Izvor:
01.09.2016 u 20:17
0

AUFVIDERZEN, ŠVAJNI: Srpski zet se U SUZAMA oprostio od reprezentacije!

Fudbalska reprezentacija Nemačke pobedila je u sredu uveče u Menhengladbahu selekciju Finske sa 2:0 u prijateljskoj utakmici, a poslednji meč u nacionalnom dresu odigrao je Bastijan Švajnštajger.

Golove za Nemačku postigli su Maks Majer i Mesut Ozil.

Ova utakmica bila 121, a ujedno i poslednja Bastijana Švajnštajgera u dresu Nemačke, a od reprezentacije se oprostio u suzama.

Pošto su ekipe izašle na teren prikazan je film o Švajnštajgeru nakon čega je zaplakao, a publici se obratio tek nakon što je dobio veliku podršku s tribina.

Publika ga je pozdravljala svaki put kada bi dotakao loptu tokom utakmice, a kada je u 67. minutu napuštao teren još jednom je ispraćen ovacijama.

Beta
Foto: YouTube Printscreen/SPORTS HD

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter