BILA JE NAPALJENA DRO*A: Palio me je taj zvuk kada se gušila u kur*u! (FOTO)

 

 

 

Kada bi izlazio iz zgrade, često sam viđao zgodnu, crnu curu, onako jačih oblina i imala je frćkavu kosu. Svaki put gledao sam je u oči i ona se svaki puta nasmejala.

Taj dan nekud sam žurio, seo sam u auto ispred zgrade na parkingu i ona je bez srama otvorila vrata sa druge strane auta i ušla unutra. Rekla je.. Ja idem sa tobom. Zvala se Katarina.. Odmah je rekla da sam joj jeben i da će me izjebati.. Ja sam se na to samo smejao...

Krenuo sam autom i ona me odmah počela pipati po nogama a ja sam je primio za ruku i stavio je na svoj kurac koji je već stajao kao jarbol.. Odmah ga je mesila.. Bila je napaljena drolja.. Volim drolje.. Odmah me otkopčala i počela ga sisati.. Gutala ga je pohlepno.

Stao sam sa strane gde nikog nema i primio je za njenu frćkavu kosu i nabijao sam njenu glavu na svoj kurac.. Jebeno me palio taj zvuk dok se guši u kurcu.. Nisam hteo tako svršiti..

Skinuo sam joj pantalone  i bacio je na zadnje sedište .. Presavio sam je ko neku lutku.. Guzu sam samo malo licnuo da uđem u nju.. Par puta sam ušao lagano… I.. Kada sam se počeo zabijat u nju.. Stenjala je kao da je koljem ali jebozovno.. Baš sam je razvaljivao…

 

 

Gurao sam joj prste u usta a drugom rukom sam joj gnječio sise pa bi je malo primio za bokove da se brže zabijam u nju… Jaja su mi se samo stiskala i napunio sam joj guzu spermom i još sam se trzo u njoj da se skroz iscedim..

Nije to bilo gotovo.. Izvadio sam ga iz njene guze i morala ga je fino pušiti i lizati da ga očisti od sperme.. Katarina je bila baš prava kučka za jebanje.. Takve obožavam..

Treba se jebat.. Život je jedan

 

Izvor:Erotske ispovesti
Foto:Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Ispovesti
04:30  Rano jutro