stan, poplaća račune, pa mu dam kad navratim novac ili ostavim unapred. Sad ovih dana mi je krečio stan. Sutra idem da vidim kako je uradio a i da malo okusim debelu kurčinu u pičkici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti