Izvor:
09.10.2018 u 08:02
0

Skandal u Moskvi: Reprezentativci Rusije pretukli političara! (VIDEO)

Ruski fudbalski reprezentativci Aleksandar Kokorin i Pavel Mamaev pretukli su u kafani uglednog političara Denisa Paka i njegovog kolegu Sergeja Gajsina, pa ih čekaju teški dani u domovini

Denis Pak je direktor u Ministarstvu industrije i trgovine i veoma ugledan političar, ali se našao na meti fudbalera u kafani u Moskvi.

Po jednoj verziji priče, on je dobacivao Kokorinu i Mamaevu i tražio od njih da budu malo tiši, što je igrače i njihovo društvo isprovociralo da ga pretuku. Kokorin je čak stolicom udario političara!

Druga strana tvrdi da je Pak pretučen bez ikakvog povoda i da je u pitanju čist – rasizam. Denis Pak je azijskog porekla, pa je to, navodno, bio razlog za napad.

Supruga Aleksandra Kokorina se dan kasnije izvinila preko medija političaru, uz "objašnjenje" da su igrači i njegovo društvo bili pijani!

Ministar sporta Rusije Pavel Kolobkov saopštio je da Kokorin i Mamaev više nikada neće igrati za reprezentaciju te zemlje!

informer.rs
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter