Izvor:
26.08.2016 u 00:02
0

SUSPENDOVAN NASILNIK: Kažnjen funkcioner koji je pretukao fudbalerku!

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FS S) suspendovala je danas funkcionera Ženskog fudbalskog kluba Vojvodina Dragana Čapelju i zatražila dopunske izjave zbog skandala tokom meča između Vojvodine i Crvene zvezde kada je udario šamar igračici crveno-belih Jovani Miladinović.

Kako se navodi u saopštenju FS S njemu je izrečena mera zabrane vršenja svih sportskih funkcija, a konačna kazna biće mu izrečena na narednoj sednici disciplinskih organa FS S.

Ujedno, zbog propusta na meču Voždovac – Spartak kada je u igru ušao Filip Stuparević koji nije napunio 16 godina, Voždovac je kažnjen sa 350.000 dinara, ne oduzimannjem bodova, uz objašnjenje da je sve urađeno iz nehata.

Predstavnik Voždovca Miloš Mirković kažnjen je zbog ovog propusta sa 80.000 dinara, a igrač Stuparević sa 25.000 dinara.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev kažnjen je sa 80.000 dinara zbog komentarisanja suđenja.

Partizan je zbog velike količine pirotehničkih sredstava na meču sa Vojvodinom kažnjen sa 200.000 dinara i jednim mečom bez publike, uslovno na godinu dana.

Vojvodina je zbog incidenata sa tribina kažnjena sa 100.000 dinara, a Crvena zvezda sa 300.000 dinara zbog velike upotrebe pirotehničkih sredstava njenih navijača u mečevima sa Voždovcem i Mladosti u Lučanima.

Tanjug
Foto: Facebook/ZFKCrvenaZvezda/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter