Izvor:
30.07.2018 u 17:31
0

Potpis na petogodišnji ugovor: Mitrović je nova „devetka“ Fulama!

Centarfor fudbalske reprezentacijje Srbije Aleksandar Mitrović danas je zvanično prešao iz Njukasla u Fulam i potpisao petogodišnji ugovor, objavio je londonski klub.

Mitrović se vratio u Fulam, gde je prošlu polusezonu proveo na pozajmici i sa 12 golova bio jedan od najzaslužnijih što je ekipa Slaviše Jokanovića obezbedila plasman u Premijer ligu.

Srpski fudbaler potpisao je petogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem devet.

Britanski mediji preneli su da je Fulam za transfer Mitrovića platio Njukaslu 25 miliona evra, a u slučaju ispunjenih bonusa mogao bi da poraste na više od 30 miliona, po čemu bi postao najskuplji fudbaler u istoriji kluba.

Mitrović je ponikao u Partizanu, a pre dolaska na Ostrvo nastupao je za Anderleht.

tanjug.rs
Foto: Twitter/FulhamFC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter