Izvor:
08.08.2018 u 07:46
0

Mrkela najavio pojačanje: Kafu uskoro potpisuje!

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela prokomentarisao je utakmicu sa Spartakom iz Trnave, ali i najavio novo pojačanje svoje ekipe.

Crvena zvezde je remizirala sa Spartakom iz Trnave u Beogradu 1:1 u prvom meču trećeg kola kvalfiikacija za Ligu šampiona.

Mrkela i dalje veruje da su beogradski crveno-beli bolja ekipa od protivnika iz Slovačke i da je prolaz u naredno kolo svakako moguć.

"Verujem i posle ove utakmice da smo bolja ekipa i daćemo proći dalje. Mislim da je to (pad koncentracije) bio ključni detalj. Onog minuta kada smo dali gol i trebai da dobijemo na samopouzdanju mi smo u istom minutu primili gol", rekao je Mrkela.

Sportski direktor Zvezde veruje da je ključan momenat meča bio taj kada su Beograđani postigli gol, ali odmah kapitulirali.

"Celo to prvo poluvreme posle gola nismo odigrali na onom nivou na kom smo igrali prvi deo utakmice. Drugo polurveme je bila druga priča, stvarali smo šanse, oni nisu prišli golu, ali to je izuzetno organizovana eipa, bez neke zvezde i atraktivnog fudbala, ali to je takmičarski fudbal. U Trnavi očekujem istu ovakvu utakmicu, bukvalno istu. Mislim da ovaj rezultat ne daje nikome za pravo da razmišlja da može da bude siguran", dodao je Mrkela.

Crvena zvezda je u ovom meču pokazala da joj je prekopotreban dobar napadač i da je tu glavni nedostatak ekipe.

Na pitanje da li je realno očekivati dovođenje Kafua iz Bordoa, Mrkela je odgovorio potvrdono i rekao da se može očekivati nešto konkretnije u narednim danima.

Kafu, kojeg navijači u Srbiji pamte po partijama u bugarskom Ludogorecu, portugalski je napadač, ima 27 godina, a u Bordo je stigao 2017. godine i od tada postigao dva gola na devetnaest mečeva.

b92.net
Foto: wikipedia, crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter