Izvor:
01.02.2017 u 07:09
0

LIZAO JOJ JE BRADAVICE, A ONDA… Ovako je MILFAČA istrošila STUDENTA!

Jednom prilikom dok sam bio u klubu slučajno sam se sudario s jednom gospođom zbog velike gužve, odmah sam joj se izvinio. Kad sam video da mi se nasmešila uzvratio sam osmehom, rekla je da nema veze i da razume. Imala je 34 godine i bila je jako zgodna, plava kosa, odlične figure, a obučena kao prava dama. Nosila je crnu haljinu do poda i crvene štikle. Otišla je svojim putem i ja svojim. Kroz noć sam je sreo još jednom, samo smo se pogledali i nasmešili jedno drugom. Kada je odlazila, pružila mi je papirić i pozdravila me. Pogledao sam papirić, a na njemu je bio njen broj i poljubac od ruža. Ostao sam još malo s društvom, ali celu noć sam mislio na tu ženu.

Kada sam došao kući odmah sam ju nazvao, javila se i pitala ko je, kad sam joj objasnio ko sam odmah je promenila ton razgovora iz ozbiljnog u opušteniji i vedriji. Popričali smo malo i rekao sam joj da mi se sviđa. Ona me pozvala sutradan kod sebe da provedem dan s njom. Nisam odbio, rekao sam da bi bilo lepo. To sam i napravio, kada sam se probudio sutradan, sredio sam se i otišao kod nje. Dočekala me u kućnom ogrtaču i ponudila me kafom koju je upravo skuvala, normalno pristao sam na kafu. Nakon kafe me ponudila doručkom i zamolila da joj dođem pomoći u kuhinji. Kad sam došao u kuhinju ona je počela rezati voće, ja sam joj samo prišao s leđa, i poljubio ju u obraz. Zatim sam ju počeo ljubiti po ramenu i polako joj skidao kućni ogrtač. Kad je skliznuo s nje, okrenula se i poljubila, počeli smo se ljubiti strastveno, a u isto vreme mi je polako počela otkopčavati i skidati košulju.

Počeo sam ju opet ljubiti po vratu, ramenu i prsima. Zatim sam joj skinuo grudnjak i počeo joj ljubiti grudi. Bile su lepo oblikovane i meke. Cuclao sam joj bradavicu i vrtio jezikom po njoj. Zatim me odgurnula i kleknula na pod, otkopčala mi je pantalone i počela mi drkati kurac da se ukruti. Kad je postao tvrđi počela ga je lagano lizati. Lizala je glavić, pa malo celog, a zatim i muda. Počela ga je pušiti duboko, koliko god je mogao ući. Izgledala je prelepo dok mi je pušila kurac. Znala je što muškarcu odgovara pa je tako i pušila. Zatim je ustala, ja sam je nagnuo na radnu površinu kuhinje, svukao joj gaćice i počeo lizati njenu picu. Bila je jako ukusna, već je bila vlažna i mogao sam osetiti nezine sokove. Ulazio sam jezikom u nju i lizao je tako celu.

Nisam više mogao čekati i brzo sam ustao i stavio svoj kurac u njenu picu. Počeo sam polako i jebao sam je polako dok ona sama nije potvrdila da voli brže. Dok sam ulazio u nju raširio sam joj guzu s obe strane i gledao kako moj kurac ulazi u nju. Svaki put kad je ušao skroz izustila je: "Ah.. . ". Pohvalio sam ju kako lepo izgleda i kako je njena pica mladelačka i uska, bila je sretna zbog tog komplimenta. Rekla je da ubrzam malo i to sam i napravio. Počeo sam brže ulaziti u njenu picu. Dok sam ulazio tako u nju njene grudi su trljale hladnu radnu površinu što je ukrutilo njene bradavice i davalo joj više užitka. Dok sam je jebao tako brže njena guza se tresla od mojih naleta telom. Lep prizor. Počela je sve više stenjati i rekla da ne stajem. Nastavio sam je jebati tim tempom.

Zatim sam ga izvukao iz nje, okrenuo je i poljubili smo se. Zatim sam je polegao na leđa i podigao njene noge na svoja ramena. Stavio sam kurac opet u nju i počeo je tako jebati. Sada san mogao još dublje ući u nju, a istovremeno sam je gledao u facu i video sam kako uživa. Rekla je: "mmm.. . dobar si ti.. . ah.. mmm.. . da.. . ah.. .. samo.. . mmm.. . samo nastavi.. . ". Nastavio sam je tako jebati i čak sam malo ubrzao. Bio je užitak gledati kako njene grudi poskakuju od mojih naleta u nju. Nisam mogso odoljeti, a da ih ne počnem mesiti. Mesio sam joj grudi dok sam svojim naletima ulazio u nju. Ubrzao sam još više, a zatim sam brzo izvadio iz nje i svršio joj po trbuhu. Nisam hteo da ostane bez orgazma pa sam se spustio niže i počeo joj gurati prstiće u picu dok sam joj istovremeno lizao klitoris. Uskoro je počela glasno stenjati i svršavati. Uhvatila me za glavu i držala dole, a ja sam nastavio lizati njen klitoris. Pošpricale su me njeni sokovi po licu, a ja sam se oblizao i rekao joj da je bilo odlično, ona je kroz uzdisaje rekla da se slaže s time.

HappyTv.rs
Foto: weloversize.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter