Izvor:
27.08.2016 u 18:17
0

SRPSKI REPREZENTATIVAC NA CENI: Napušta klub, juri ga pola Evrope!

Srpski reprezentativac mogao bi da napusti Olimpijakos.

Luka Milivojević mogao bi da napusti Olimpijakos sudeći prema informacijama iz Grčke i da bi mogao u Rusiju, Portugaliju ili Italiju, a danas je to dobilo potvrdu. Portal Sport24 piše da je Zenit trenutno najozbiljniji kandidat i da nudi oko 10.000.000 evra za transfer.

Pored Zenita, prema našim informacijama, zainteresovani su još i Roma i Benfika sa kojom njegova menadžerska agencija ima dobre odnose od ranije. Pominje se čak i Fjorentina.

Ipak, Zenit je na pol poziciji, a to bi u isto vreme moglo da znači da bi klub iz Sankt Peterburga mogao da napusti Aksel Vitsel jer ga Juventus želi i gori mu pod nogama.

Neuspeo pokušaj prolaska u Ligu šampiona i promena trenera mogli bi da poguraju Milivojevića ka izlatnim vratima.

Podsetimo, za njega su ranije bili zainteresovani Fenerbahče, Monako, Inter…

Mozzartsport.com
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter