Izvor:
21.01.2019 u 10:55
0

NEJMAR NE MARI ZA KRITIKE PELEA : Nikada nisam glumio na terenu tokom Svetskog prvenstva!

Najbolji brazilski fudbaler Nejmar da Silva izjavio je da ne mari za kritike legendarnog sunarodnika Pelea i poručio da nikada nije želeo da glumi da je grubo fauliran.

Jedan od najboljih fudbalera ikada Pele kritikovao je zvezdu Pari Sen Žermena zbog nastupa i "glume" na Mundijalu u Rusiji, koje su postale izraženije nakon "čuvenog" starta srpskog reprezentativca Adema Lajića.

Peleove kritike? Bilo je zanimljivih komentara. Čim ne pobeđujete dolaze kritike. Nikada nisam glumio tokom Svetskog prvenstva, bio sam često na udaru protivnika. Ljudi pričaju puno o tome jer je u pitanju Nejmar i sve je izraženije. Poštujem Pelea, ali ne odobravam takve kritike– rekao je Nejmar za francuski Kanal plus.

Ujedno, Nejmar je demantovao glasine da će napustiti Pariz kako bi se vratio u Španiju, u Real Madrid ili Barselonu, a možda i u Mančester Siti.

Priče o transferu postoje otkad sam profesionalni fudbaler. Ništa konkrentno se ne dešava. Čim bude nešto, biće svi upoznati– zaključio je on.
Nejmar je ove sezone već postigao 20 golova, a tri na poslednjem meču u pobedi nad Genganom 9:0 u francuskoj Ligi 1.

Izvor : Tanjug
Foto : Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter