BILA JE PRVOKLASNA USPALJENICA: Od njegovog šamara ovlažio joj je veš, a od njegove batine zatreptala je cela!

 

Majstor Sima je pedesetogodišnjak koga je supruga ostavila nakon dvadeset pet godina braka zbog njegove sklonosti ka alkoholu i drugim ženama. Neretko ju je tukao i maltretirao, što fizički što psihički. Nesrećna žena više nije htela da trpi ponižavanja i torture i odlučila je da se razvede od njega. Od tada je živeo sam, a preživljavao je zahvaljujući svojim spretnim rukama popravljajući po kućama uglavom veš mašine, bojlere i druge urađaje. Zaista je bio dobar i tražen majstor, Međutim kad bi popio malo više, postajao bi bahat i često je znao da bude napadan, čak i vulgaran prema ženama u čiju kuću je dolazio da radi ako im muževi ili deca nisu bila tu, naravno. Sima je dakle bio klasična sirovinčina, visok i veoma snažne konstitucije i velike kurčine.

Jenog lepog letnjeg jutra Sima se probudio, pocesao muda i pomislio na to kako kako već tri meseca nista nije navukao na kurac. Nedugo nakon toga zazvonio mu je mobilni telefon. Imao je poziv za posao. U pitanju je bila mlada gospođa Sara kod koje je već nekoliko puta išao na popravke.
Sara je bila udata za dvadeset godina starijeg muža-zubara koji je imao nekoliko zubarskih ordinacija po Beogradu i bio pun para. Ta činjenica je ustvari učinila da se 25-godišnja plavuša lepog lica, solidnih grudi i manekenskog tela odluči za debelog i proćelavog zubara.
Majstor Simi Sara od ranije nije ostala u lepom sećanju zbog svog nadmenog i snobovskog ponašanja. U stvari, on je znao da je ona jedna obična bezoblična masa, stvorena samo za kurac, šminkanje i shoping. Topovsko meso za bitangu kakav je bio on. Odluka je pala, ako bude sama u stanu izprazniće svoja muda u nju.
Sve je krenulo po planu, bila je sama, muž je bio na poslu. Dočekala ga je namrštenog lica i u isuviše slobodnoj haljinici koja joj je nehajno padala do tik ispod guze. Kurva je samo htela da malo provocira starog majstora ne sluteći njegov pakleni plan.
Odvela ga je do kupatila i mrzvoljno mu objasnila problem u vezi veš mašine i dodala to da posao treba da završi za najviše pola sata zbog obaveza koje je očekuju van kuće. Glupača-pomisli Sima ali ništa ne reče i prionu na rad. Nakon sat vremena, Sima je i dalje čeprkao po mašini a Sara nervozno šetkala po stanu i svaki čas dolazila kod Sime da vidi kako napreduje. Na kraju je izdalo strplenje i ljutito mu je rekla da je nesposoban. Na te reči, Sima se okrenuo i svojom snažnom rukom i velikim dlanom udario kurvu po licu. U prvom trenutku šok i neverica ali onda Sara shvati da joj je pička procurila od uzbuđenja zbog primljenog šamara. Dok ga je cvileći molila da to ne radi, Sima je vadio svoju debelu prljavu kurčinu ogromnog glavica. Uhvatio je kurvu za kosu i naterao da legne preko veš mašine želeći da je uzme otpozadi.
-Sara je opet rekla plačući: „Ah, molim te, nemoj… Preciznije kazano, njene reči su se jedva čule i izgovorene su kao da nije doručkovala (odnosno, kao da je tog jutra pojela isključivo jedan tost uz kafu).Sima je samo pojaćao svoje pažljivo isplanirane i mnogo puta već ostvarene nasrtaje (i to sa žustrim izlivom engerije (kao da je,tog dana,imao izuzetno kvalitetan doručak i ručak]), zapravo, sa ekstremnom odlučnošću kojom je uspešno porazavao mnoge plavuše. „Ah, molim te, ne!“ Sandra je cvilela u stadijumu panike i očajanja,čudno pomešanog sa osećanjem uzbuđenosti i sve izrazitijim stepenom iščekivanja.

Nasrtaji neprirodno velike kurčine bili su nemilosrdni. Sima u međuvremenu shvati da Sara nije ni imala gaćice na sebi što ga jos više raspali. Ah,molim te! Napokon, izustila je jedno dugačko, skoro ushićeno: Ah! koga su propratili mnogi isti, slični, ritmicki ponavljani zvuci…

Seks centrala
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Dnevnik
14:30 Posle ručka
16:30 Serija: Suze moje sestre
17:30 Telemaster
18:20 Kviz: Naslovna strana
18:55 Upoznajte parove
21:00 Parovi - Nominacije
02:30 Parovi - Live