MISLILA JE DA SAM STIDLJIV: Otkopčala mi je pantalone i počela da ga liže, dok sam je ja sa zadovoljstvom nabijao!

Skoro nikad nisam išao u školu sinu na roditeljske sastanke ili nekakve informacije, jer je to uvijek supruga radila.

Bio je u sedmom osnovne i sad su ga pucale raznorazne gluposti u glavu. Meni je nekako bilo najvažnije da ne pije, ne drogira se i ne krade, te da ne razbija po školi. Pušenje bi još nekako i tolerisano, ali ove stvari nikada. Kao što rekoh, uhvatio ga je pubertet i malo je popustio u školi. Ono 'malo' je preblaga riječ, jer su se zaredale jedinice prije kraja škole, pa je trebalo ubrzano raditi na ispravljanju istih. 

Supruga me lukavo nasankala da ja moram otići na konsultacije sa nekim profesorima, kako bi rešili njegovu produženu nastavu. Samo je rekla da je mali moja slika i prilika, pa sam otišao ja u školu iako sam nekako bio na knap sa vremenom. Kad me je video u školi samo je prebledio, a ja sam mu rekao da mi da popis predmeta iz kojih je kiksao, pa da vidim šta se može rešiti. Nakon sat vremena sam rešio tri predmeta i ostala mi je hemija, iskreno, predmet koji ni ja nisam previše obožavao, ali šta je tu je. Došao sam do kabineta hemije i pokucao na vrata, ali čula se samo tišina. Primio sam za bravu i video da je zaključano. U to vreme su naišle tri učenice i rekle mi da je profesorka sigurno u svom radnom kabinetu, te mi pokazale na vrata malo niže. Shvatio sam da je to prostorija iza učionice i pokucao sam na vrata. 

- Napred! - čuo sam ženski glas, pa sam polako otvorio vrata i ušao. 

- Dobar dan, ja sam Kristijanoc otac koji bi trebao kod vas na produženu nastavu - započeo sam dok je ona malo spustila naočare koje su joj služile za čitanje i pogledala me onako profesorski kao da procenjuje da li je moje izlaganje za jedan ili neku bolju ocenu. 

- Ah.. on.. - počela je i uzdahnula, pa se okrenula prema meni i nisam mogao da ne vidim bljesak njene svetle kože butina koje su izvirivale ispod njene, po meni, prekratke suknje, a ona je nastavila

- Stvarno ne znam šta da kažem. Mali je bio odličan celo prvo polugodište, a onda .. haos - da nije na nečemu?  -rekla je i pogledala me ispitivački, a ja sam brzo počeo skrečući pogled sa unutrašnjosti njenih bedara na njene tamne oči. 
- Aaa ne ne.. nije on takav, to vam garantujem - tu sam malo zastao. 
- Ljiljana - rekla je i kimnula mi glavom, a i ja sam shvatio da se nisam predstavio. 
- Hrvoje, drago mi je - zacrvenio sam se kao dečak, a onda nastavio.

- E, pa, Ljiljana ja znam da se on ni ne drogira, a ni ne pije, za pušenje sumnjam, ali valjda je dovoljno na zraku da se izlufta od dima. 

- Nisam mislila na to, već na odvraćanje pažnje od strane devojaka - rekla je i namignula mi, pa se nasmešila, a ja sam se nekako osećao olakšano kao 'samo to?', a ona je nastavila

- Vidim da kad rade u parovima stalno je u paru sa tom curom, mislim da je Suzana, i da stalno nešto muljaju i kikoću se, te je ova stalno uz ili ispred njega. 

Odmahnuo sam rukom uz smešak pokušavajući da smestim svog smotanog sina u takvu situaciju, pa sam se počeo smejati, na što me upitno pogledala, a onda sam joj objasnio što mi je smešno. I ona se malo nasmijala, te me pogodila sledećom rečenicom:

- A je l' i tata smotan po tim pitanjima? - pogledao sam ju zbunjeno i upitao. 

- Kako to mislite? 

- Pa da li si smotan kad ti se netko nabacuje? - i dalje je mirno govorila, ali je sad ustala i prišla mi usput skinuvši naočale i sad mi je bila izuzetno privlačna iako je bila koju godinu starija od mene. 

- Ovaj.. ne.. nisam.. - rekao sam, a ona je već bila uz mene i primila me za međunožje, pa prošla kraj mene i došla do vrata, pa ih zaključala, te se vratila do mene i počela me milovati po mom kurcu koji se počeo buditi. 

Zatim je otkopčala moje hlače i izvukla moj kurac u nekom polukrutom stanju, te ga počela drkati stisnuvši se uz mene, a onda se polako spustila u čučanj i moj kurac je završio u njenim ustima, Polako je cuclala i lizala moj glavić, pa ga digla i jezikom prošla od jaja do glavića i nazad. Zatim ga je počela gutati što joj baš nije polazilo za rukom, jer mi nije baš tako mali. Nakon prvobitnog šoka koji sam doživeo njenim slobodnim ponašanjem sad sam se opustio i počeo joj ga zabijati u usta uhvativši je za glavu. Mumljala je i stenjala dok sam ju jebao u usta, a ona se uhvatila za moje noge. Nakon minute ili dve sam ju skinuo sa kurca i podigao je, te joj zavukao ruku ispod one tesne suknje. Napipao sam njene gaćice koje su bile vlažne i počeo ih trljati, a ona se samo stresla, da bi ih onda odmaknuo i gurnuo joj prst u pičku. Zastenjala je lagano, a ja sam ju povukao do njenog radnog stola, te ju popeo gore i raširio joj noge. Odmaknuo sam gaćice sa njene pičke i ugledao tamne usmine sa rozikastom rupicom i dosta dlaka oko nje. Nisu mi smetale dlake, pa sam se samo sagnuo i počeo joj lizati klit i pičku. Nakon nekoliko minuta lizanja pri kojem je nekontrolirano trzala nogama uspravio sam se i zabio svoj bolno tvrdi kurac u njenu pičku. Samo je zajecala kad sam joj ga zabio do jaja, a onda se naslonila na stol, dok je noge zadigla meni na ramena. Zabijao sam se u nju kao da mi je zadnja koju jebem u životu. Oboje smo stenjali i dahtali, da bi onda ona prva svršila jecajući prigušeno dok se istovremeno odizala stražnjicom od stola, a ja se nisam zaustavljao i dalje sam ju nemilosrdno jebao zabijajući joj ga do jaja. Nisam ju ni pitao da li smem ili ne, ali ja sam se samo zabio do jaja u njenu pičku, te se ispraznio sasvim u nju. Trzao sam se kao da imam elektrode spojene na guzicu, te sam u mlazevima špricao u nju, a onda se samo odmaknuo zadihan i crven u licu od napora. Ona je samo polako spustila noge dok se iz njene pičke cedila moja sperma i niz njen šupak zaustavljala se na gaćicama. 

Trebalo nam je malo da se priberemo, a onda je sišla sa stola i pogledala me sva crvena u licu, pa tiho rekla:

- Mislim da neće biti problema sa produženom nastavom vašeg sina, ali bi mogli navratiti još koji dan da samo neke stvari utanačimo, ako nije problem? - dok je to govorila skinula je onu belu kutu, pa sam sad mogao videti i veličinu njenih sisa koje su prije bile zaklonjene kutom. 

- Naravno da nije - rekao sam sa smeškom zakopčavajući svoje hlače, a ona mi je napisala broj svog mobitela na papirić, te mi ga pružila. 
- I da znaš, volim kad me se s leđa uverava u nešto - rekla je i poljubila me, te dodala

- U obe rupe naravno.. 

Nakon toga sam otišao, te sam odlučio čim pre iskoristiti njenu darežljivost u seksu.

Izvor: 24wink.com
Foto: Instagram/ilovesexphoto

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Kviz: Naslovna strana
11:55 Vesti
11:58 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:05 Serija: Suze moje sestre
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live