Izvor:
24.07.2018 u 11:41
0

RONALDO JUVENTUSOV ASTRONAUT: Portugalac u Torino donosi čudo tehnika vredno 2 miliona evra! (VIDEO)

Portugalski as Kristijano Ronaldo u Torino donosi čudo tehnike vredno 2 miliona evra!

Kristijao Ronaldo se polako kući u ovom gradu kao novi igrač Juventusa, ali osim što je izabrao svoj novi dom i unutrašnj uređenje, Portugalac je šokirao sve u klub, ali i u gradu svojim prohtevom.

Planira da donese i svoju antigravitacionu mašinu u Torino!

Mašina čija vrednost iznosi 2 miliona dolara a koju je konstruisala NASA treba ovih dana da stigne u Torino.

NASA je osmislila čitavu koncepciju za svoje astronaute, a onda su dozvolili da i ostali medicinske organizacije dobiju priliku da je koriste, a Ronaldo ju je, kad je čuo za sve njene lagodeti, odmah pazario.

Mašina izgleda kao klasnična traka za trčanje, ali sadrži i posebnu opremu u vidu providne cirade u koju sportista uđe. Tada se cirada zatvori, upumpa se vazduh pa sportista ima osećaj kao da lebdi jer mu se težina smanji za 70%.

Možete da radite razne vežbe za oporavak ili čak i određeni trening, samo što ćete imati težinu od 20% od svoje normalne.

Izvor: Kuri
Foto: Facebook/Cristiano

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter