Izvor:
12.12.2018 u 20:47
0

ZAVRŠAVA SE GRUPNA FAZA LIGE ŠAMPIONA: U centru pažnje je duel koji odlučuje o poslednjem učesniku osmine finala!

Večerašnjim utakmicama završava se grupna faze Lige šampiona, a u centru pažnje biće duel koji odlučuje o poslednjem učesniku osmine finala.

TOK MEČEVA:

28. minut – Horau donosi prednost Jang Bojsima sa bele tačke.

22. minut – Šahtjor vodi protiv Valensije na svom terenu protiv Valensije.

17. minut – Valensija vodi na svom terenu portiv Mančester junajteda. Soler je strelac za Slepe miševe.

16. minut – Kramarić sa penala donosi prednost Hofenhajmu u Mančesteru.

13. minut – Levandovski dovodi u prednost Bajern na meču sa Ajaksom.

1. minut – Utakmice su počele!

Grupa E:
Ajaks – Bajern 0:1
Benfika – AEK

Grupa F:
Šahtjor – Lion 1:0
M. Siti – Hofenhajm 0:1

Grupa H:
Valensija – M. Junajted 1:0
Jang Bojs – Juventus

Fudbaleri Šahtjora i Olimpik Liona igraju u Kijevu na Olimpijskom stadionu, domaćinu je potrebna pobeda, dok Francuze i remi vodi među najboljih 16 ekipa u Evropi.

U drugom meču ove Grupe F Mančester siti dočekuje Hofenhajm, koji bi u slučaju senzacionalne pobede u Engleskoj, a poraza Šahtjora, mogao do Lige Evrope.

U Grupi E Bajern gostuje Ajaksu u meču koji odlučuje o prvom mestu. Bavarcima je dovoljan remi u Amsterdamu jer ima dva boda više uoči ovog meča. U drugoj utakmici grupe Benfika i AEK igraju revijalni meč jer su Portugalci obezbedili LE.

U Grupi H Juventus i Mančester junajted se bore za prvu poziciju. "Stara dama" ima dva boda više, ali mora da pobedi Jang Bojs u gostima jer Junajted ima bolji međusobni skor. Ipak, "Crvenim đavolima" neće biti lako da u Valensiji zabeleže neophodan trijumf, iako su "Slepi miševi" osigurali treće mesto i proleće u drugom UEFA takmičenju.

Ranije su odigrani mečevi u Grupi G gde su Real i Roma pre ovog kola obezbedili osminu finala, i to Španci kao prvi, a Italijani kao drugi u grupi.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter