Izvor:
12.12.2018 u 07:02
0

MILOJEVIĆ: Privilegija je bila biti deo „grupe smrti“!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posle poraza od Pari Sen Žermena (4:1) rekao je da je učešće u Ligi šampiona prelepo iskustvo za sve i da je ponosan na način na koji je klub predstavljao Beograd i Srbiju.

"Mnogo će nam značiti ovo za neka naredna evropska takmičenja. Videli ste večeras, svaka greška na ovom nivou se kažnjava. U prvom poluvremenu nismo bili dovoljno hrabri, na startu drugog jesmo, pa smo dali gol, ali odmah potom primili pogodak koji nikako ne bi smeli", rekao je Milojević na konferenciji za medije i još jednom se zahvalio navijačima na sjajnoj podršci.

Milojević je dodao da je privilegija bilo biti deo "grupe smrti" sa Liverpulom, Napolijem i PSŽ-om i da bi opet izabrao isto.

"Sve ekipe su jake, među najjačim u Evropi i posle svake utakmici smo izlazili bolji. Sve tri ekipe zaslužuju da idu dalje i zato nam je mnogo značilo da osetimo njihovu moć i tako i sami napredujemo", istakao je Milojević.

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel prvo je izrazio saučesće porodicama žrtava napada u Strazburu, a potom je analizirao utakmicu.

"Veoma sam zadovoljan, osim u prvih 15 minuta drugog poluvremena smo dominirali i bili bolji rival. U preostalih 75 pokazali smo i kvalitet i mentalnu timsku snagu. Posebno nakon primljenog gola, brzo smo se vratil, postigli gol, što nije lako protiv tima kao što je Crvena zvezda i u ovakvom ambijentu", poručio je Tuhel i konstatovao da nije bilo lako proći izuzetno tešku grupu.

Izvor: Kurir
Foto: arena sport/printscreeen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter