Izvor:
17.01.2019 u 14:30
0

NENAD MILIJAŠ: „Mnogo bih voleo da zaokružimo sezonu osvajanjem „duple krune“ koja se dugo čeka“!

Najiskusniji fudbaler Crvene zvezde Nenad Milijaš izjavio je da veruje da je ove sezone došlo vreme za osvajanje "duple krune" nakon 13 godina čekanja.

"Mnogo bih voleo da osvojimo "duplu krunu" koja se baš dugo čeka. Sigurno neće biti lako, nije ni prvenstvo gotovo kao što neki pričaju i pored prednosti, a neće biti lako ni u Kupu. Meni bi baš značilo da osvojimo "duplu krunu", to bi bilo lepo zbog navijača i kluba, da zaokružimo sezonu", rekao je Milijaš za klupski sajt.

On je dodao da odlazak Nenada Krstičića, Miloša Degeneka i Nemanje Milića ne pravi problem jer su došli Miloš Vulić, Nemanja Milunović i Erik Jirka.

"Otišli su nam neki bitni igrači, ali su došli neki novi momci spremni da se bore. Velikih promena nije bilo, sačuvan je kostur tima. Bitno je samo da novajlije što pre shvate zahteve šefa stručnog štaba Vladana Milojevića i onda će sve biti lakše", navodi Milijaš, koji je član generacije crveno-belih koja je osvojila poslednju "duplu krunu" 2006. godine.

Kapiten crveno-belih naglašava da je ga raduje podatak da na pripremama u Pafosu ima ukupno 12 igrača koji su ponikli na "Marakani".

"Poslednjih godina se dosta popravila situacija na tom planu i momci iz omladinske škole dobijaju šansu, ta deca najbolje znaju šta je Crvena zvezda. Nauče u mlađim kategorijama šta znači Zvezda i njima je mnogo lakše da se prilagode zahtevima kluba nego igračima koji dođu sa strane. Imaju priliku da rade, imaju trenera koji im daje šansu, treba samo da se trude i da budu svesni u kakvom su klubu".

Milijaš je pohvalio atmosferu u ekipi uz reči da je upravo ona ključ dobrih rezultata.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter