Izvor:
01.11.2018 u 09:19
0

Jokanović pod pritiskom: Srpskom treneru se sprema otkaz u Fulamu!

Fulam se nalazi u očajnom nizu rezultata i ne vidi se svetlo na kraju tunela, ali bez obzira što je klupa srpskog menadžera Slaviše Jokanovića sigurna zbog podrške vlasnika Šahida Kana, bivši trener Partizana otkriva kako gazda reaguje na krizu

Prošle nedelje je Kan izjavio da Jokanović ima punu podršku, ali je već za vikend kiksnuo protiv Bornmuta kod kuće i nastavio dubiozu što je dovelo do razgovora između nezadovoljnog vlasnika i srpskog menadžera.

– Imamo običaj da pričamo posle utakmice i on me je pitao za trenutnu situaciju i da li vidim rešenje kako da je prevaziđemo – rekao je Jokanović i nastavio:

– Kaže da nije zadovoljan, uostalom kao ni ja ni naši navijači, ali sezona je dug proces i držimo sve u našim rukama kako bismo na kraju ostvarili ono što smo naumili – ne želi da se izbaci iz ravnoteže srpski menadžer.

Sa svega pet bodova iz 10 kola i neverovatnih 28 primljenih golova, pet više u odnosu na prvog pratioca u tom negativnom segmentu, ali i neverovatnom sumom novca potrošenom na pojačanja, negativni rezultati Fulama se pokrenuli pitanje šta i kako dalje, međutim Jokanović je zauzeo jasan stav.

– Apsurdno bi bilo odustati posle svega nekoliko mečeva u Premijer ligi. Moramo prihvati kritike kako bismo sakupili snage da razumemo negativne komentare, koji su sastavni deo fudbala, budemo hrabri i pronađemo rešenje – naveo je Jokanović.

Prvu priliku za popravni Fulam ima u ponedeljak protiv Hadersfilda, poslednjeplasiranog tima u Premijer ligi, ali i tima koji je primio čak sedam golova manje od "kolibara.

informer.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter