4°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

CARICA STRASTI Spustila se na kolena, i igrom ga dovela do vrhunca

Njeno ime, Zara, zazivalo je lepotu, ali i užitak koji nagoveštavajući savršeno oblikovano, nikakvim trendovskim izgladnjivanjem nagriženo telo žene. Privlačna i poslovno mudra, osigurala je lagodnu egzistenciju. Iskonska hedonostkinja mogla je da se prepusti svim svojim strastima koje je, na sreću muškaraca čije je poglede halapljivo upijala, često upražnjavala.

Zara je, iskusili su samo retki srećnici, carica jebanja. Te večeri, iscrpljena dnevnim obavezama koje ležu na ramena savršeno odgovornih sekretarica, jer to je, uistinu, i bila, požurila je kući. Sama. Svoje duge noge produžila je s nekoliko centimetara visokim potpeticama, laneni minić sive boje prekrivala joj je, doista tek, savršene i izazovne guzove, a ispod bele košulje nazirale su se čipkastim grudnjakom ukroćene oble lepotice, koje su u ritmu brzog hoda lelujale u prohladnom jesenjskom sumraku. Ugodan miris kestena nagoveštavao je, bila je uverena, mirnu večeru uz televiziju. Zara ne bi postala to što jest da, još kao tinejdžerka, nije otkrila užitak pornića kojih je, nakon niz godina strastvenog kolekcionarstva, imala zavidan broj.

PROČITAJTE JOŠ

SASLUŠANJE O SILOVANJU: Milena Radulović stigla u Palatu pravde

DOKAZI SPREMNI: Niš tuži NATO, potraga za pravdom obolelima od KANCERA

U svetu do sada vakcinisano 46,2 miliona ljudi u 51 zemlji

Gurnula je ključ u bravu, drsko u jednom potezu, kako je to obično činiti s nabreklim kurčevima koji su prodirući duboko u nju otključavali prostranstva uživanja, popraćena krikovima, jer Zara je, znali su to svi u komšiluku, bila glasna. I te kako glasna. Kliznula je u mračan hodnik i već s ulaza pustila minić da padne. Napete tanga gaćice morala je da izvuče iz stražnjice. Za samo nekoliko trenutaka bila je gola. Hladan vazduh naterao je njene bradavice da pogledaju u vis. Kada je u čas bila puna. Kupku je začinila s nekoliko kapi omiljenog lavandina ulja, uronila je duboko i sklopila oči.

Telo joj je bubrilo pod vodom. S iznenađujućom strpljivošću počela je nežno da se dodiruje. Mekim dlanovima, i svojim poput pijanistice prstima, plesala je oko grudi, potom sve niže, sve dok nije stigla do vodom i strašću navlažene mačkice. Voda je polako oticala, a posve glatko izbrijana lepotica izranjala, puštajući mlazove ugode napaljene prstima i vrelom vodom. 

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

ŠEKLER OBJAŠNJAVA: Važno je da vakcinacija ne traje godinu dana

ZVANIČNA POSETA BUGARSKOJ: Selaković se poklonio moštima kralja Milutina

RUSKI GENIJE Pravi čudo od prljavštine (FOTO, VIDEO)

I, kada se već gotovo dovela do vrhunca, njenu igru prekinula je uporna zvonjava na vratima. Mokre kose, nabubrelih usana, natečenih bradavica, zagrnula je telo koje je isparavalo od vrele vode svilenim haljetkom. Njena razbuktala požuda nije se mogla sakriti. Na vratima je stajao komšija koji je svoje vojaerske sklonosti prikrivao vrlo providnom lukavštinom. Navraćao je često da pozajmljuje šećer, brašno, sijalice, novine, a, otkako su se zbližili, i porniće. Navraćao je strpljivo, čekajući svojih pet minuta. Čim je odškrinula vrata znao je da je ugrabio priliku.

Bez reči pritisnuo ju je uza se, kako bi mogla da oseti dobro nabijenog malca koji je poskakivao i na sam spomen njenog imena. Nije se bunila. Jezikom, kojim je uvek nespretno petljao kada bi upadao u njen stan, na njeno iznenađenje, lascivno joj je oblizao uvo. Njegove ruke nisu mirovale, već su mesile njenu vrelu i na sve spremnu guzu. Rastvorio je razbludne butove i vođen kapljicama vode koje su olakšavale šetnju skrivenim predelima njenog tela, ugurao prst u zadnji otvor.

NARODNA MEDICINA

UPOZORENJE RADIVOJA LAKIĆA LAKIJA! Ako vam često lupa srce ovo je uzrok!

OVAJ LEK UBIJA KORONU! Dr Nenadić: Može se kupiti u apoteci! I još ga ima!

ČUDO OD BILJA! Dr Dražić otkrio dva narodna recepta za imunitet i detoksikaciju

ZDRAVLJE IZ VILENJAKOVE APOTEKE: Doktor Neđo otkrio recept protiv povišenog krvnog pritiska! (RECEPT)

Prodorno pokrenulo je lavinu strasti. Vrteći guzovima oslobodila se prsta i spustila na kolena. Rvajući se s rajfresusom na pantalonama zgrabila je njegov penis. Strpala ga je, bez milosti, duboko u usta, nepcem snažno stružući po njegovu vrhu. Žurno ga natežući, želela si da je osiguraš što čvršće koplje. Trljajući pičkicu uz njegovu nogu, i ostavljajući mokar i mirisan trag, prisilila ga je da stažnjicom dodirne hladne pločice. Hladnoću nije ni osećao, jer uzvratila mu je divljim poskocima popraćenim glasnim krikovima.

- Daj, daj kurca - vapila je, ne dozvoljavajući mu da dođe do reči.

I taman kada je sa žaljenjem pomislio da će svršiti, stala je naglo kao što je i počela. Izazovno se smešeći raširila je noge i punudila mu caricu kojoj bi svako robovao. Komšija, inače spretan na jeziku, iskazao se oblizujući njen pobesneli klitoris, koji se mahnito propinjao tražeći zadovoljstvo. Nakon što su se njeni sokovi i njegova slina sasvim izmešali, poput pastuva ugurao je kurac i divljim ubadanjem, popraćenim ječanjem, koje je i sam znao osluškivati, doveo ju do vrhunca. Olakšan, jer dobro je obavio zadatak, izvadio je nabrekli ud i prosuo seme po njenom ženstvenom stomačiću i po napetoj koži koja je mirisala na lavandu i strast.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti