10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

KOMŠINICA REŠILA DA NAGRADI NJEGOV MOLERAJ! I njoj je udario glanc!

Svaki čovek na svetu mašta da pojebe svoju komšinicu. Ta mašta nekad zauvek ostane u snovima, a nekad se i obistini, kao u mom slučaju. Imam 24 godine i već dugo marstrubiram nedugo posle susreta sa tom komšinicom. Iako imam devojku koju redovno jebem.

Komšinica se zove Milica, ima 21 godinu, i po zanimanju je student medicine. Ima plavu dugu talasastu kosu, grudi neka četvorka, a guza kao iz snova. Svaki normalan muškarac izdrkao bi čim pomisli na nju. Em da ne dužim više: Bio je to period kada se se priprema slava, tačnije period 7 dana pre Aranđelovdana. Ona slavi tu slavu. Pet dana pre slave zamolila me da joj okrečim dnevni boravak. Naravno da sam pristao. U dogovoreno vreme sam  pokucao na vrata. Kada sam otvorio imao sam šta i da vidim. Tek što je ustala. Bila je u tankoj spavaćici, sa dubokim dekolteom, a izvanredne noge su moj pogled odvukle sa dekoltea. Samo se nasmejala i rekla...

- Komšija uđi, šta si se ukipio?

Pošao sam za njom u dnevni boravak. Rekla mi je da se raskomotim i da se udobno smestim. Predložila je da nešto popijemo, što sam i prihvatio sa zadovoljstvom. Rekla mi je da je njena mama otišla kod svoje sestre da umesi i njoj kolače i da će biti sama dva, tri dana. Nehotično mi se gornja usna pomerila, a ona se samo nasmejala uz komentar:

- Komšija, šta smeraš ti?

Čim je to izgovorila kurac mi se počeo dizati. Otišla je po piće i počeli smo neobavezan razgovor. Sela je tik pored mene i počela da me zapitkuje o mom seksualnom životu. Odgovorio sam joj na par pitanja i kurac mi se stvrdnuo kao kamen. Pitao sam je kakav je njen seksualni život, a ona istog trena kaže da je loš, i da je mene najviše zbog toga pozvala da dođem k njoj. Pogled je usmerila ka mom kurcu, i ugrizla se za usnu. Znao sam da ga hoće i već u narednom trenutku moja ruka je bila ispod njene spavaćice. Pička joj je bila mokra. Odmah sam joj uvalio žvaku, a ona je stavila ruku u moju trenerku i počela je da ga drka. Skidao sam je polako, dok nije ostala samo u gaćica. Skinula mi je trenerku zajedno sa gaćicama, i stavila ga u usta i pomahnitalo počela da puši, nedugo zatim je rekla:

- Jebi me, molim te stavi ga, razvali me molim te.

- Lezi!

Ušao sam glavonm među njene noge i počeo sam da joj ližem vrelu pičku, ona je vrištala, orgazmi, serijski su počeli da je drmaju. Molila me da je jebem. Posle desetak minuta rekao sam joj da se naguzi da joj uvalim s guza. Odmah me je poslušala. Polako sam ušao u nju, a ona kao da ga je progutala, toliko je bila vlažna. Krenuo sam sa jakim ritmom, brzo i silovito a ona je govorila:

- Tako je jebaču moj, još jače me jebi, željna sam kurca, to zabija ga jako, molim te, nemoj da prestaješ.

Rekao sam joj da me zajaše što je i učinila. Sada je ona diktirala tempo, nabijala se nehumano i silovito, kao da joj je zadni seks u životu, ja sam bio pasivan, sav posao je ona radila! Vrištala je, molila da ne svršim, pa onda malo usporila da se to ne bi i desilo. Rekao sam da siđe i da probam da je jebem stojeći. Pribio sam je uz zid i malo joj podigao nogu, navlačio sam je silovito, ulazio jako, ona je samo izdizala dupence kako bi ga što više i dublje primila. Rekao sam joj da sam skoro gotov, a ona me zamolila da joj ga stavim u usta. Naravno da sam to i uradio, strpao sam joj ga do grla i počeo silovito da špricam spermu duboko u grlo. Malo se zagrcnula. Pitao sam je da li je dobro.

- Naravno, posle ovoga se odlično osećam, hvala ti puno.

- A kad ćemo krečiti?

- Dođi sutra u isto vreme.

Nasmejala se. Otišao sam srećan i zadovoljan kući.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti