Izvor:
21.09.2018 u 20:32
0

ČUKARIČKI POBEDIO SPARTAK Krunić: Rezultat nije realan!

Trener fudbalera Čukaričkog Simo Krunić rekao je da je njegovoj ekipi bilo jako teško da pobedi Spartak u današnjoj utakmici i da trijumf od 3:1 nije realan rezultat.

"Čestitao bih svojim igračima na pobedi. Kao što ste videli, bilo je jako teško. Spartak je nezgodna i čvrsta ekipa, dosta su nas namučili. Po mom mišljenju, ovo nije realan rezultat. Mi imamo kvalitet i mlade igrače. Nismo najbolje ušli u utakmicu, ali smo uspeli da se stisnemo i pobedimo", rekao je Krunić za televiziju Arena sport.

Čukarički je u devetom kolu Super lige Srbije pobedio Spartak sa 3:1 na svom terenu i popeo se na treće mesto na tabeli.

Trener fudbalera Spartaka Vladimir Gaćinović rekao je da je rezultat previsok i da njegova ekipa čini sve kako bi izašla iz lošeg perioda.

"Mi uvek želimo da se nadigravamo, mislim da je ovaj rezultat previsok, s obzirom na ono što se dešavalo na terenu, ali to ne umanjuje pobedu Čukaričkog. Imali smo dobru kontrolu igre u prvom poluvremenu, ali nismo uspeli da postignemo gol. Posle izjednačenja smo mislili da smo preuzeli konce u igri, ali usledio je novi kiks i primili smo gol", kazao je Gaćinović.

Posle ove utakmice Spartak se nalazi na 15. poziciji na tabeli, uz šest poraza, dve pobede i jedan remi.

"Sreća nam je okrenula ledja u poslednjim utakmicama, ne mogu da kažem da se ne trudimo i ne dajemo sve od sebe, ali jednostavno smo došli u tu situaciju da nas jednostavno neće. Činimo sve da izadjemo iz toga", rekao je Gaćinović.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter