Izvor:
24.10.2018 u 07:50
0

Susret velikana posle 45 godina: Zvezda večeras (21) gostuje Liverpulu na čuvenom „Enfildu“!

Baš taj, kako kaže, jedan loš pariski dan nikako ne može da psihički da zaljulja ekipu.

– Izgubila je i Barsa od njih 4:0, nedavno Lion 5:0. Preozbiljna su ekipa sa ogromnim budžetom, sa najboljim igračima na svetu. Desilo se, brzo smo se podigli na noge. To je bila jedna lekcija koja nas je naučila da moramo da budemo bolji i da radimo mnogo više kako bi se približili tom nivou.

Borjan zna da će mu i na "Enfildu" pretiti opasnost sa svih strana.

-Liverpul je veliki klub, cenim sve njihove igrače. Imaju paklene napadače, Salaha, Manea i Firmina, imaju i odličnog golmana, trener im je fenomenalan. Uigrani su, kvalitetni. Da bi se suprotstavili vicešampionu Evrope, moraćemo da igramo najbolje što znamo i umemo. Niko od nas više ne bi voleo da napravimo podvig, nadamo se tome.

novosti.rs
Foto: twitter/liverpool fc, crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter