Izvor:
20.09.2016 u 16:55
0

SMENA NA KLUPI ČUKARIČKOG: Bivši fudbaler Partizana umesto nekadašnjeg igrača Zvezde

Nekadašnji fudbaler Partizana, Rendžersa i reprezentativac Gordan Petrić novi je trener Čukaričkog, saopštio je tim sa Banovog brda. Kako se navodi, sa Petrićem je postignut dgovor do kraja sezone, a ekipu će preuzeto posle Kup utakmice protiv Radana u Lebanu. On će na klupiu zameniti nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Milana Lešnjaka.

Petrić je ambiciozan trener. Nadam se da će uspeti da izvuče ekipu iz krize – izjavio je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Petrić je u trenerskoj karijeri radio u Zemunu, Sinđeliću i Bežaniji, a uz njega u stručnom štabu ostaće Ðorđe Vasić, Nenad Mirosavljević i Milan Ševo. Čukarički se trenutno nalazi na poslednjem mestu u Superligi sa samo pet bodova posle devet odigranih kola.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter