Izvor:
02.08.2018 u 19:05
0

NEREDI U ČESKOJ: Navijači Sparte posle gola Spartaka prekinuli utakmicu!

Navijači praške Sparte prekinuli su revanpš meč 2. kola kvallifikacija za Ligu Evrope i to koji minut pošto su fudbaleri Spartaka postigli gol i došli do rezultata 1:2, koji ih vodi u treće kolo.

Pristalice Sparte su desetak minuta pre kraja uletele na teren stadiona u Prafu. One su proskočile ogradu iza gola i krenule ka fudbalerima tima za koji navijaju. Prekid je trajao nekoliko minuta, a sve vreme fudbaleri Spartaka i sudijski tim bili su na travi.

Navijači Sparte nezadovoljni su već duže vreme, a posle poraza od Spartaka 2:0 u prvom meču u Novom Sadu imali su razgovor sa fudbalerima i trenerom, koji je potom smenjen.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/KeijoLehikoine1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter