Izvor:
27.09.2018 u 13:16
0

UEFA konačno popustila: VAR tehnologija u Ligi šampiona!

Evropska fudbalska unija (UEFA) potvrdila je da će od sledeće sezone biti korišćena VAR tehnologija u Ligi šampiona.

UEFA je istakla da kreće sa sa implementacijom video tehnologije u takmičenjima pod njenim okvirima i da će se to desiti od sezone 2019/2020.

VAR će prvo biti uveden u Ligu šampiona i UEFA Superkup, dok za 2020. planira i na reprezentativnom nivou, odnosno Evropskom prvenstvu.

"Uvereni smo da ćemo do implementacije VAR tehnologije u avgustu 2019. godine imati dovoljno vremena da uvedemo u upotrebu ovaj robusni sistem i da na vreme obučimo sve sudije kako bi uspešno i efikasno koristile VAR u najjačem klupskom takmičenju na svetu", rekao je predsednik UEFA Aleksander Čeferin.

Liga Evrope dobiće VAR tehnologiju godinu dana kasnije.

b92.net
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter