RAZVALJENA I SREĆNA: Moja ri**** je prštala kao vatromet...Volela je tako grubo a strastvenoo...!

 

Ja, moje prijateljice i prijatelji taj dan radili smo roštilj. Kada je sve bilo gotovo jeli smo. Nakon tri sata prijateljice mi kažu kako idu doma i još neki prijatelji. Ja sam im odmah rekla da još ostajem tu na plaži jer je noć tek počela za mene. Nije znao nitko na šta sam mislila ali ja znam, želim dva muškarca i želim se ovu noć poseksati.

I naravno, iako sam ih nagovarala da ostanu nisu htjeli. U samo par minuta ostala sam sama. Ležim i promatram na nebu zvijezdice. Na sebi sam imala samo kupaći kostim (crne boje). Dignem se i odlučim prošetati plažom.

Čujem glasove nečije, to je dobar znak. Ugledam dva muškarca, pričali su i bili su sami. Nisam ništa napravila, legla sam malo dalje od njih i promatrala zvijezdice. Naravno da sam ih pogledavala da to ne primjete. Baš su bili mmm, obojica skoro pa goli. Gledam ih opet, uf… tako ih želim. Primjetili su da ih gledam, pogledi su nam se sreli.

Prilaze mi, dolaze. „Hej mala.” Gledaju me obojica i smiju se. „Večer, kako ste?” „Dobro smo ti mi, nego vidimo da nas gleda netko stalno pa da vidimo te izbliza malo.” „Malo ili puno?” „Pa…. puno.”

Obojica su se stalno smješkala. Jedan je niži a drugi malo viši. Jedan je ćelav a jedan ima smeđu kosu. Gledam ih izbliza, dobri su. Želim ih. Kako ih želim, želim im skinuti bokserice i da im kurčevi izađu van. Uf…

Jedan je sjeo sa moje lijeve strane a jedan sa meni desne. Pružili su mi ruke i predstavili su se. Ovaj viši sa smeđom kosom zove se Marko a Luka se zove ovaj što je ćelav i niži. „Ja sam Ana”, kažem.

Nisam više mogla izdržati, potežem prvi potez ja. „Sada ću malo leći i gledati zvijezdice”, kažem im to ja. Legla sam i zatvorila oči. Osjetim nečije ruke na mom trbuhu, lagano se trznem. Osjetim kako su druge između mojih nogu, maze me te ruke. Druge ruke idu prema mojim sisama lagano. Uf… Otvaram oči i pogledam ih. Marko je rekao: „Mala daš li pičke, guzice i sisice?”

Nasmijem se i kažem dam to sve ali imam jedan uvjet prije toga. „Koji?”, pitaju me obojica to. „Skinite vaše bokserice i kleknite. Napraviti ću nešto o čemu već dugo maštam.” Skinuli su se i kleknuli. Sada ide moj potez.

Došla sam do njih. Jedan kurac sam držala u jednoj ruci a drugi u drugoj. Drkala sam njihove kurčeve. Jedan je bio manji a drugi dosta debel i manji isto. Lijepo su im stajali, uspravno. Postali su tvrdi u mojoj ruci.

Sada sam mjesila njihova jaja. Sada ću jedan po jedan stavljati u moja usta. Koji ću prvi!? Odlučila sam odmah. Prvo idem do Marka i njegovog manjeg kurca a onda je na redu Luka sa debelim kurcem.

Uf… Vlažna sam osjećam. Stavljam u usta kurac. Sve dublje je u mojim ustima. Idem glavom gore-dole. Pušim ga par minuta. Poližem glavić i idem do drugoga… Debel je. Polako mi ulazi kurac u usta. Idem glavom gore-dole. Pušim ga i uživam. Nakon par minuta izvadim ga van. Poližem glavić mu sa jezikom. Obojica me pogledaju i kažu: „Mala, dobra si pušačica kurčeva. ‘Ajde legni sada i skini taj kupaći”, kaže mi Luka.

Skinula sam se i legla sam. Raširila sam noge. Obojica su dolazila, a šta me čeka sada – ne znam. Luka je stavio glavu između mojih nogu. Jezik mu je na mojoj pičkici. Marko gricka moje bradavice i stavlja moje sise u usta, koliko mu stanu jer su malo veće moje sise. Uf… Luka. Jezik je zabijao u moju pičkicu. Kako to dobro radi.

Marko me je poljubio u usta i spuštao se dole. Luka mu je dao mjesta da poliže moju pičkicu. Sa cijelim jezikom ju je lizao, kao da liže sladoled a ne pičkicu. Kružio je jezikom po mom klirotisu. Podigne glavu i kaže: „Mmmmm, fina ti je i vlažna”.

I počmu jedan pa drugi govoriti: „Znaš mi smo ti već dugo skupa, mazimo se i sve to”. „Aha, i…. Ali volimo još jednu curu da je sa nama isto. Volimo i cure, to smo htjeli reći. Vidi mala kako ću pljesnuti po guzici Lukicu.” On se naguzio a on ga je pljesnuo po guzici. „Uf…. Sada ćemo te jebati Ano naša. Kako ćemo?” „Volim anal tako da može jedan kurac u mojoj pičkici a jedan u mojoj analnoj rupici, mom šupčiću. Ali prije toga bi da sjednem na jedan kurac po vašem izboru a drugi da me jebe u moja usta sa njime. Može tako dečki?” „Može, tako. Za kraj vidjet ćeš jedno iznaneđenje naše, samo za tebe će to biti. To radim Lukici samo ja ali vidjeti ćeš.” Sada me baš zanima šta je u pitanju.

Brzo su se dogovorili. Marko će leći i ja ću sjesti na njegov kurac a Luka će me jebati u usta. Sjela sam polako na kurac i vrtila sam guzom. Ušao mi je. Osjećam ga tako dobro. Sa strane je Luka i čeka da mi stavi kurac u usta. Otvorim usta a on ga stavlja. Do jaja mi je mmmm… Jebe me njime, polako a ja počinjem istim ritmom jahati na kurcu.

Uživam. Jebe me u usta brže a ja isto ubrzavam na kurcu. Idem do kraja, žestoki ritam vodim. Jebe me žestoko u usta ah… Uživam tako neko vrijeme a onda idemo u drugu pozu. Imati ću jedan kurac u pičkici a jedan u guzi mmmm.

Jedva sam čekala to. Prvi put mi je to i malo sam nervozna ali želim to jako. Naguzim se. Što me jako pljesnuo Marko po guzici! Raširim guzove. Marko je stavio kurac u moj šupčić a Luka je bio dole i stavlja ga u moju pičkicu. Kurčevi su ušli lako u oba dvije moje rupice. Nervoza me je prošla.

Polako su me počeli jebati. Obojica kao da su se dogovorili, žestoko su me počeli jebati. Počinjem stenjati. „Ah… Ah… Ah…” I tako par minuta su me žestoko jebali. Izvadili su svoje kurčeve van.

Moja ribica je prštala kao vatromet...Volela je tako grubo a strastvenoo...Okice joj trepnu i primi ga sa osmehom...Ovaj put joj je bio najbolji.

Tomiradi.com
Foto: Twitter/Diana Short

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro