Izvor:
12.10.2018 u 20:11
0

ZNA SE KOG SRBINA JE GLEDAO VELIKI ŽOZE MURINJO: Nikola Milenković ide na zimu u Mančester junajted!

Defanzivac Fjorentine i reprezentacije Srbije mogao bi u januaru da se preseli na Old Traford u transferu vrednom 50 miliona evra

Više nema dileme, trener Mančester junajteda Žoze Murinjo, na utakmici između Crne Gore i Srbije, gledao je reprezentativca naše zemlje Nikolu Milenkovića! Upravo je mladi defanzivac Fjorentine bio glavni razlog dolaska Portugalca u Podgoricu i to u društvu Predraga Mijatovića.

Žoze Murinjo svestan je da mu nedostaje pravi fajter u srcu odbrane, igrač koji će biti glavni steg u zadnjoj liniji. Dosadašnji pokušaji i eksperimentisanje sa Smolingom, Džonsom, Baijem i Lindelofom pokazali su se kao totalni fijasko. Slavni trener napravio je listu potencijalnih pojačanja za zimski prelazni rok, a pored Harija Megvajera, Tobija Aldervajrelda i Džeroma Boatenga, mladi Srbin Nikola Milenković čini se kao najkvalitetnije i najdugoročnije rešenje jer ima samo 21 godinu.

Novac neće biti problem za Mančester junajted, a Englezima je jasno da će čelnici Fjorentine učiniti sve da skupo prodaju svoju "zlatnu koku" iz Srbije. Nikola Milenković došao je u Firencu prošlog leta za 5,1 miliona evra. Njegova trenutna vrednost na evropskom tržištu je 25 miliona evra, ali valja podsetiti da je letos klub iz Firence za Srbina odbio 40 miliona evra, koliko je davao Atletiko iz Madrida. Sve u svemu, Junajted će morati da spremi najmanje 50 miliona evra, ako želi transferu januaru.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter