Izvor:
05.12.2018 u 18:34
0

ZVEZDA RUTINSKI SA SPARTAKOM 3:1 (2:0): Senku na trijumf bacila povreda golmana crveno-belih! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su kao gosti Spartak 3:1 (2:0) u 19. kolu Superlige Srbije.

Zvezda je upisala 17. pobedu u domaćem šampionatu i sa 53 osvojena boda zauzima prvu poziciju na tabeli. Na drugoj strani, Spartak je posle devetog poraza na 12. poziciji sa 16 bodova.

Izabranici tremnera Vladana Milojevića dominirali su u prvom poluvremenu, postigli su dva pogotka a mogli su još dva pošto je Ben u dva navrata pogadjao okvir gola.

Zvezda je povela u 36. minutu golom Gobeljića. Simić je prošao po levoj strani, potom je Pavkov promašio loptu glavom, ali ju je zakačio Dundjerski pa je ona stigla do Gobeljića koji je pogodio mrežu domaće ekipe udarcem sa desetak metara. Bio je to peti gol Gobeljića ove sezone.

Na 2:0 povisio je Ben s "bele tačke" u 41. minutu. Prethodno je Nemanja Ćalasan oborio Pavkova u kaznenom prostoru.

Početak drugog poluvremena obeležio je pad Milana Borjana. Golman Zvezde je na nosilima napustio teren, a umesto njega medju stative stao je Zoran Popović.

Tačku na ovu utakmicu stavio je Ben golom u 69. minutu, na asistenciju Simića. Utešni pogodak za Spartak postigao je Čečarić u 90. minutu koji je šutirao sa ivice kaznenog prostora.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter