Izvor:
20.09.2016 u 18:57
0

MUSLINOV ŠAMAR „VEČITIMA“: Partizan i Zvezda nemaju igrače za reprezentaciju

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin ocenio je da su predstojeći mečevi protiv Moldavije i Austrije od ogromnog značaja za ishod kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

Posle meca sa Ircima i osvojenog boda postojalo je određeno opterećenje. Ali, uradili smo analizu, po mom mišljenju odigrali smo jako dobro po očajnom terenu, šutnuli smo na gol 17 puta, a oni imali jednu šansu i to iz ispucavanja lopte. Primili smo dva gola posle prekida. Samo rezultat nije odgovarao, sve ostalo bilo je na zadovoljavajućem nivou – izjavio je Muslin.

Prema njegovim rečima sada je fokus na meču sa Moldavcima, gde bi pobeda bila najbolja moguća pozivnica za Austrijance.

U ovoj našoj grupi nema autsajdera. Radim ozbiljno, mobilisani smo, svi smo fokusirani na ovu vrlo, vrlo važnu utakmicu – jasan je Muslin.

On je dodao da, za sada, ne razmišlja o prebacivanju Aleksandra Kolarova na poziciju štopera, uprkos tome što na toj poziciji igra sjajno u Mančester sitiju.

Video sam da ga hvali Gvardiola, ali za sada će igrati na boku, jer ima odlične ofanzivne osobine. Ipak, ne isključujem mogućnost da će u budućnosti igrati i levog centralnog beka. To je dokaz njegovog kvaliteta.

Kada je u pitanju Bojan Krkić, za koga se pojavila informacija da bi uskoro mogao da zaigra za Srbiju, Muslin je rekao:

Trenutno su sve misli usmerene na utakmice sa Moldavijom i Austrijom i na igrače koji su tu. O Krkiću ne znam ništa, Savez radi na tome – poručio je Muslin.

On je konstatovao da u Partizanu i Zvezdi trenutno nema igrača koji zaslužuje poziv u državni tim, ali je najavio za naredni ponedeljak trening sa interesantnim igračima iz domaćih klubova. Srbija 6. oktobra gostuje Moldavcima u Kišinjevu, a tri dana kasnije u Beogradu dočekuje Austriju.Na startu kvalifikacija Srbija je remizirala protiv Irske 2:2.

Tanjug
Foto: Twitter/lavenir_sport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter