5°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

KOMŠIJINA MALA ĐAVOLICA Širio sam je kuglicama, posle debelom batinom

U 15 godina braka nikad nisam prevario ženu, mada je prilika bilo, naročito na poslu gde je flerta i nabacivanja bilo koliko hoćeš. Stres na poslu je tražio ispusni ventil, pa je bilo dosta uredskih afera. Ja nisam popustio, prvenstveno što sam bio veran ženi, a s druge strane imali smo seks svaki dan i bila je samo takva riba.

Ovo što se desilo bilo je pravi šok za mene, ali i nekakvo otkrivanje zabranjenog voća, pa se može reći da sam postao zavisan. Komšijinu ćerku Mariju sam znao kao klinku. Rodila se nekako kad sam se ja vratio iz one bivše vojske, pa se potrefila velika fešta, jer smo bili odlične komšije, a njen otac je bio vršnjak mog starijeg brata.

I nakon svih tih godina, ja sam ostao u porodičnoj kući, dok se brat odselio, a i sad navrati sa svojim čoporom na rođendane i pokoji vikend da pogledamo tekmu ili dođu na roštilj, jer oni to u stanu ne mogu. I tako sam ja gledao Mariju kako raste, koji put bi nam pričuvala naše klince kad bi žena i ja išli u bioskop ili pozorište, a to leto je završila srednju i sa svojih upravom napunjenih 18 bila je prava riba.

Doduše ja je nikad nisam tako gledao, mada čisto sumnjam da se ijedan muškarac ne bi okrenuo za njom. U zadnje dve godine bi znao da je uhvatim kako me nekako odsutno posmatra, a onda bi se trgla nasmešila i samo zacrvenile. Iskreno, nisam obraćao pažnju na to… a trebao sam.

I tako sam ja sad bio na godišnjem, žena je još radila, a klinci na raspustu kod njenih na moru. Izvalio sam se na ležaljku u vrtu, djelomično zaklonjen iza visoke drvene ograde i drvoreda čempresa za koje sam govorio da ću ih iseći, jer su bili legla komaraca, ali žena nije htela ni da čuje o tome.

Znao sam da ponekad voli da se sunča gola, pa su joj služili kao paravan. Sad sam ja ležao izvaljen, go, sa limenkom hladnog piva. Nisam se bojao pivskog stomačića, jer sam bio dosta aktivan i imao sam poprilično isklesano telo za svojih 37 godina.

Lagano sam dremuckao uživajući toplini sunca na svom nauljenom telu. Čak sam i kurac namazao da ne izgori. Mislim da sam zaspao, jer sam se trgnuo kad sam osetio nešto oko svog međunožja. Pogledao sam na niže i video Marijinu glavu iznad mog kurca, tj svoj kurac u njenim ustima. Ukočio sam se i tiho prosiktao:

–  Marija! Šta radiš? - samo me pogledala i nasmešila se, pa mi pustila već dobrano dignuti kurac.

– Jutro... videla sam da je počeo da se diže, pa ga nisam htela da popusti - rekla je nekako nevino uz najslađi izraz lica koji je mogla staviti, ali sam svejedno bio u šoku.

– Ali znaš da ne možeš samo tako doći - i stao sam pokazujući na svoj kurac i nju ostavši bez reči, ali nije ona bila bez reči.

– Misliš na to da ti ga ne mogu popušiti? -rekla je nakrivivši glavu na stranu i gledala me svojim smeđim očima dok je pomerala pramenove duge kose koja joj je padala preko lica.

– Da... to... - bio sam iskreno šokiran njenim odgovorima, te kako je bez problema prešla u razgovoru sa mnom na ‘Ti’.

– Pa ja to čekam već dve godine, a da si imalo pratio primetio bi da te već dugo želim i želim da osetim tvoj kurac - rekla je i liznula moj napeti kurac, pa sam se samo stresao kad je pogodila onaj deo gde se spaja prepucij sa glavićem.

Zatim se polako ustala i skinula svoje kratke pantalonice i sa njima gaćice, te sam ugledao njenu picu sa tankom crtom tamnih dlačica na njenom brežuljku. Polako me opkoračila i stala iznad mog lica, te se polako spustila sa picom na moje lice.

Osetio sam miris njene mlade i nerazjebane pice u svom nosu, a video sam da je već i vlažna. Trenutak sam razmišljao, a onda sam pukao i sam sebi rekao ‘Jebi ga, sama se nudi’ kao opravdanje i isplazio jezik, pa sam počeo da je ližem. Samo je prigušeno zastenjala i zabila mi prste u kosu. Učinilo mi se da nikad nije dobila kurac u svoju picu niti da ju je iko ikada lizao.

Uhvatio sam njenu čvrstu i malu guzu, te je počeo žestoko lizati i gurati joj prst u picu. Stenjala je i tresla se iznad mene, a onda počela svršavati uz lagani jecaj, a iz nje je procurilo prilično. Čekao sam da se smiri i onda je odmakao i ustao sa ležaljke, te sa dignutim kurcem uhvatio je za ruku, te kad je pokupila svoje pantalonicd i gaćice poveo prema kući.

Ušli smo u hlad kuće i upitao sam ju da li se već jebala, a ona je samo odmahnula glavom, pa sam otišao do kupatila i vratio se sa peškirom i kondomom. Odvukao sam je u kuhinju, stavio peškir na veliki pult nasred kuhinje i polegao je gore na leđa, a ja sam stavio kondom. Uhvatio sam je za noge i raširio ih, te polako ugurao kurac u nju.

Stenjala je i trzala se, jer je bila jako uska iako je bila podmazana. Polako sam ulazio u nju i onda ga samo naglo zabio. Vrisnula je i stisla se kad sam joj skinuo junf, a malo krvi se videlo na kondomu. Nisam ga vadio već sam se počeo zabijati u nju držeći joj noge u vazduhu. Uskoro je njeno bolno jecanje prešlo u pohotno dahtanje i neko nerazumljivo:

– Aaaahhhmmmm... mmmaaaa... mmmm... daaaaaaaa... iiiimmmmmm...

Nisam je shvatio, ali sam znao da uživa i nastavio sam se zabijati u nju. Širio sam joj picu svojim kurcem koji je bio zavidne debljine, sa nekih devetnaest centimetara dužine. Sad je samo tiho stenjala dok je meni curio znoj niz leđa, a onda sam eksplodirao i napunio onaj kondom zavidnom količinom sperme. Pitao sam se odakle mi sve to, ali mora da je Marija bila razlog. Nisam ga vadio, već sam je i dalje jebao dok nije i ona uskoro svršila.

Nakon toga se polako opustila i ja sam skinuo kondom bacivši ga u kantu za smeće, dok se ona polako oslanjala na drhtave noge. Odveo sam je do kupatila, pa sam joj pomogao da opere svoju krvavu picu, a onda se obukla i otišla nakon što sam dobio vruć poljubac od nje. Svidelo mi se sve to na neki čudan način, a od tada mi je svaki dan mog godišnjeg dolazila i jebao bi je celo jutro.

Uživao sam u njenom čvrstom i mladom telu sve više, a bila je željna istraživanja i bila je gladna seksa, još kako. Trudio sam se udovoljiti svim njenim zahtevima, pa smo koristili i raznorazna pomagala. Za sada ga još nije htela u guzu, ali bez problema bi ihvatila kuglice i dildače u njega dok bi joj ja širio picu kurcem.

Nakon nekog vremena smo prestali koristiti kondome, a ja sam joj sve češće punio picu spermom ili bi joj svršavao u usta, jer je obožavala ukus sperme i kad bi joj mlaz šiknuo odmah u grlo. Trajalo je to sve do jeseni kad je otišla na faks.

Povremeno kad bih išao zbog posla navratio bih do nje i napunio bi joj picu, ali i to sve ređe, jer je sad imala nekog dečka. Na kraju mi je rekla da jedva čeka opet leto, a tada ćemo se samo nas dvoje zabavljati. Nisam baš siguran u to, ali pričekati ćemo leto, pa da vidimo.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti