DRŽAO SAM NJENU TVRDU GU*U U RUKAMA I POLAKO JE ODNEO DO STOLA: Ljubili smo se, dok sam ja polako otkopčavao njen grudnjak...

Ona je bila muza mojih noći.

To gipko stvorenje koje me je izluđivalo samim pogledom i koje sam ja izluđivao samim dodirom. Sam pogled na nju, a posebno na njene sise mi je pravio vrtlog u stomaku, haos u glavi, eksploziju u preponama. Želeo sam je uvek i stalno. Želeću je zauvek.

Ona je bila ono što čekaš celog života, samo mnogo bolja verzija mojih zamisli i maštanja. Bila je moja… Iako tuđa. Iz noći u noć… Kad god bi se sklopile kockice, kad god bi ispala situacija… A niko nije ni sumnjao… Tako je bilo i te večeri…

Njena mala, crna koktel haljina kliznula je niz njeno preplanulo telo i otkrila tamno crveni čipkasti veš. Nežno sam joj mazio vrat dok smo stajali jedno ispred drugog. Strašno je napaljujući osećaj kako se tresla i drhtala pod svakim mojim dodirom.

Ljubio sam je i polako mazio ledja i koren vrata gde je počinjala njena tamno smedja duga kosa.

Polako sam navlačio njenu kosu i slušao zvuke koje je proizvodila dok sam ljubio njen vrat. Duboki uzdasi dovodili su me do ludila. Uhvatio sam je za guzu i podigao sa poda. Anđela je poskočila i obgrlila me nogama oko struka.

Držao sam njenu tvrdu guzu u rukama i polako sam je odneo do stola. Ljubili smo se, dok sam ja polako otkopčavao njen grudnjak. Oslobodio sam njene tople sise i osetio kako me dodiruju po grudima.

Spustio sam glavu da pogledam te sise koje sam toliko puta već video. Nikada mi ih nije bilo dosta.

Tvrde, tamne bradavice isticale su se na vrhu velikih sisa stisnutih mojim telom. Mazila mi je kosu i lice dok sam se divio njihovoj veličini i obliku.

Iznova, svaki put. Kao da ih do sada nikada nisam ljubio, mirisao, gledao…

Uzeo sam ih u ruku i polako mesio i lizao bradavice koje su postajale sve tvrdje i manje pod mojim jezikom i zubima.

Držao sam je za struk i polako širio njena bedra što sam bliže prilazio njoj.

Ljubila mi je grudi i polako lizala i grickala bradavice dok je rukama stiskala i grebala moju guzu. Otkopčala mi je kaiš i skinula pantalone, dok sam ja polako prstima širio njene usmine i nežno mazio nabubreli klitoris. Pomislio sam kako je lep osećaj lizati i polako sisati tako veliki klitoris.

Uhvatio sam je za ramena i polako gurnuo na ledja. Ljubio sam joj sise i polako mazio bokove i guzu. Slušao sam njene uzdahe dok sam pratio široku, pažljivo oblikovanu crtu njenih dlaka koja je vodila između usmina. Nežno sam prelazio po ivicama nabubrelih usmina. Prstima sam širio usmine i jezikom mazio i trljao njen klitoris.

Isprva nežno, a posle sam ga strasno sisao i polako usnama povlačio, dok je ona plesala bokovima na stolu, pokušavajući da se još bolje namesti na moj jezik. Polako sam zabio jedan prst u njenu unutrašnjost dok sam celim usnama mazio njene usmine. Uzela je moju ruku i stavila mokri prst u usta i polako ga oblizivala. Prešli smo na krevet.

Uzela je moj kurac u ruku i polako me mazila po glaviću i nežno drkala.

Ljubila je i grickala moje bradavice dok sam ja uživao mazeći njena leđa i kosu. Zatim sam je snažno uzeo za bokove, podigao ih i doslovno spustio na jezik. Zaječala je dok sam duboko u njoj jezikom isisavao svaku kap sluzi koju je njeno napaljeno telo proizvodilo.

Obgrlio sam njen struk rukama i stiskao je na svoj jezik koji je polako jebao u unutrašnjosti njene vruće pice. Vragolasto je mešala bokovima dok sam je mazio po guzi. Jezikom sam prelazio od klitorisa pa sve do ivici usmina i lagano kružio jezikom.

Osećao sam njene sise na svom stomaku i toplu vlažnu pičkicu. Rukom mi je polako drkala mokri kurac i celog ga stavila u usta. Lupio sam je rukom po guzi koja je postajala sve crvenija što sam je više mazio, stikao i lizao. Podigao sam njene bokove i spustio je na kolena, dok sam rukom mazio njeno mokro međunožje. Lice mi je bilo jednako mokro i slano.

Stavio sam kurac među njene vlažne usmine i polako prolazio između njih… celom dužinom… i opet polako nazad.

Ubacio sam svoj kurac duboko u nju.

Izluđivali su me glasovi i zvukovi koje je ispuštala – od siktanja do vrišanja, sve u ritmu nabijanja mog kurca duboko u nju. Čvrsto sam je držao za bokove i snažno pritiskao na sebe. Rukom sam prešao po leđima, pomazio je po kosi i polako počeo podizati gornji deo tela prema sebi.

Oboje smo klečali na krevetu i ja sam mazio njen tvrdi stomak dok je ona zabacila glavu, ljubila me i grizla mi usnice. Mazio sam njen klitoris koji je strasno nabubrio pod mojim prstima. Čvrsto sam stezao njene sise i grubo ih stiskao pošto se više nisam mogao kontrolisati. Okrenuo sam je i spustio na krevet. Legla je na leđa totalno mi se prepustivši.

Lagano sam prelazio po vratu, nabreklim sisama…Podigao sam njene noge na ramena i njena vlažna pica naslonila se na vrh mog tvrdog kurca. Polako sam zabio samo glavić kurca u Anđelu i ljubio njena kolena i listove. Mazio sam joj stopala i nežno ih masirao dok je ona polako vrtela bokovima.

U jednom trenutku osetio sam struju kroz celo telo i sjurio sam svoj kurac do kraja u nju.

Vrisnula je i ja sam jako stegnuo njene meke bokove i noge. Podigla se na laktove i ja sam se sagnuo do nje i ljubio je dok sam snažno zabijao kurac u nju. Uhvatio sam rukama njenu guzu i cela mi je stala u šake. Stisnuo sam je i jako nabijao kurac u nju. To me izluđivalo, sama pomisao na to kako to izgleda, kada bi nas gledao sa strane.

Njena tvrda, mala guza u mojim rukama, stisnuta, sa crvenim tragovima mojih prstiju i moj kurac kako širi mekocu i vlažnost njene nežne ružičaste pičke. Toliko sam želeo svršiti da mi se svaki mišić na telu tresao od užitka i napaljenosti. Nisam bio pri sebi, nadolazeći orgazam mi je tresao telo.

Izvadio sam svoj kurac iz njene pice, raširio njene noge i počeo drkati. Anđela se uhvatila za moja bedra i polako se spustila između njih. Bio sam izvan sebe, kada sam osetio njene usne na svojim jajima trenutak pre nego što sam počeo svršavati.

Pre nego što je prvi mlaz guste lepljive sperme zalio njene obraze, Anđela me je uhvatila za guzu, stisnula je i ustima uzela moj kurac koji je punio njena usta.

Izluđivao me pogled na nju dok me je gledala sa mojim kurcem u ustima i spermom koja se slivala niz njenu bradu i kapala na njene veličanstvene sise.

Glasno sam uzdahnuo dok sam je gledao kako polako jezikom skuplja svaku kap mog semena sa mojih bedara. Opet me je izludela… Kao da je prvi put… A nije…Traje već dugo i vrtoglavo je… Od strasti i ludila…I tuge nakon toga…

-Spremi se, anđele moj… Kasno je… Moj brat će se pitati gde smo do sad…

Samo je spustila glavu i krenula da se oblači… Znao sam šta misli… Znao sam šta joj prolazi kroz glavu… Oboje znamo da je izabrala pogrešnog brata… Tuga nakon strasti… Svaki put…

 

 

Izvor: Erotske priče
Foto: Facebook/Sexy-oglasicom

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Goli život  
23:00  Parovi - Live  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro