Izvor:
16.11.2018 u 21:30
0

VENGER „ISFRUSTRIRAN“: Nisam penzionisan, umoran sam, ja sam veliki takmičar!

Bivši trener fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je da je "frustriran" od kako ne radi i ponovio da još nije završio s tim poslom.

– Nisam penzionisan, umoran sam. Ja sam veliki takmičar i nisam završio s ovim poslom. Naravno da nedostaju takmičenja i postignuća koja možete zajedno učiniti s timom, kao i razmenjivanje emocija, usponi i padovi. Provodio sam život u svemu tome – rekao je Venger.

Francuski trener vodio je engleski klub 22 godine, ali je klupu Arsenala napustio krajem prošle sezone.

On je negirao da pregovara s Milanom, ali i dodao da nije završio s trenerskim poslom.

– Nisam završio. Ljudi žele da završite karijeru jer ste stariji, ali sve dok imam apetit nastaviću da radim ovaj posao. Posle 35 godina velika prednost koju imam je da ono što znam mogu da dam drugim ljudima. Ne biste trebali da napuštate ovaj svet bez pokušaja da drugim ljudima date nešto – kazao je 69-godišnji Venger.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter