Izvor:
12.10.2018 u 08:16
0

Stevan Jovetić nije razočaran porazom od Srbije: „Revanširaćemo se u Beogradu“!

Najbolji crnogorski fudbaler Stevan Jovetić, nakon poraza od Srbije (2:0) u Ligi nacija, izjavio je da je u Podgorici odigrano tek prvo poluvreme i da će učiniti sve da se u drugom u Beogradu revanširaju "orlovima".

Kapiten Crne Gore imao je zamerke na suđenje Italijana Ðanluke Rokija, za koga je rekao da je sudio u korist Srbije, iako je priznao da je bio penal posle "zvezdaškog duela" Filipa Stojkovića i Milana Rodića.

"Navlačio je malo u njihovu korist, taman krenemo nešto da radimo, on prekine igru. Ali, čuo sam da je penal bio, tako da nas nije drastično oštetio. Jeste seckao igru, svirao neke bespotrebne faulove, ali nije pravio kardinalne greške", rekao je Jovetić, a prenose Vijesti.

Napadač Monaka ističe da se crnogorski fudbaleri nisu uplašili velike utakmice.

"Strah od utakmice ne postoji. Jeste bila velika, ali nije prva, dovoljno smo iskusni. Odigrali smo loše prvo poluvreme, igrali njihovu igru dugim loptama, s tim da oni imaju igrača za takav stil, a mi nemamo. Čestitam Srbiji, nisu bili mnogo bolji, iz dva šuta dali su dva gola. Ovo je prvo poluvreme, imamo drugo u Beogradu, nadam se da ćemo biti svi na okupu i da ćemo uraditi sve da se revanširamo", kaže bivši fudbaler Partizana.

Jovetić je tek izašao iz povrede i nije siguran da li će biti raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću za gostovanje Litvaniji u nedelju.

"Iskreno, trebalo je da igram mnogo manje. Kad sam rekao da sam spreman i da ću da igram onda je to to. Videćemo", zaključuje Jovetić.

tanjug.rs
Foto: fscg.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter