Izvor:
30.08.2016 u 20:19
0

SRPSKI REPREZENTATIVCI PUNI OPTIMIZMA: Imamo veliku šansu!

Srpski fudbalski reprezentativac Andrija Pavlović rekao je danas da ekipa veoma motivisano čeka duel sa Republikom Irskom na startu kvalifikacija i pozvao navijače da je podrže na putu ka Svetskom prvenstvu u Rusiji.

– Pred nama je novi početak i želja da ostvarimo rezultat koji bi nam mnogo značio na startu kvalifikacija. Mislim da ova reprezentacija ima lepu perspektivu, dobru saradnju sa selektorom i naravno, veliki motiv da ostvari uspeh – rekao je Pavlović posle današnjeg treninga u SC FŠ u Staroj Pazovi.

Napadač Kopenhagena rekao je da svi igrači imaju veliku želju da igraju pred dobro popunjenim tribinama stadiona Rajko Mitić.

– Potrebna nam je podrška, ona može da bude ključna u pojedinim trenucima, jedan od svakako bitnih faktora na startu kvalifikacija. Nadam se da će navijači doći da podrže reprezentaciju.

Pavlović je dodao da su Irci ozbiljan rival, što dokazuju njihove igre na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

– Grupa nam je ujednačena, nema favorita, sve selekcije ulaze sa istom željom, da izbore plasman u Rusiju. Irci se oslanjaju na brze kontre, a na nama je da probijemo njihov defanzivni blok. Mislim da imamo i znanja i moći to da učinimo – poručio je nekadašnji golgeter Čukaričkog.

Štoper Genta Stefan Mitrović kazao je da je nacionalni tim psihički i fizički spreman za važnu utakmicu.

– Znamo koliki je značaj predstojeće utakmice i da bi tri boda na startu kvalifikacija vratila veru u konačan uspeh, donela samopouzdanje. Važan detalj je presing, ukoliko na tom planu budemo odgovorili u punoj meri, onda će sve biti lakše.

Među reprezentativcima je povratnik Jagoš Vuković, koji ističe da se raduje što je dobio poziv selektora Slavoljuba Muslina.

– Poslednji put sam igrao kod Radimira Antića, od tada sam promenio nekoliko klubova, fudbalski sam sazreo, stekao dovoljno iskustva. Znamo kako Irska igra i odakle preti najveća opasnost. Nadam se da će nas navijači podržati na novom putu – rekao je defanzivac turske Konje.

Utakmica između Srbije i Republike Irske igra se 5. septembra.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter