Izvor:
22.08.2018 u 12:39
0

OGROMNO POJAČANJE ZA RADNIČKI: Napadač Čelsija pojačao Radnički!

Bivši omladinac Čelsija Marko Mitrović novi je fudbaler niškog Radničkog nakon što je prošao probu, saopštio je danas klub sa Čaira.

Prvi čovek kluba Ivica Tončev dogovorio je bez obeštećenja transfer iz danskog Sonderijska i potpisao dvogodišnji ugovor sa 26-godišnjim napadačem.

– Mnogo sam srećan što sam ovde. Radnički je klub sa velikim ambicijama, to je bio dodatni motiv da dođem, a ljudi iz kluba uverili su me da ima visoke ambicije u Superligi i Kupu Srbije. Stil igre koji gaji trener Nenad Lalatović mi u potpunopsti odgovara – rekao je Mitrović na predstavljanju na stadionu Čair.

Mitrović, koji je nastupao za mlađe selekcije Švedske, vratio se u rodni Niš odakle je sa četiri godine otišao u Skandinaviju.

U profesionalnoj karijeri igrao je za Brešu, Ajndhoven i Randers.

Priliku da debituje u dresu Radničkog imaće u subotu kada od 20 sati Radnički čeka Napredak u 6. kolu Superlige Srbije.

Kurir

Foto: fkradnickinis.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter