Izvor:
23.01.2019 u 09:14
0

BARSELONA ISPRED SVIH: Frenki de Jong nastavlja karijeru na Kamp nou!

Jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta i vezista Ajaksa Frenki de Jong izabrao je Barselonu ispred prelaska u Pari Sen Žermen, Mančester Siti i Bajern narednog leta, potvrdio je njegov menadžer Ali Dursun.

Dursun se zahvalio Parižanima i "građanima" na interesovanju, od ranije i bavarskom gigantu, uz poruku da je mladi fudbaler izrazio želju da nastavi karijeru na Nou Kampu.

Isti izvor navodi da će Barselona za transfer de Jonga platiti čak 90 miliona evra klubu iz Amesterdama, što je za 15 miliona više nego što je PSŽ nudio.

Predsednik Barselone Ðozep Marija Bertomeu i sportski direktor Erik Abidal sastali su se sa de Jongom prošle nedelje i utanačili sve detalje oko ugovora.

De Jong ima 21 godinu i već pet nastupa za reprezentaciju Holandije, s obzirom da je tek sezonu i po standardni član Ajaksa.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter