Izvor:
02.10.2018 u 07:48
0

Ronaldo u problemu: Otvorena istraga protiv Portugalca zbog silovanja!

Duge besane noći čekaju Kristijana Ronalda! Policija iz Las Vegasa objavila je da će ponovo otvoriti istragu povodom slučaja od 13. juna 2009. godine, a to je bio dan kada je Portugalac, navodno, silovao Ketrin Majorgu u hotelu u tom američkom gradu

Ukoliko se dokaže da je Ronaldo silovao Majorgu, mogao bi da dobije čak doživotnu zatvorsku kaznu, tvrdi britanski list "San".

Policija iz Las Vegasa je saopštila da je slučaj prijavljen i tada, u junu 2009. godine, žrtva je čak išla i na lekarski pregled, da se ustanove povrede, ali je posle toga odbila da sarađuje sa detektivima i nije podnela krivičnu prijavu.

To nije čudno, pošto se zna da se Majorga nagodila sa advokatima Kristijana Ronalda, koji su joj isplatili 375.000 dolara za ćutanje.

Ipak, policija je posle novih optužbi, koje su isplivale u nemačkom listu "Špigel" odlučila da ponovo otvori istragu povodom ovog slučaja.

Ketrin Majorga je posle devet godina, ipak, progovorila i ponovo optužila Ronalda da je analno silovao u hotelskoj sobi.

Kristijano je sve to demantovao, tvrdeći da se radi o lažnoj vesti.

informer.rs
Foto: Facebook/Cristiano, Twitter/BBCSport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter