Izvor:
20.08.2018 u 17:01
0

Trener Salcburga pred meč sa Zvezdom: Gasite kamere, ako želite da odgovorim na to pitanje!

Kao što su oi mnogi treneri pre njega to činili na Marakani, tako je i strateg Salcburga Marko Roze u popodnevnom terminu održao konferenciju za medije pred meč sa Crvenom zvezdom.

Austrijski šampion u utorak od 21.00 čas igra protiv srpskog u okviru prvog meča plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona, a Roze je rekao:

Zvezda je ovde došla preko šest utakmica i zahvaljujući radu. Imaju dosta kvaliteta, dobra su ekipa, ali smo i mi spremni za prolazak u naredno kolo. Video sam da je Zvezda odgodila svoj meč za vikend. Odmorili su igrače, ali nisu ostali u ritmu. Mi smo, s druge srane, uhvatili taj ritam – rekao je Roze, a zatim se osvrnuo na činjenicu da neće biti navijača na Marakani:

Moja ekipa nikada nije igrala pred praznim tribinama. Ovo je nešto novo za nas i moraćemo da se prilagodimo ambijentu. Što se tiče same Zvezde, istakao bih Radonjića, Kafua i Bena. To su dobri igrači. Brzi su, imaju dobre kontre i organizovana su ekipa.

Jedno od pitanja za trenera Salcburga bilo je vezano i za taktiku za meč u utorak, a Roze je stigao da se našali:

Već drugi put mi postavljaš škakljivo pitanje – obratio se austrijskom novinaru kroz osmeh:

Gasite kamere ako želte da odgovorim na ovo pitanje. Šalim se, naravno. Neću pričati o detaljima. Mogu samo da kažem da ćemo ostati verni našem stilu.

Inače, već smo pisali o Rozeu i tome da je učio od Klopa, a jegova ''dijamant'' formacija je i te kako ubitačna. Sudeći prema odgovoru, to automatski znači da će Salcburg igrati 4-4-2.

A mesta u toj formaciji biće i za iskusnog Zlatka Junuzovića, momka rođenom u Loznici.

Svi u Loznici će biti na mojoj strani i bodriće Salcburg. Malo mi je žao što nema publike, ali to za nas nije bitno. Bitno je samo da ostvarimo dobar rezultat i ponesemo odavde nešto kući – rekao je Junuzović koji je u dresu Austrije igrao protiv Srbije kada je poražen sa 3:2

Zanimljivo, on taj rezultat u utorak ne bi prihvatio i istakao je da njegov tim želi samo pobedu.

Telegraf
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter