Izvor:
24.07.2018 u 10:26
0

Miroslav Radović o mogućem duelu Legije i Zvezde: Biće ludilo, to su najbolji navijači u Evropi!

Fudbaleri Crvene zvezde u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona odmeriće snage sa pobednikom dvomeča Legija Varšava – Spartak Trnava

Naravno, prethodno će crveno beli u drugoj rundi morati da eliminišu Suduvu, a prvi meč protiv Litvanaca na programu je danas na "Marakani".

Najpoznatiji srpskoj javnosti iz redova Legije su bivši igrač Partizana Miroslav Radović i bivši igrač Crvene zvezde Marko Vešović. U izjavi za Informer, Radović je istakao da meč sa crveno-belima za njega ima posebnu težinu.

Posebna utakmica

– Moramo najpre da prođemo ovde ako mislimo da se sastanemo sa Zvezdom. Mada, realno, verujem da smo u ovom 2. kolu i Zvezda i mi favoriti i da bi trebalo da dođemo do naredne runde. Nisam pratio žreb, ali čim su izvučeni parovi, telefon je počeo da mi zvoni. Sa svih strana poruke, obaveštenja, pozivi, pitaju jesam li video sa kim igramo. Definitivno to za mene neće biti utakmica kao i svaka druga – rekao je kapiten Legije.

Više puta u prošlosti navijači Legije bili su na meti Evropske fudbalske unije zbog neprimerenih koreografija, ali je činjenica da prave fantastičnu atmosferu. Radović je, međutim, svestan da su i navijači Crvene zvezde podjednako vatreni.

– Znam ja dobro šta znači i igrati na punoj "Marakani" i u takvoj atmosferi. Mogu slobodno da kažem da Legija i Zvezda imaju dve najbolje navijačke grupe u Evropi. Biće ludilo na oba stadiona, pretpostavljam. Draž je učestvovati u takvom meču, motiva mi sigurno neće faliti, radujem se susretu – jasan je Radović.

Upoznat je i sa rezultatima koje je srpski šampion prošle sezone ostvario u Evropi.

– Znam kako je bilo prošle sezone, crveno-beli su odlično igrali. Imaju dobrog trenera, koji je utegao ekipu. Zadržali su većinu igrača i još su se pojačali. Verovatno nam najveća opasnost preti od Nemanje Radonjića i Bena, mada je tu i Nenad Krstičić, koji je u odličnoj formi i vuče ekipu – istakao je fudbaler poljskog tima.

Radović smatra da Zvezda i Legija imaju podjednake šanse da prođu u plej-of za plasman u Ligu šampiona.

– Detalji će odlučiti, šanse su nam negde 50-50. Vrlo je važna prva utakmica, ako damo gol u gostima, biće to velika stvar. Činjenica da Zvezda od početka sezone nije primila gol, govori da neće biti lako, ali baš kao i njima, i nama je stalo da se plasiramo u Ligu šampiona – zaključio je Radović.

informer.rs
Foto: legia.net, przegladsportowy.pl

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter